IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
یه تست چالشی
-
ابوالفضل ریسیreplied to Shahedeh Raiespour on آخرین ویرایش توسط ابوالفضل ریسی انجام شده
Shahedeh Raiespour در یه تست چالشی گفته است:
ابوالفضل ریسی نه بابت سوالتون ممنون ولی من یکو بخاطر اینکه فقط گفته پوشش ژلاتینی و نگفته پوشش های ژلاتینی رد میکنم چنتا پوشش ژلاتینی داریم باید ها میزاش براش
ممنون از خودتون که پاسخ دادید
با حرفتون موافقم -
@m-zngne در یه تست چالشی گفته است:
ابوالفضل ریسی در یه تست چالشی گفته است:
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه
لطف کنید این تست رو واسم تحلیل کنید در ضمن هیچ گونه پاسخ تشریحی و کلیدی هم ندارم واسش
ذهنم رو درگیر کرده
کدام گزینه از نظر درستی و نادرستی برخلاف سایر گزینهها میباشد؟-
حرکت مژههای نامساوی در پوشش ژلاتینی خط جانبی باعث ایجاد پیام عصبی در کانال میشود.
-
در جانوری که گیرندههای مکانیکی صدا در پا وجود دارند، همولنف از طریق منافذ دریچهدار از قلب پشتی به درون حفرهها پمپ میشود.
-
اسکلت هر جانوری که برای دفع مواد زائد از آبشش استفاده میکند، از نوعی بافت که توانایی ساخت رشتههای کلاژن را دارد ساخته میشود.
-
گیرندههای پرتوی فروسرخ تابیده شده از بدن شکار در مار زنگی بالاتر از گیرندههای شیمیایی فرومون میباشد.
سلام
من سه تا سوال برام ایجاد شدش
مژه و مژک یکیه؟
و دو اینکه توی گزینه یک گفته ایجاد پیام عصبی
بعد توی جواب اومده با انتقالش رد گزینه کرده
چطوریه؟؟؟
بعد اینکه درمورد فرومون های مار کجا هستن کجای کتابه؟این سوالها واسه خودمم پیش اومدن و انگار سوال نظام قدیمه
-
-
@m-zngne در یه تست چالشی گفته است:
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه
لطف کنید این تست رو واسم تحلیل کنید در ضمن هیچ گونه پاسخ تشریحی و کلیدی هم ندارم واسش
ذهنم رو درگیر کرده
کدام گزینه از نظر درستی و نادرستی برخلاف سایر گزینهها میباشد؟-
حرکت مژههای نامساوی در پوشش ژلاتینی خط جانبی باعث ایجاد پیام عصبی در کانال میشود.
-
در جانوری که گیرندههای مکانیکی صدا در پا وجود دارند، همولنف از طریق منافذ دریچهدار از قلب پشتی به درون حفرهها پمپ میشود.
-
اسکلت هر جانوری که برای دفع مواد زائد از آبشش استفاده میکند، از نوعی بافت که توانایی ساخت رشتههای کلاژن را دارد ساخته میشود.
-
گیرندههای پرتوی فروسرخ تابیده شده از بدن شکار در مار زنگی بالاتر از گیرندههای شیمیایی فرومون میباشد.
سلام
من سه تا سوال برام ایجاد شدش
مژه و مژک یکیه؟
و دو اینکه توی گزینه یک گفته ایجاد پیام عصبی
بعد توی جواب اومده با انتقالش رد گزینه کرده
چطوریه؟؟؟
بعد اینکه درمورد فرومون های مار کجا هستن کجای کتابه؟این سوالها واسه خودمم پیش اومدن و انگار سوال نظام قدیمه
اهااا
خیلی ممنون -
-
بنظر شما تایپک حذف بشه بهتر نیست؟
سوال یک سری ابهامات داره -
ابوالفضل ریسی
خیلی داره
ولی چرا حذف شه باشه بقیه هم ببین چه ایرادی داره مگه؟ -
احمد قادری در یه تست چالشی گفته است:
ابوالفضل ریسی
خیلی داره
ولی چرا حذف شه باشه بقیه هم ببین چه ایرادی داره مگه؟میگم چون قدیمی هست یه موقع ذهنشونو درگیر نکنه
-
ابوالفضل ریسی سلام، بنظر من جواب گزینه سوم میشه، تحلیلم هم برای سایر گزینه ها این هست:
برای گزینه اول، این که بنظرم گیرنده ها تکون نمی خورن چون کتاب فقط نوشته حرکت پوشش ژلاتینی موجب تحریکشون می شه
دومی این که بنظرم لفظ قلب لوله ای برای حشرات درست تره تا قلب پشتی
باری گزینه چهارم ولی دلیلی نمی تونم پیدا کنم تو کتاب.
این نظر من بود ولی ممکنه اشتباهاتی هم داشته باشه -
Niki Finn در یه تست چالشی گفته است:
ابوالفضل ریسی سلام، بنظر من جواب گزینه سوم میشه، تحلیلم هم برای سایر گزینه ها این هست:
برای گزینه اول، این که بنظرم گیرنده ها تکون نمی خورن چون کتاب فقط نوشته حرکت پوشش ژلاتینی موجب تحریکشون می شه
دومی این که بنظرم لفظ قلب لوله ای برای حشرات درست تره تا قلب پشتی
باری گزینه چهارم ولی دلیلی نمی تونم پیدا کنم تو کتاب.
این نظر من بود ولی ممکنه اشتباهاتی هم داشته باشهممنونم
-
ابوالفضل ریسی سلام مشکلتون حل شد؟
-
@kosar-mottaghi در یه تست چالشی گفته است:
ابوالفضل ریسی سلام مشکلتون حل شد؟
سلام
تا حدودی
انگار تست یه مشکلاتی داره -
ابوالفضل ریسی یه سوال! درباره اسکلت جانور بی مهره در حد کتاب درسی مطلبی نداریم یا من یادم نمیاد؟ (این سوالو دیدم فکر کردم برای نظام قدیمه.)
-
Saleh Esmaily البته بنظرم که نه مطمئنم که همون زبونشه
-
-
@kosar-mortazavi در یه تست چالشی گفته است:
ابوالفضل ریسی یه سوال! درباره اسکلت جانور بی مهره در حد کتاب درسی مطلبی نداریم یا من یادم نمیاد؟ (این سوالو دیدم فکر کردم برای نظام قدیمه.)
من هم ندیدم هنوز
-
کدام گزینه از نظر درستی و نادرستی برخلاف سایر گزینهها میباشد؟
-
-
-
-
میشه سه
بقیه درست و سه غلط یک واضحه( اگر نیست بفرمایید)
۲) جیرجیرک حشره است وگردش مواد حشرات را توضیح داده
۳) ماهی را مد نظر داره ، بافت با توانایی تولید کلاژن میشه غضروف که همه ماهی ها غضروفی نیستن
۴)گیرنده شیمیایی میشه زبان و گیرنده فروسرخ بالاتر از زبان هست -
-
@kosar-mortazavi در یه تست چالشی گفته است:
z Gheibi سلام
درباره گزینه 2 یه نظر دیگه دارم. ممکنه بررسی کنید️من میگم نادرسته چون خون از طریق رگ ها به حفرات منتقل میشه و از طریق منافذ دریچه دار به قلب بر میگرده
سلام
شما درست میگید
در گزینه یک هم غلط پیدا کردم
پیام در کانال به وجود نمیآید بلکه در عصب زیر کانال و گیرنده ها به وجود میآید
»»
۴ درست و بقیه غلط
ابوالفضل ریسی