1716636153296983885153997168406.jpg
سلام روزتون بخیر.
ببخشید اینجا انا
داخل ترجمه متوجه نمی شم چطور معنی شده. 2 جا هم برسی کردم همین معنی بود.
این طور نمیشه همانا ما قران را برتو قطعا نازل کردیم؟
داخل ترجمه قران نگاه کردم.
17166363519115495426405647840078.jpg
این طور نوشته بود.
نظر شما چیه این عبارت معنی ش با ترجمه انا چی میشه؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا
درک مطلب عربی سراسری زبان 98
-
danial hosseiny ب والله نوشتم مواجه میشم نمیدونم چرا کردتش مشاهده
-
سروش قادری
در کل عزیزم هم نشیناتو عوض کن -
danial hosseiny چشم
-
سروش قادری شما هم کمال گراییتون مشاهده شده حاشا نکنین
-
danial hosseiny نه اتفاقا درست بود با این تیپ سوالا تو ادبیات دیدمشون منم
-
samira pournazar در درک مطلب عربی سراسری زبان 98 گفته است:
سروش قادری شما هم کمال گراییتون مشاهده شده حاشا نکنین
کی و کجا؟
-
سروش قادری یه سوالی بود عکسشو روتیت نکرده بودین یادتونه؟
-
یادم نی
-
سروش قادری تگ کنین ببینم خب بله من دو تا موضوعو با هم اشتباه گرفتم حق با شماست.
-
samira pournazar
منم منکرش نشدم
فقط گفتم باهاشون نگرده دیگه
من خوبِ این پسرُ میخوام -
دوست عزیز وزن افعال رو با ماضی می گن واگر منظورش مصدر یا مضارعش باشه ذکر میکنه
الان که گفته یستخدم شما باید ماضیش رو که استخدام هست تشخیص بدی و وزن استفعال رو انتخاب کنی اگر هم منظورش وزن مصدر بود می گفت:(مصدره علی وزن:استفال یا استخدام) -
danial hosseiny
بسم اللّٰه الرحمن الرحیم.
سلام.
جواب درست گزینه ۱ می باشد زیرا یستخدم فعل مضارع برای غایب است و سه حرف اصلی آن خدم می باشد.
با توجه به اینکه سوال به صورت کامل مشخص نمی باشد نمیتوان درباره فاعل آن و مفعول ابراز نظر کرد.
ولی در هر صورت با توجه به توضیحات غلط در گزینه ی ۲و۳ و۴ جواب همان گزینه ۱ می باشد. -
H_R گزینه ۱ درسته وقتی حرف از وزن می شه و نمی گه وزن مصدرش یا مضارعش فعل هرچی باشه چه ماضی، چه مضارع ،چه امر باید مصدر ماضیش رو مبنا قرار بدید
-
danial hosseiny
اشاره کرده به اینکه نوع باب فعل، مزید استفعل است. نه اینکه وزن فعل جمله استفعل باشد.جواب درست گزینه ۱ می باشد زیرا یستخدم فعل مضارع برای غایب است و سه حرف اصلی آن خدم می باشد.
با توجه به اینکه سوال به صورت کامل مشخص نمی باشد نمیتوان درباره فاعل آن و مفعول ابراز نظر کرد.
ولی در هر صورت با توجه به توضیحات غلط در گزینه ی ۲و۳ و۴ جواب همان گزینه ۱ می باشد -
رضا آلناصر دوست عزیز گزینه ۱ گفته فعل از نوع ثلاثی مزید هست بعد داخل پرانتز گفته وزن فعل استفعل هست و کاملا درسته چون وزن افعال مربوط به ماضی للغائب هستش ولی اگه منظورش وزن همون یستخدم بود ذکر می کرد که وزن مضارع رو می خواد شما برین کل سوال های سراسری رو ببینین همش اینطوری هستش.
-
حسین شهبازی اون نکته علی و من تفاوت ایجاد میکنه
-
حسین شهبازی
ما واقعا خیلی از جاها دیدیم که وزن خود مضارع ذکر شده و نه وزن ماضی! طبق حرف شما پس اونا تستای غلطی بودن! -
رضا آلناصر
حسین شهبازی
من حرف شما دو عزیز رو متوجه نمیشم!
آقا رضا که کلا اومدن یه سری موارد بدیهی رو برامون نوشتن که حروف اصلی چیه و این داستانا بعدم یه جور خیلی بی ربطی نتیجه گیری کردن که درسته.
همۀ ما میدونیم استفعل مزید ثلاثیه و استخدم هم وزنش استفعله . غایب
اما اینجا فعل یستخدمه و وزن باید یستفعل باشه رضا جان. بعدشم کی گفته صورت سوال به صورت کامل مشخص نیست؟ دیگه صورت سوال چی باید باشه؟
آقا حسین هم که نوشتن مبنا وزن ماضیه. در صورتی که ما خودمون خیلی جاها دیدیم وزن مضارع مضارع ذکر شده و نه ماضی! پس اگه به قول شما همیشه وزن ماضی رو میگن، پس اون تستا غلطه! اگه هم وزن مضارع رو میگن، پس این تستا غلطه!!! -
حسین شهبازی
و در ضمن حسین جان شما میگی برید سوالای کنکور سراسری رو ببینین. درحالی که همین تاپیکی که توشی اگه دقت کنی سوال کنکور سراسریه! اصن با همینش مشکل داریم... -
ببینین شما دارین در مورد چیزی صحبت می کنین که خیلی بدیهی هستش و اصلا چالش سوال نیست
گزینه ۱ گفته این فعل ما از استفل گرفته شده همین