️برنامه ۶۰ روز تا کنکور
️
-
️برنامه ۶۰ روز تا کنکور
️
حتما تو این روزای باقی مونده تا کنکور کلی سوال ذهنتون رو درگیر کرده،- سوال هایی مثل این که
تو این 60 روز منتهی به کنکور چه کارهایی رو باید انجام بدم و چه کار هایی رو نباید انجام بدم؟
دوگانه امتحان نهایی و کنکور چی میشه تکلیفش ؟
آزمون های جامع رو از کی شروع کنم بهتره؟
چه مباحثی از کنکور رو کلا باید حذف کنم؟ آیا حذف کلی مبحث مجازه؟
من تو ماه رمضان چیکار کنم برنامه بهتری داشته باشم ؟
اگر تا الان کاری نکردم چیکار بکنم؟
چالش درس های عمومی چی میشه؟
و کلی سوال دیگه
اگه حداقل یکی از سؤالای بالا، الان ذهنت رو درگیر کرده، بهت پیشنهاد میکنم %(#ff0000)[حتما ویدئوی کامل این توضیحات رو از لینک زیر تو سایت آلاء ببین]
https://alaatv.com/set/1098
این یه برنامه کامل برای روزهای پایانی و جمع بندی شماست
اما مهم تر از اون همایش آرشه که توضیحات بیشترش فردا منتشر میشه
پس منتظر فردا و یه شروع هیجان انگیز با کمان آرش باشین
%(#ff0000)[سورپرایز ابریشمی های آلاء]
به ازای هر راه ابریشمی که خرید کرده اید، یکشنبه جمع بندی آرش همون درس رو هدیه خواهید گرفت.
کدتخفیف 75% برای خرید سایر دروس آرش هم بطور ویژه تقدیم شما خواهد شد.
یک برنامه هم فردا منتشر می کنیم که شروع این برنامه از ۱۸ اردیبهشت ماه می باشد.
آلایی های عزیز بر اساس هر کدوم که دوست دارید می تونید پیش برید.
برنامه اول از ۱۱ اردیبهشت بود که منتشر شد، برنامه دوم از ۱۸ اردیبهشت فردا داده میشه، به هر کدوم که می تونید خودتون رو برسونید
امتحان نهایی در هر دو برنامه لحاظ شده، در مورد امتحان نهایی خیالتون راحت باشه.
دوستان فارغ التحصیل چون امتحان نهایی ندارند و یا دانش آموزانی که ساعت مطالعاتی بیشتری دارند، بهتره از برنامه جلو بزنند و زودتر تموم کنند.
بعد از اتمام برنامه از حل کنکورهای ۹۸ و ۹۹ که داخل همایش آرش هست، اما توی برنامه نیومده
و DLC های هدیه آرش استفاده کنند.و همچنین می تونند آزمون های جامعشون رو هم از خرداد شروع کنند و بیشتر آزمون جامع بزنند.
آرزوی موفقیت برای همتون داریم
هدیه ویژه برای آرشیها و تایتانی های آلاء
سری کامل آزمون های 4K
(به صورت شبیه ساز در ۳ آ برگزار می شود)
از ۲۴ خرداد تیر خلاص به کنکور با 4K(مروری بر کنکورهای سراسری گذشته) زده میشهپ ن:
۳آ. آزمون آنلاین آلاء
تایتان. همایش پیشرفته ویژه بچه های قوی و متوسط رو به بالاست، تو زمان خیلی بهینهدیگه چیزی به رسیدن نمونده
%(#ff0000)[آپدیت]
بچه ها دقت کنید در بالا هم گفتم توضیحات بیشتر در مورد آرش ها امروز گفته میشه ( در مورد پک ها و... ) که سوال کردین%(#ff0000)[در مورد راه ابریشمی ها]
برای هر درس راه ابریشم که تهیه کرده بودین آرش اون درس قرار می گیره دقت کنید گفتیم %(#ff0000)[یکشنبه] در پروفایلتون قرار می گیره، امروز شنبه هست
پس اینکه می گین تو پروفایلتون نیست، هیچ مشکلی نداره%(#ff0000)[در مورد کد تخفیف راه ابریشمی ها]، کد ویژه دانش آموزان راه ابریشمی هست و فقط و فقط برای این دانش آموزان هست و نه استفاده دیگران
%(#ff0000)[این کد تخفیف جزء محتوای راه ابریشم نبوده و هدیه ما هست به شما آلایی ها]
هنوز هم برای کسی کد تخفیف پیامک نشده، هدیه کادو پیچ شدنش هم زمان لازم داره دیگه نه؟هدیه کد تخفیف قابل استفاده برای یک سبد خرید هست، در این سبد می تونید هر کدوم از پک های آرش ها رو قرار بدین
2 برنامه هم آماده شده که از این هفته یا هفته بعد بتونید شروع کنید
برنامه این هفته خیلی سبک هست پس اگر چند روز دیرتر هم شروع کنید مشکلی پیش نمیاددرس ادبیات و زیست جدید و در حال ضبط و انتشار هست جلسات این هفته هم آماده هست پس برای استفاده از برنامه مشکلی ندارید
برای سایر دروس برنامه با آرش های موجود برنامه ریزی شده است@m-an اقای کبریایی زحمت کشیدن اومدن برنامه دادن واقعا دستتشون درد نکنه ولی واقعا با کدوم جزوه با کدوم فیلم و اونم شب قبل از اینکه بخواین برنامه بدین واقعا خیلی دیر نیست ؟
- سوال هایی مثل این که
-
@m-an اقای کبریایی زحمت کشیدن اومدن برنامه دادن واقعا دستتشون درد نکنه ولی واقعا با کدوم جزوه با کدوم فیلم و اونم شب قبل از اینکه بخواین برنامه بدین واقعا خیلی دیر نیست ؟
-
واقعا ممنون
خداقوت -
برنامه اول از ۱۱ اردیبهشت بود که منتشر شد، برنامه دوم از ۱۸ اردیبهشت فردا داده میشه، به هر کدوم که می تونید خودتون رو برسونید
دوستان فارغ التحصیل چون امتحان نهایی ندارند و یا دانش آموزانی که ساعت مطالعاتی بیشتری دارند، بهتره از برنامه جلو بزنند و زودتر تموم کنند.
بعد از اتمام برنامه از حل کنکورهای ۹۸ و ۹۹ که داخل همایش آرش هست، اما توی برنامه نیومده
و DLC های هدیه آرش استفاده کنند.و همچنین می تونند آزمون های جامعشون رو هم از خرداد شروع کنند و بیشتر آزمون جامع بزنند.
-
️برنامه ۶۰ روز تا کنکور
️
حتما تو این روزای باقی مونده تا کنکور کلی سوال ذهنتون رو درگیر کرده،- سوال هایی مثل این که
تو این 60 روز منتهی به کنکور چه کارهایی رو باید انجام بدم و چه کار هایی رو نباید انجام بدم؟
دوگانه امتحان نهایی و کنکور چی میشه تکلیفش ؟
آزمون های جامع رو از کی شروع کنم بهتره؟
چه مباحثی از کنکور رو کلا باید حذف کنم؟ آیا حذف کلی مبحث مجازه؟
من تو ماه رمضان چیکار کنم برنامه بهتری داشته باشم ؟
اگر تا الان کاری نکردم چیکار بکنم؟
چالش درس های عمومی چی میشه؟
و کلی سوال دیگه
اگه حداقل یکی از سؤالای بالا، الان ذهنت رو درگیر کرده، بهت پیشنهاد میکنم %(#ff0000)[حتما ویدئوی کامل این توضیحات رو از لینک زیر تو سایت آلاء ببین]
https://alaatv.com/set/1098
این یه برنامه کامل برای روزهای پایانی و جمع بندی شماست
اما مهم تر از اون همایش آرشه که توضیحات بیشترش فردا منتشر میشه
پس منتظر فردا و یه شروع هیجان انگیز با کمان آرش باشین
%(#ff0000)[سورپرایز ابریشمی های آلاء]
به ازای هر راه ابریشمی که خرید کرده اید، یکشنبه جمع بندی آرش همون درس رو هدیه خواهید گرفت.
کدتخفیف 75% برای خرید سایر دروس آرش هم بطور ویژه تقدیم شما خواهد شد.
هدیه ویژه برای آرشیها و تایتانی های آلاء
سری کامل آزمون های 4K
(به صورت شبیه ساز در ۳ آ برگزار می شود)
از ۲۴ خرداد تیر خلاص به کنکور با 4K(مروری بر کنکورهای سراسری گذشته) زده میشهپ ن:
۳آ. آزمون آنلاین آلاء
تایتان. همایش پیشرفته ویژه بچه های قوی و متوسط رو به بالاست، تو زمان خیلی بهینهدیگه چیزی به رسیدن نمونده
%(#ff0000)[آپدیت]
بچه ها دقت کنید در بالا هم گفتم توضیحات بیشتر در مورد آرش ها امروز گفته میشه ( در مورد پک ها و... ) که سوال کردین%(#ff0000)[در مورد راه ابریشمی ها]
برای هر درس راه ابریشم که تهیه کرده بودین آرش اون درس قرار می گیره دقت کنید گفتیم %(#ff0000)[یکشنبه] در پروفایلتون قرار می گیره، امروز شنبه هست
پس اینکه می گین تو پروفایلتون نیست، هیچ مشکلی نداره%(#ff0000)[در مورد کد تخفیف راه ابریشمی ها]، کد ویژه دانش آموزان راه ابریشمی هست و فقط و فقط برای این دانش آموزان هست و نه استفاده دیگران
%(#ff0000)[این کد تخفیف جزء محتوای راه ابریشم نبوده و هدیه ما هست به شما آلایی ها]
هنوز هم برای کسی کد تخفیف پیامک نشده، هدیه کادو پیچ شدنش هم زمان لازم داره دیگه نه؟هدیه کد تخفیف قابل استفاده برای یک سبد خرید هست، در این سبد می تونید هر کدوم از پک های آرش ها رو قرار بدین
2 برنامه هم آماده شده که از این هفته یا هفته بعد بتونید شروع کنید
برنامه این هفته خیلی سبک هست پس اگر چند روز دیرتر هم شروع کنید مشکلی پیش نمیاددرس ادبیات و زیست جدید و در حال ضبط و انتشار هست جلسات این هفته هم آماده هست پس برای استفاده از برنامه مشکلی ندارید
برای سایر دروس برنامه با آرش های موجود برنامه ریزی شده است@m-an ببخشید پی دی اف این برنامه کجاست؟
- سوال هایی مثل این که
-
@m-an
خانم مدیر اون جایزه به آرش یا تایتان که ربطی نداره؟
-
سلام
یه سوال؟
همایش آرش تک درسه ،؟مثله تفتان پک کامل نیست ؟
اینجوری که هزینه تک درسا زیاد میشه ک -
ای کاش نفرات برتر سه آ رو هم بورسیه میکردین
-
سلام خدا قوت
ببخشید من راه ابریشم پک کامل تجربی رو گرفتم ولی پیامک برام نیومده و همایش ارش هم در پنل قرار نگرفته
میشه پیگیری کنید ممنون.. -
سلام خدا قوت
ببخشید من راه ابریشم پک کامل تجربی رو گرفتم ولی پیامک برام نیومده و همایش ارش هم در پنل قرار نگرفته
میشه پیگیری کنید ممنون..Mohammad Zarei برا منم پیامک نیومده
-
سلام کسی هست که بیاد باهم بخونیم؟
کنکور انسانی باشه
با هم آزمون بدیم
با هم بررسی کنیم
با هم پیش بریم -
سلام من راه ابریشم ریاضیات تجربی رو دارم ولی هنوز برام پیامکی نیومده میشه پیگیری کنید
ممنون@M-an -
سلام من راه ابریشم ریاضیات تجربی رو دارم ولی هنوز برام پیامکی نیومده میشه پیگیری کنید
ممنون@M-anمحسن محمدخانی در
️برنامه ۶۰ روز تا کنکور
️ گفته است:
ممنون
M.an -
سلام کسی هست که بیاد باهم بخونیم؟
کنکور انسانی باشه
با هم آزمون بدیم
با هم بررسی کنیم
با هم پیش بریمححنت تحن سلام باید برای سوالتون تایپک جدا بزنید