تست مربوط به کروموزوم ها
-
0-0ftm
وقتی میگیم 2n=4 یعنی هسته اون سلول چهارتا کروموزوم داره در صورتی که اینجا دو تا سانترومر و دو تا کروموزوم هستmohammad dehghani چون اینجا دوتا کروموزوم داریم که نسبت به هم نا همتان ولی اگه بگیم 2n=2 یعنی اینکه که اینا نسبت به هم همتان که غلطه
چون نا همتان باید بگیم n=2 که چون تو گزینه ها n=2 نداریم و توی همه گزینه ها ضریب دو داریم پس ضرب در دو میکنیم که میشه 2n=4 ( البته خودمون میدونیم که n=2 هست ولی چون مجبوریم ضرب در دو کردیم ) -
ممنون از همه
-
mohammad dehghani چون اینجا دوتا کروموزوم داریم که نسبت به هم نا همتان ولی اگه بگیم 2n=2 یعنی اینکه که اینا نسبت به هم همتان که غلطه
چون نا همتان باید بگیم n=2 که چون تو گزینه ها n=2 نداریم و توی همه گزینه ها ضریب دو داریم پس ضرب در دو میکنیم که میشه 2n=4 ( البته خودمون میدونیم که n=2 هست ولی چون مجبوریم ضرب در دو کردیم )Mahdi H
ببین قبول داری دو تا کروموزوم داریم پس قطعا 2n=4 نیست
در ضمن اگر این دو تا کروموزوم رو x و y در نظر بگیریم با اینکه هم اندازه نیستن ولی همتا اند -
@kosar-mortazavi بفرمائید
-
Mahdi H
در ضمن اگر این دو تا کروموزوم رو x و y در نظر بگیریم با اینکه هم اندازه نیستن ولی همتا اندmohammad dehghani کروموزوم x , y همتا نیستن
واینکه کروموزوم ها موقعی ناهمتا میشن که از نظر شکل و اندازه و محل قرار گیری سانترومرشون باهم تفاوت داشته باشن
چون اینجا هم از نظر اندازه متفاوتن پس ناهمتان .
و بعد اینکه بنظرم اول شکل رو بررسی کنیم بعد بریم سراغ گزینه ها زودتر به جواب میرسیم . -
@kosar-mortazavi بفرمائید
mohammad dehghani
1.دو کروموزوم داریم(تعداد کروماتید ها تاثیری ندارند)
2.این دو کروموزوم همتا نیستند.(هیچ همتایی برای هیچ کروموزومی نیست)
پس یک هسته هاپلوئید با 2 کروموزوم داریم.
n=2
اگر اگر اگر.... این دو تا رو همتا در نظر بگیریم... (البته یه اندازه نیستند)
میشه 2n=2 -
Mahdi H
در ضمن اگر این دو تا کروموزوم رو x و y در نظر بگیریم با اینکه هم اندازه نیستن ولی همتا اندmohammad dehghani نه ببینید
قبول دارم الان دوتا کرموزوم داریم
وقتی میگه۲n=4
یعنی اگر ساده کنیم
n=2
ک خب میشه دوتا
ما اینجا یک مجموعه داریم
چون دوتا کرموزوم موجود مث هم نیستن نا همتان!اگر بگیم2n=2
n=1 یعنی یک مجموعه یک دونه کروموزوم داره
آیا شما اینجا یک کروموزوم دارید؟ -
mohammad dehghani نه ببینید
قبول دارم الان دوتا کرموزوم داریم
وقتی میگه۲n=4
یعنی اگر ساده کنیم
n=2
ک خب میشه دوتا
ما اینجا یک مجموعه داریم
چون دوتا کرموزوم موجود مث هم نیستن نا همتان!اگر بگیم2n=2
n=1 یعنی یک مجموعه یک دونه کروموزوم داره
آیا شما اینجا یک کروموزوم دارید؟ -
mohammad dehghani کروموزوم x , y همتا نیستن
واینکه کروموزوم ها موقعی ناهمتا میشن که از نظر شکل و اندازه و محل قرار گیری سانترومرشون باهم تفاوت داشته باشن
چون اینجا هم از نظر اندازه متفاوتن پس ناهمتان .
و بعد اینکه بنظرم اول شکل رو بررسی کنیم بعد بریم سراغ گزینه ها زودتر به جواب میرسیم .Mahdi H بله شما درست میگید x و y همتا نیستند ولی در یک مجموعه هم قرار نمی گیرن اگر اینطور بود n=2 میشد
من میگم اگر از راه حذف گزینه بریم چون چهار تا کروموزوم نداریم پس گزینه 2و4 حذف میشن از طرفی چون داریم میگیم 2n ، پس دو مجموعه داریم -
سلام لطفا در حل این تست به من کمک کنید!
زهرا محمدی 1
ببخشید آیا احتمالا این سوال از کتاب نشر الگو نیست؟ -
Mahdi H بله شما درست میگید x و y همتا نیستند ولی در یک مجموعه هم قرار نمی گیرن اگر اینطور بود n=2 میشد
من میگم اگر از راه حذف گزینه بریم چون چهار تا کروموزوم نداریم پس گزینه 2و4 حذف میشن از طرفی چون داریم میگیم 2n ، پس دو مجموعه داریمmohammad dehghani کروموزوم های ۱ و ۲ هم که تو بدن ما هستن ناهمتان به خاطر همین میگیم n=23 چرا نباید تو یه مجموعه قرار بگیرن؟
-
زهرا محمدی 1
ببخشید آیا احتمالا این سوال از کتاب نشر الگو نیست؟mohammad dehghani در هر حال من که خودمم قاطی کردم
-
mohammad dehghani در هر حال من که خودمم قاطی کردم
mohammad dehghani اشکال نداره . زیسته دیگه همه قاطی میکنن .
-
mohammad dehghani کروموزوم های ۱ و ۲ هم که تو بدن ما هستن ناهمتان به خاطر همین میگیم n=23 چرا نباید تو یه مجموعه قرار بگیرن؟
Mahdi H من در حد کتاب درسی مغزم میکشه ولی دیگه خسته شدم داریم سر سوال اشتباه بحث میکنیم