یه سوال نسبتا وقت گیر از مدار
-
-
@kosar-mortazavi 😅سلام خیلی ممنون که فرستادید
البته من هم منظورم بدست اوردن مقاومت معادل نبود!
بحثم سره تقسیم جریانه
من برای تقسیم جریان مجبور میشم بیام با نقطه گذاری مدارو ساده کنم و جریان عبوری از مقاومت ۱۸ اُهم رو پیدا کنم! که خب طولانیه
خواستم بدونم شما چطور تقسیم جریان کردید؟@infinitie-a ما به مقاومت 18 اهم دست نزدیم و بقیه مقاومت هارو معادل گرفتیم و شد یه مقاومت 18 اهمی موازی با 18 اهمی که خود سوال داده بود
پس جریانی که بدست آوردیم رو بین این دوتا مقاومت موازی تقسیم میکنیم. (تقسیم جریان در شاخه بالایی اهمیتی نداره که وقت بگذاریم روش) -
@infinitie-a میشه سه؟
-
@infinitie-a میشه سه؟
@miss-joker بله!
میشه لطف کنید بگید چجور حل کردید؟ -
@infinitie-a سلام🕊️

-
بحثم سره تقسیم جریانه
من برای تقسیم جریان مجبور میشم بیام با نقطه گذاری مدارو ساده کنم و جریان عبوری از مقاومت ۱۸ اُهم رو پیدا کنم! که خب طولانیه
خواستم بدونم شما چطور تقسیم جریان کردید؟ -
بحثم سره تقسیم جریانه
خواستم بدونم شما چطور تقسیم جریان کردید؟@infinitie-a ما به مقاومت 18 اهم دست نزدیم و بقیه مقاومت هارو معادل گرفتیم و شد یه مقاومت 18 اهمی موازی با 18 اهمی که خود سوال داده بود
پس جریانی که بدست آوردیم رو بین این دوتا مقاومت موازی تقسیم میکنیم. (تقسیم جریان در شاخه بالایی اهمیتی نداره که وقت بگذاریم روش) -
@infinitie-a ما به مقاومت 18 اهم دست نزدیم و بقیه مقاومت هارو معادل گرفتیم و شد یه مقاومت 18 اهمی موازی با 18 اهمی که خود سوال داده بود
پس جریانی که بدست آوردیم رو بین این دوتا مقاومت موازی تقسیم میکنیم. (تقسیم جریان در شاخه بالایی اهمیتی نداره که وقت بگذاریم روش)@kosar-mortazavi
😃😃😃😃اعععع راستیییی
خیلییی متشکرم ازتون🌹🌹🌹
لطف کردید واقعا، تو حل این سوالا مونده بودم🌱🌹 -
@kosar-mortazavi
😃😃😃😃اعععع راستیییی
خیلییی متشکرم ازتون🌹🌹🌹
لطف کردید واقعا، تو حل این سوالا مونده بودم🌱🌹@infinitie-a خواهش میکنم،سلامت باشید.