بیخیال کنکور 1400 /برای کنکور 1401 شروع کنم؟
-
دوازدهم انسانی ام با اینکه خوندم اما میدونم خوب نخوندم و کامل جمع بندی نشده بهنظرتون بیخیال کنکور 1400 بشم؟
خیلی نگرانم😥😥😥😥😥😰😱😳☹😞😧 -
دوازدهم انسانی ام با اینکه خوندم اما میدونم خوب نخوندم و کامل جمع بندی نشده بهنظرتون بیخیال کنکور 1400 بشم؟
خیلی نگرانم😥😥😥😥😥😰😱😳☹😞😧 -
خیلی نگرانم😥😥😥😥😥😰😱😳☹😞😧س ز سلام
اولا تگ یادت نره دانش-آموزان-آلاء
دوما یه سوال ، واقعا دلت میخواد یه سال دیگه بمونی تو همین وضعیتی که الان هستی ؟
سوما مطمئنی که اگه یه سال بمونی واقعا به اونی که میخوای میرسیو دوباره تنبلی نمیکنی ؟
چهارما وقتی تو این دوماه اگه بخوای میتونی معجزه کنی چرا میخوای بشینی یه سال و دانشگاه رفت رفیقاتو ببینی ؟
پنجما رشتت انسانیه و به مراتب کارت از بچه های تجربی راحت تره ، درسات حفظیجات محور تره و همش خوراکش یه دور مروره -
خیلی نگرانم😥😥😥😥😥😰😱😳☹😞😧س ز فکر میکنم حالا تا اینجا اومدی بقیه اشم برو حالا بخون تا کنکور شاید نتیجه برگشت همین امسال قبول شدی
-
خیلی نگرانم😥😥😥😥😥😰😱😳☹😞😧س ز نگران نباش توکل برخدا
خدا خیلی بزرگه هوای بندگانشو داره
نخوندن و بیخیال شدن یه مسئلیه قبول نشدن یه مسئله دیگه
حداقلش اینه که تلاشتو کردی -
س ز سلام
اولا تگ یادت نره دانش-آموزان-آلاء
دوما یه سوال ، واقعا دلت میخواد یه سال دیگه بمونی تو همین وضعیتی که الان هستی ؟
سوما مطمئنی که اگه یه سال بمونی واقعا به اونی که میخوای میرسیو دوباره تنبلی نمیکنی ؟
چهارما وقتی تو این دوماه اگه بخوای میتونی معجزه کنی چرا میخوای بشینی یه سال و دانشگاه رفت رفیقاتو ببینی ؟
پنجما رشتت انسانیه و به مراتب کارت از بچه های تجربی راحت تره ، درسات حفظیجات محور تره و همش خوراکش یه دور مروره@dr-rashidi خودمم همین فکر رو میکنم حصوله یکسال موندن رو ندارم اما خیلی نگرانم
خیلی ها جلوین / رتبه دلخواه نمیدونم میارم یا نه
از طرفی خانواده خرج کرده چجوری جواب اونارو بدم:loudly_crying_face: -
س ز فکر میکنم حالا تا اینجا اومدی بقیه اشم برو حالا بخون تا کنکور شاید نتیجه برگشت همین امسال قبول شدی
Asiyeh Mallahi kongi
انشاءالله -
س ز نگران نباش توکل برخدا
خدا خیلی بزرگه هوای بندگانشو داره
نخوندن و بیخیال شدن یه مسئلیه قبول نشدن یه مسئله دیگه
حداقلش اینه که تلاشتو کردیAsiyeh Mallahi kongi :palms_up_together_light_skin_tone:
🙏🙏🙏🙏🙏 -
خیلی نگرانم😥😥😥😥😥😰😱😳☹😞😧 -
@dr-rashidi خودمم همین فکر رو میکنم حصوله یکسال موندن رو ندارم اما خیلی نگرانم
از طرفی خانواده خرج کرده چجوری جواب اونارو بدم:loudly_crying_face:س ز منم شرایط خوبی ندارم
ولی حداقل تا روز کنکور تلاشمو میکنم که شرمنده خودم و خانوادم نباشم
اگه شد خداروشکر میکنم
اگرم نشد باز خداروشکر میکنم چون میدونم اتفاقای بهتری تو راهه -
خیلی نگرانم😥😥😥😥😥😰😱😳☹😞😧س ز در بیخیال کنکور 1400 /برای کنکور 1401 شروع کنم؟ گفته است:
خیلی نگرانم😥😥😥😥😥😰😱😳☹😞😧یچیزی بگم شاید واستون جالب باشه
پارسال توی مدرسمون یه دانش اموزی بود که رشتش انسانی بود و همه به نحوی مسخرش میکردن،حتی دبیرا و میگفتن که از ضریب هوشی پایینی برخورداره و درساش خوب نیستن،کرونا اومد ،مدارس مجازی شد...کنکور داد و کسی نفهمید که توی دوران کرونا براش چه اتفاقی افتاد که شد دو رقمی(سی و خورده ای اگر اشتباه نکنم)
روانشناسی دانشگاه تهرانم آورد و رتبش از همه ی خوبای کلاسشون بهتر شد
کسی خبر نداره قرارِ در آینده چه اتفاقی بیفته،فقط تلاش کنید -
س ز منم شرایط خوبی ندارم
ولی حداقل تا روز کنکور تلاشمو میکنم که شرمنده خودم و خانوادم نباشم
اگه شد خداروشکر میکنم
اگرم نشد باز خداروشکر میکنم چون میدونم اتفاقای بهتری تو راهه@dr-rashidi مطمئن باشین با چیزی که امسال لااقل از اطرافیانم دیدم خیلیا نمیخونن و بنظرم میشه با تلاش در همین 65 روز به پزشکی رسید ولی باید از خواب و خوراک بزنیم و تا میتونیم بخونیم بقول یکی از دوستان باید این چن وقت برای درس خوندن مرد.
انشاالله موفقیت هممون و رسیدن به پزشکی دانشگاه تهران✌ -
@dr-rashidi مطمئن باشین با چیزی که امسال لااقل از اطرافیانم دیدم خیلیا نمیخونن و بنظرم میشه با تلاش در همین 65 روز به پزشکی رسید ولی باید از خواب و خوراک بزنیم و تا میتونیم بخونیم بقول یکی از دوستان باید این چن وقت برای درس خوندن مرد.
انشاالله موفقیت هممون و رسیدن به پزشکی دانشگاه تهران✌Saleh Esmaily انشالله
ولی از من به شما نصیحت
خوشبختی فقط تو پزشکی نیست -
س ز در بیخیال کنکور 1400 /برای کنکور 1401 شروع کنم؟ گفته است:
خیلی نگرانم😥😥😥😥😥😰😱😳☹😞😧یچیزی بگم شاید واستون جالب باشه
پارسال توی مدرسمون یه دانش اموزی بود که رشتش انسانی بود و همه به نحوی مسخرش میکردن،حتی دبیرا و میگفتن که از ضریب هوشی پایینی برخورداره و درساش خوب نیستن،کرونا اومد ،مدارس مجازی شد...کنکور داد و کسی نفهمید که توی دوران کرونا براش چه اتفاقی افتاد که شد دو رقمی(سی و خورده ای اگر اشتباه نکنم)
روانشناسی دانشگاه تهرانم آورد و رتبش از همه ی خوبای کلاسشون بهتر شد
کسی خبر نداره قرارِ در آینده چه اتفاقی بیفته،فقط تلاش کنیدZeinab Siri ما هم کسی رو داشتیم که تجربی بود و سالای قبل ترازای 5000 میاورد ولی رتبه ی دو رقمی اورد و الان پزشکی ایران میخونه
-
Saleh Esmaily انشالله
ولی از من به شما نصیحت
خوشبختی فقط تو پزشکی نیست@dr-rashidi بله مشخصا اینده معلوم نیس ولی در حال حاضر پزشکی آرزوی خیلی از ماهاس
-
@dr-rashidi خودمم همین فکر رو میکنم حصوله یکسال موندن رو ندارم اما خیلی نگرانم
از طرفی خانواده خرج کرده چجوری جواب اونارو بدم:loudly_crying_face:س ز اینکه بگی خیلیا جلون ذهنت درگیر میشه نمیتونی خوب بخونی ارامش نداری کمتر بهش فکر کن خودتو با درس خوندنت سرگرم کن لذت ببر منم همینطوری میشم
-
Saleh Esmaily انشالله
ولی از من به شما نصیحت
خوشبختی فقط تو پزشکی نیست@dr-rashidi 😍صحیح
-
@dr-rashidi بله مشخصا اینده معلوم نیس ولی در حال حاضر پزشکی آرزوی خیلی از ماهاس
Saleh Esmaily ارزوی منم هست
ولی بهتر فکر کردم مسیر خوشبختیم نبود
بیشتر فکر کن -
خیلی نگرانم😥😥😥😥😥😰😱😳☹😞😧س ز این دقیقا ذهنیت بازندست. شما این 2 ماه رو تا میتونی تلاش کن اگر به نتیجه نرسیدی و رتبه بهتری خواستی حالا بررسی کن ببین پشت کنکور میتونی بمونی یا نه. پشت کنکور موندن به سادگی اسمش نیست. اگر مشکلت الان کمبود زمانه سال بعد مشکلت میشه فشارای روحی اطرافیان
-
Saleh Esmaily ارزوی منم هست
ولی بهتر فکر کردم مسیر خوشبختیم نبود
بیشتر فکر کن@dr-rashidi ایا بهش رسیدی که میگی مسیر خوشبختیت نیس؟ مسلما تا چیزی اتفاق نیفته که معلوم نمیشه خوشبخت هستیم یا نه لااقل الان اینجوری فک میکنم که مسیر خوشبختیم همینه چون اگه غیر از این فک کنم برای رسیدن بهش تلاش نمیکنم
کلا ادما برای بدست اوردن چیزی تلاش میکنن که دنبالش باشن پس شما هم فعلا ذهنیتتو بزار برای رسیدن بهش حالا اگر شد ک چ بهتر اگرم نشد که خدا بزرگه