️برنامه ۶۰ روز تا کنکور
️
-
بچه ها برای همه پیامک فرستادیم
بعضی مواقع از سمت اپراتور فرستاده نمیشه براتونمشکلی نیست متن پیامک ها رو اینجا می تونید ببینید
مرحله بعد که کد تخفیف فرستادیم اگر پیامک رو دریافت نکردین پیام بدینفعلا برای ابریشمی ها آرش ها فعال نشده، مراحلی هست که باید طی بشه نگران نباشید
این پست پاک شده! -
@m-an
ممنون از توضیحتون
ولی کی فعال میشه برای راه ابریشمیها ؟؟ یعنی برنامه 18 برای راه ابریشمی ها هست ؟؟ -
این پست پاک شده!
Ahmad Nezami
سلام
این پست رو بخونید
https://forum.alaatv.com/post/1931515 -
Ahmad Nezami
سلام
این پست رو بخونید
https://forum.alaatv.com/post/1931515@m-an متشکر
-
mahdieh tabaee
خواهش می کنم
ان شاء الله مشکلی پیش نیاد امروز فعال میشه@m-an
من از تیکت که پرسیدم گفتن برای راه ابریشمی ها نیمه اردیبهشت فعال میشه !!! درسته ؟؟؟ -
بچه ها برای همه پیامک فرستادیم
بعضی مواقع از سمت اپراتور فرستاده نمیشه براتونمشکلی نیست متن پیامک ها رو اینجا می تونید ببینید
مرحله بعد که کد تخفیف فرستادیم اگر پیامک رو دریافت نکردین پیام بدینفعلا برای ابریشمی ها آرش ها فعال نشده، مراحلی هست که باید طی بشه نگران نباشید
@m-an من الان همه پیاما غیر کد تخفیف رو دریافت کردم .
بابتش تیکت بزنم ؟ -
@m-an من الان همه پیاما غیر کد تخفیف رو دریافت کردم .
بابتش تیکت بزنم ؟ -
shayan jafari
نه تیکت نزنید
چون به کسی پیامک کد تخفیف نفرستادیم که
وقتی فرستادیم اینجا هم اطلاع میدم@m-an در
️برنامه ۶۰ روز تا کنکور
️ گفته است:
shayan jafari
نه تیکت نزنید
وقتی فرستادیم اینجا هم اطلاع میدمببخشید میشه بگید کی محتوای ارش منتشر میشه؟ برنامه از دیروز شروع شده و ما هنوز ویدیو نداریم دو روز هم طول میکشه برای پرینت و .. کی قراره دسترسی داشته باشیم به ویدیو ها ؟
-
@m-an در
️برنامه ۶۰ روز تا کنکور
️ گفته است:
shayan jafari
نه تیکت نزنید
وقتی فرستادیم اینجا هم اطلاع میدمببخشید میشه بگید کی محتوای ارش منتشر میشه؟ برنامه از دیروز شروع شده و ما هنوز ویدیو نداریم دو روز هم طول میکشه برای پرینت و .. کی قراره دسترسی داشته باشیم به ویدیو ها ؟
sarnisa6 در
️برنامه ۶۰ روز تا کنکور
️ گفته است:
@m-an در
️برنامه ۶۰ روز تا کنکور
️ گفته است:
shayan jafari
نه تیکت نزنید
کاش حداقل جزوات رو میدادن
-
sarnisa6 در
️برنامه ۶۰ روز تا کنکور
️ گفته است:
@m-an در
️برنامه ۶۰ روز تا کنکور
️ گفته است:
shayan jafari
نه تیکت نزنید
ابوالفضل ریسی بدیش اینه یه ساعت مشخص نیس من الان هی برنامه میریزممم برای ارش ولی اصلا معلوم نیس کی میاد درسته یه سری مراحل داره ولی میتونن یه ساعت بگن که ما برنامه هامونو بنویسیم
-
sarnisa6 در
️برنامه ۶۰ روز تا کنکور
️ گفته است:
@m-an در
️برنامه ۶۰ روز تا کنکور
️ گفته است:
shayan jafari
نه تیکت نزنید
ابوالفضل ریسی اره همون
-
ابوالفضل ریسی بدیش اینه یه ساعت مشخص نیس من الان هی برنامه میریزممم برای ارش ولی اصلا معلوم نیس کی میاد درسته یه سری مراحل داره ولی میتونن یه ساعت بگن که ما برنامه هامونو بنویسیم
sali ghoreishi دقیقا همه این برنامه و این ها هم باز از ما بعدش وقت میگیره
-
@haniehno جمعههههه؟؟؟؟؟ ارش؟؟؟؟؟؟ قوله امروزو دادن
-
@haniehno جمعههههه؟؟؟؟؟ ارش؟؟؟؟؟؟ قوله امروزو دادن
sali ghoreishi مثله راه ابریشم دارن یواش یواش شروع میکنن به بد قولی. شاید البته
-
الان دلیل اینکه به ما تایم دقیق نمیگن اینه که خودشونم نمیدونن دقیق کی قراره قرار بگیره برا ما !! میگین چرا ؟ به این دلایل :
همه تیکتا رو میدونیم زود جواب میدن ولی من 7 ساعته تیکت زدم کی در اختیار راه ابریشمی ها قرار میگیره ... جواب ندادن
رو پست آخر اینستا هم دومین کامنتو گذاشتم و پرسیدم و کامنته بالا هم هس ولی جواب ندادن و کامنت های بعد از من ک لایک کمتری هم داره بعضیاشون جواب داده شده
دارن میبینن ولی خب همونطور ک گفتم حتما دلیلی داره که جواب نمیدن
حالا یا مشکل سایتی چیزی... ما ک نمیدونیم
ولی بهتره حداقل حداقلش جزوه هارو بزارین بریم پرینت بگیرم تا فیلما بیاد ، دیگه برا اونم تایممون هدر نره -
الان دلیل اینکه به ما تایم دقیق نمیگن اینه که خودشونم نمیدونن دقیق کی قراره قرار بگیره برا ما !! میگین چرا ؟ به این دلایل :
همه تیکتا رو میدونیم زود جواب میدن ولی من 7 ساعته تیکت زدم کی در اختیار راه ابریشمی ها قرار میگیره ... جواب ندادن
رو پست آخر اینستا هم دومین کامنتو گذاشتم و پرسیدم و کامنته بالا هم هس ولی جواب ندادن و کامنت های بعد از من ک لایک کمتری هم داره بعضیاشون جواب داده شده
دارن میبینن ولی خب همونطور ک گفتم حتما دلیلی داره که جواب نمیدن
حالا یا مشکل سایتی چیزی... ما ک نمیدونیم
ولی بهتره حداقل حداقلش جزوه هارو بزارین بریم پرینت بگیرم تا فیلما بیاد ، دیگه برا اونم تایممون هدر نرهshayan jafari دقیقااااااااااااااااااا منم چن روزه تیکت نزدم و جواب ندادن تو اینستام نگفتن ولی همین که جزوه ها بیاد بریم پرینت بگیریم خودش خیلی خوبه فک کنم تا اخر شبم نیاد با این وضع!!
-
بچه ها در تلاشیم هر چه سریع تر در پروفایلتون قرار بگیره به محض قرار گرفتن براتون پیامک فرستاده میشه، فعلا طبق مطالعه روزانه تون پیش برین و دروسی که نیاز به مطالعه بیشتر دارن رو مطالعه کنید تا برای جمع بندی به مشکلی نخورید
برنامه ای هم که برای ارش هست برای ۲روز اول هفته حدودا ۸ ساعت مطالعه داشته که خیلی راحت تو روزهای آینده هم می تونید مطالعه کنید
برنامه این هفته خلوت هست و تایم استراحت و تعطیل زیاد داره پس جای نگرانی ندارههمین طور می تونید با برنامه ای که از ۱۸ ام هست هم شروع کنید
همه تیم آلاء برای موفقیت شما دوستان آلایی در تلاش هستیم
-
بچه ها در تلاشیم هر چه سریع تر در پروفایلتون قرار بگیره به محض قرار گرفتن براتون پیامک فرستاده میشه، فعلا طبق مطالعه روزانه تون پیش برین و دروسی که نیاز به مطالعه بیشتر دارن رو مطالعه کنید تا برای جمع بندی به مشکلی نخورید
برنامه ای هم که برای ارش هست برای ۲روز اول هفته حدودا ۸ ساعت مطالعه داشته که خیلی راحت تو روزهای آینده هم می تونید مطالعه کنید
برنامه این هفته خلوت هست و تایم استراحت و تعطیل زیاد داره پس جای نگرانی ندارههمین طور می تونید با برنامه ای که از ۱۸ ام هست هم شروع کنید
همه تیم آلاء برای موفقیت شما دوستان آلایی در تلاش هستیم
@m-an دستتون درد نکنه اگه قرار گرفت همینجا هم اعلام میکنید؟؟؟