درک مطلب عربی سراسری زبان 98
-
@danial-hosseiny سلام
صبح بخیر
ممکنه اشتباه چاپی بودن باشه
چون وقتی میگه باب،باید فعل مورد نظرش در حالت مصدر باشه
ولی وقتی میگه وزن،باید از اون باب،هم وزن اون فعل رو بیاره
مثلا اینجا باید به جای من وزن استفعال،میذاشت من وزن یستفعل
بعدشم گزینه های دیگه اشتباهاتشون خیلی واضح تره
و تنها گزینه یکه که همین یه مورد اشتباه ریز رو داره
گزینههای دیگه مستقیما اشتباه باب یا وزنشو گفتن،این بابشو درست گفته،وزنشو اشتباه
همه میدونیم کنکور عمدا یه سری سوال میده که دانش آموز یا جوابش نده،یا هر چهار گزینهش مث این سوال مورد دارن تا دانش آموزا نتونن همه رو درست بزنن
من خودم تو تستا خیلی با این تیپ سوال مواجه میشم،همیشه اونیو میگیرم ک کمتر از بقیه غلط ترهسروش قادری
در هر صورت هرجوری بهش فکر میکنم مسخرس... -
بچه ها یه نگاهی روی این سوال بندازین و بی زحمت جوابی که فکر میکنین درسته رو بگین.
من حس میکنم این سوال غلطه چون تمامی عبارات قسمتی برای حذف شدن دارن.
درواقع گزینه ی اول استفعل اشتباهه چون باید بر وزن یستفعل باشه
گزینه ی دوم حروف اصلی رو گفته س خ م که غلطه
گزینه ی سوم نوشته بر وزن افتعال و غلطه
گزینه ی چهارم هم نوشته از وزن افتعل
ولی پاسخنامه میگه گزینه ی 1 و عینا ذکر کرده که بر وزن استفعل درسته.
اینم متنش هرچند که فکر نمیکنم نیازی باشه.
@دانش-آموزان-آلاء
@دوازدهم
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@بچه-های-کنکور-ریاضی-1400@danial-hosseiny
سلام
میتونیم اینطور در نظر بگیریم ک به نکته وزن من و علی توجه نشده و اینجا اشتباه تایپی رخ داده باشه و الف از استفعال افتاده باشه
ولی اخه نمیشه که توجه نکرده باشن
اگه اشتباه تایپی باشه باید این می بود( من باب استفعال) ولی خب اینجا چون وزن آورده باید( من وزن یستفعل) میبوداگر به جواب رسیدید بی زحمت منشن کنید بفهمم قضیه اش چی بوده
خیلی ممنون -
سروش قادری
در هر صورت هرجوری بهش فکر میکنم مسخرس...@danial-hosseiny خو منم میگم مسخرهس وقتی اینطوری سوال میاره
به زور میخواد بندازتش به دانشآموز که اینو یا جواب نده،یا غلط جواب بده -
@danial-hosseiny خو منم میگم مسخرهس وقتی اینطوری سوال میاره
به زور میخواد بندازتش به دانشآموز که اینو یا جواب نده،یا غلط جواب بدهسروش قادری
منم در تایید تو گفتم مرد جوان -
سروش قادری
منم در تایید تو گفتم مرد جوان@danial-hosseiny
-
بچه ها یه نگاهی روی این سوال بندازین و بی زحمت جوابی که فکر میکنین درسته رو بگین.
من حس میکنم این سوال غلطه چون تمامی عبارات قسمتی برای حذف شدن دارن.
درواقع گزینه ی اول استفعل اشتباهه چون باید بر وزن یستفعل باشه
گزینه ی دوم حروف اصلی رو گفته س خ م که غلطه
گزینه ی سوم نوشته بر وزن افتعال و غلطه
گزینه ی چهارم هم نوشته از وزن افتعل
ولی پاسخنامه میگه گزینه ی 1 و عینا ذکر کرده که بر وزن استفعل درسته.
اینم متنش هرچند که فکر نمیکنم نیازی باشه.
@دانش-آموزان-آلاء
@دوازدهم
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@بچه-های-کنکور-ریاضی-1400@danial-hosseiny
H_R
@M-Zngne
zeinab dehghani
احمد قادری
سروش قادری
بچه ها
من متوجه شدم آقای علیمرادی هم توی پروژۀ تفتان این تست رو حل کرده. با کلی ذوق و شوق رفتم ببینم که خب ما درست میگیم یا نه و اصن داستان چیه.
آقای علیمرادی هم به صراحت گفت : ((خب! یَستَخدِمَ، اِستَخدَمَ ، اِستَفعَلَ درسته!)) و خیلی شیک و زیبا یه تیک زد بالای سر استخدم و رفت
منم دیگه واقعا مغزم آنتن نمیده. خیلی دنبال این گشتم که حداقل بفهمم داستان چیه اما گویا هیچی به هیچی... -
@danial-hosseiny
H_R
@M-Zngne
zeinab dehghani
احمد قادری
سروش قادری
بچه ها
من متوجه شدم آقای علیمرادی هم توی پروژۀ تفتان این تست رو حل کرده. با کلی ذوق و شوق رفتم ببینم که خب ما درست میگیم یا نه و اصن داستان چیه.
آقای علیمرادی هم به صراحت گفت : ((خب! یَستَخدِمَ، اِستَخدَمَ ، اِستَفعَلَ درسته!)) و خیلی شیک و زیبا یه تیک زد بالای سر استخدم و رفت
منم دیگه واقعا مغزم آنتن نمیده. خیلی دنبال این گشتم که حداقل بفهمم داستان چیه اما گویا هیچی به هیچی...@danial-hosseiny
واقعن!!؟
چ جوری آخه!؟؟
مگه میشه مگه داریم؟؟!!
مغزم سوت کشید -
@danial-hosseiny
H_R
@M-Zngne
zeinab dehghani
احمد قادری
سروش قادری
بچه ها
منم دیگه واقعا مغزم آنتن نمیده. خیلی دنبال این گشتم که حداقل بفهمم داستان چیه اما گویا هیچی به هیچی...@danial-hosseiny در درک مطلب عربی سراسری زبان 98 گفته است:
@danial-hosseiny
H_R
@M-Zngne
zeinab dehghani
احمد قادری
سروش قادری
بچه ها
منم دیگه واقعا مغزم آنتن نمیده. خیلی دنبال این گشتم که حداقل بفهمم داستان چیه اما گویا هیچی به هیچی... -
اینجا راهنما عربی نداریم? @M-an
-
@danial-hosseiny
H_R
@M-Zngne
zeinab dehghani
احمد قادری
سروش قادری
بچه ها
منم دیگه واقعا مغزم آنتن نمیده. خیلی دنبال این گشتم که حداقل بفهمم داستان چیه اما گویا هیچی به هیچی...@danial-hosseiny
-
@danial-hosseiny
H_R
@M-Zngne
zeinab dehghani
احمد قادری
سروش قادری
بچه ها
منم دیگه واقعا مغزم آنتن نمیده. خیلی دنبال این گشتم که حداقل بفهمم داستان چیه اما گویا هیچی به هیچی...@danial-hosseiny شاید مد شده به جای مصدر صیغه یکشو بگن
-
@danial-hosseiny سلام
صبح بخیر
ممکنه اشتباه چاپی بودن باشه
چون وقتی میگه باب،باید فعل مورد نظرش در حالت مصدر باشه
ولی وقتی میگه وزن،باید از اون باب،هم وزن اون فعل رو بیاره
مثلا اینجا باید به جای من وزن استفعال،میذاشت من وزن یستفعل
بعدشم گزینه های دیگه اشتباهاتشون خیلی واضح تره
و تنها گزینه یکه که همین یه مورد اشتباه ریز رو داره
گزینههای دیگه مستقیما اشتباه باب یا وزنشو گفتن،این بابشو درست گفته،وزنشو اشتباه
همه میدونیم کنکور عمدا یه سری سوال میده که دانش آموز یا جوابش نده،یا هر چهار گزینهش مث این سوال مورد دارن تا دانش آموزا نتونن همه رو درست بزنن
من خودم تو تستا خیلی با این تیپ سوال مواجه میشم،همیشه اونیو میگیرم ک کمتر از بقیه غلط ترهسروش قادری الان که پشت میز نشستیم شاید راحت باشه سر جلسه دل و جرات میخواد من که به باب استفعال بودنشم شک کردم وقتی دیدم چارتاش غلط شد
-
سروش قادری الان که پشت میز نشستیم شاید راحت باشه سر جلسه دل و جرات میخواد من که به باب استفعال بودنشم شک کردم وقتی دیدم چارتاش غلط شد
samira pournazar در درک مطلب عربی سراسری زبان 98 گفته است:
سروش قادری الان که پشت میز نشستیم شاید راحت باشه سر جلسه دل و جرات میخواد من که به باب استفعال بودنشم شک کردم وقتی دیدم چارتاش غلط شد
والا من خیلی با این تیپ سوال مشاهده میشم
اکثرا عمومیام بالا۸۰درصدن
ولی اینقد ریز شدن سردرگمی ایجاد میکنه
الان آقا دانیال به اون درجه از عرفانرسیده که تا این حد ریز شده ولی واقعا احساس نمیکنم تا این حد حساس شدن نیاز باشه
هرچند اساسا اون سوا غلطع -
samira pournazar در درک مطلب عربی سراسری زبان 98 گفته است:
والا من خیلی با این تیپ سوال مشاهده میشم
اکثرا عمومیام بالا۸۰درصدن
ولی اینقد ریز شدن سردرگمی ایجاد میکنه
الان آقا دانیال به اون درجه از عرفانرسیده که تا این حد ریز شده ولی واقعا احساس نمیکنم تا این حد حساس شدن نیاز باشه
هرچند اساسا اون سوا غلطعسروش قادری
آقا
"من خیلی با این تیپ سوال مشاهده میشم" یعنی چه
یعنی با این جور سوالا زیاد میگردی؟
نگرد برادر من نگرددددددددددبا سوالای درست و حسابی بگرد. چیه اینا.
-
@danial-hosseiny شاید مد شده به جای مصدر صیغه یکشو بگن
samira pournazar
از نظر بنده به شخصه خیلی مدِ زشتیه.
امیدوارم هرچه سریع تر این مد چندس برداشته بشه -
@danial-hosseiny
H_R
@M-Zngne
zeinab dehghani
احمد قادری
سروش قادری
بچه ها
منم دیگه واقعا مغزم آنتن نمیده. خیلی دنبال این گشتم که حداقل بفهمم داستان چیه اما گویا هیچی به هیچی...@danial-hosseiny در درک مطلب عربی سراسری زبان 98 گفته است:
@danial-hosseiny
H_R
@M-Zngne
zeinab dehghani
احمد قادری
سروش قادری
بچه ها
samira pournazar
امیدوارم هرچه سریع تر این مد چندس برداشته بشه@danial-hosseiny در درک مطلب عربی سراسری زبان 98 گفته است:
samira pournazar
امیدوارم هرچه سریع تر این مد چندس برداشته بشهقرار بود چندش باشه.
نمیدونم چرا شده چندس -
سروش قادری
آقا
"من خیلی با این تیپ سوال مشاهده میشم" یعنی چه
یعنی با این جور سوالا زیاد میگردی؟
نگرد برادر من نگرددددددددددبا سوالای درست و حسابی بگرد. چیه اینا.
@danial-hosseiny ب والله نوشتم مواجه میشم نمیدونم چرا کردتش مشاهده
-
@danial-hosseiny ب والله نوشتم مواجه میشم نمیدونم چرا کردتش مشاهده
سروش قادری
در کل عزیزم هم نشیناتو عوض کن -
سروش قادری
در کل عزیزم هم نشیناتو عوض کن@danial-hosseiny چشم