Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
فصل 3 یازدهم مغناطیس
-
سلام بچه ها
امیدوارم که حالتون عاااالی باشه
یه نگاهی به این سوال بندازین(سوال 10۹۵)
من نمیفهمم چطوری جهت میدان مغناطیسی رو باید پیدا کنیم؟!️ -
وقتی میگه میدان زمین افقی یعنی درون سو و وقتی می گه عمودی یعنی رو به بالا
حالا ذره افقی وارد میدان میشه در نتیجه vبا B زوایه ۹۰درجه میسازه
چون ذره جرم داره به نیروی وزن روبه پایین بهش وارد میشه و ذره سمت پایین میاد برای اینکه خم نشه نیروی مغناطیسی روبه بالا وارد میشه
حالا نیرو رو به بالا و میدان درون سو پس v به سمت غرب یا چپ میشه -
حسین شهبازی
«وقتی میگه میدان زمین افقی یعنی درون سو و وقتی می گه عمودی یعنی رو به بالا»
ببین من اینجا رو اصن متوجه نمیشم . علت این چیه؟ -
Amin Ali Akbari ببین چون شما روی زمین وایسادی پس شمال و جنوب شما میشه جلو و عقب شما که وقتی میاریمش روی کاغذ میشه درون سو و برون سو یعنی شما کاغذ رو روبه روتون قرار بدید میدان از داخل صفحه رد میشه
-
Amin Ali Akbari
سلام
اللن خودتون اگه وایسید روتون به شمال با میدان تقریبا به صورت افقی از درون شما رد میشه و چون جنوب و شمال جغرافیایی با مغناطیسی تقزیبا عکس همن پس شما اگه روتون به شمال باشه پس پشتتون به طرف شمال مغناطیسی هست یعنی میدان از پشت شما به جلو میاد که میشه گفت برون سو
خب این از میدان الکترون برای اینکه نیفته باید نیروی به بالا بهش وارد بشه که با قاعده دست چپ الکترون باید به سمت مغرب برهاگه اشتباه نکرده باشم اینجوری میشه فک کنم
-
احمد قادری درسته فقط میدان از پشت من رو به جلو رد میشه یعنی درون سو
-
حسین شهبازی
نه دیگه اگه شما روتون به حنوب کنید میشه درون سو اکه به شمال باشه برون سو هست
چون اگه روتون به جنوب باشه از جلو به پشت میره که اینجوری میشه درون سو -
@kosar-mottaghi اگر هم میدان رو عمودی فرض کنید میشه بالا و پایین که رو کاغذ باید فلش بالا و پایین بکشید و به درون سو و برون سو میگیم جلو و عقب
-
احمد قادری جهت شمال جهت میدان رو نشون میده که رو کاغذ میشه درون سو و اگه خودتون وایستید میشه رو به رو تون
-
حسین شهبازی
شما الان اگه دستتون به طرف شمال که همون جهت میدان هست بگیرید کفه دستتون به سمت بیرون مگه نیستمثلا میدان اگه درون سو باشه یعنی باید از همون سمتی که هستید بهتون وارد بشه یعنی باید بر خلاف جهت میدان ایستاد تا میدان وارد بشه دیگه پس اینجوری میشه درون سو اشتباه هم کجاست؟
-
احمد قادری ببینید نوک پیکان باید از پشتتون وارد بشه و به سمت روبه روتون بره
-
حسین شهبازی
بله اینطور مگه نمیشه برون سو -
Amin Ali Akbari سلام گزینه دو میشه فک کنم
-
Amin Ali Akbari
اگه میشه یه عکس از پاسخ نامش بده
از آشفتگی در بیایم -
حسین شهبازی آهان اوکی
خیلیییی ممنون -