لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
Reza Moslemi Naeini در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
Reza Moslemi Naeini ولی با تمام این اتفاقات و بحث هامون من واقعا امیدوارم که نهایی و کنکور به تعویق بیوفته که با خیال راحت از اول همون هفته ای که کارمون تو ابریشم تموم شد بریم سراغ برنامه آلا و آرش و تهش برنامه آلارو به اندازه یک هفته بکشیم عقب
کاش یکی دوماه عقب بیفته(زهی خیال باطل
)
ابوالفضل ریسی ابوالفضل هر چی عقب بیفته سخت تر میشه
-
Amir Kazemi 0 چرا؟؟
-
سلام به همگی
خطاب به اون عزیزانی که مدام دارن میگن راه ابریشم رو ول کنید، دیگه نمیخاد ادامه بدید و فقط هی دارن حرف از جمع بندی میزنن و میگن که فقط آرش رو بدید بیرون
1)برنامه راه ابریشم همینجوریش کلی از مطالب عقب افتاده توی کنکورچه ها و... داره که اگه بخایم قید درسنامه ها رو هم بزنیم که دیگه هیچی. این راه ابریشم قرار بوده یه سنگ بنای محکم باشه که تا سال های سال بمونه
2)شمایی که انقد پیگیر آرش هستید و میگید همین الانشم دیره، پس تو انجمن چیکار میکنید و هی از دیشب تا حالا دارین فتوا های مختلفی صادر میکنین.اگه شما دانش آموزی هستید که الان نیاز به آرش و جمع بندی دارین، پس حتما دانش آموزی هستید که قوی مطالعه کردید و دانش آموز قوی هم تو طول سال خلاصه مطلب داره، تست مارک شده داره و اگر هم نیستید و فکر این رو دارید که با آرش بتونید عقب افتادگی هاتون رو جبران کنید و درصد عالی ازش بگیرین باید بگم زهی خیال باطل. چون اسم این پروژه همایش آرش استamirmahdi hesami به نظر من هم آلا خیلی زودتر باید فرسنگ های آخر رو منتشر می کرد و راجع به برنامه های آلا اطلاع رسانی می کرد که متاسفانه چنین کاری رو نکرد مثلا خود من تو دروس اختصاصی هنوز یه سری از فصلا مونده که بخوان یادبگیرم و بعد بخوام برم سراغ آرش
-
amirmahdi hesami به نظر من هم آلا خیلی زودتر باید فرسنگ های آخر رو منتشر می کرد و راجع به برنامه های آلا اطلاع رسانی می کرد که متاسفانه چنین کاری رو نکرد مثلا خود من تو دروس اختصاصی هنوز یه سری از فصلا مونده که بخوان یادبگیرم و بعد بخوام برم سراغ آرش
Reza Moslemi Naeini من با این حرف کاملا مؤافقم. که باید زودتر از اینها کار راه ابریشم به اتمام میرسید.ولی اینکه الان یسری میگن دیگه راه ابریشم رو همینجور که هس ول کنید مخالفم. همه چی باید کامل تموم بشه که برای سالهای بعد هم مورد استفاده باشا
-
سلام به همگی
خطاب به اون عزیزانی که مدام دارن میگن راه ابریشم رو ول کنید، دیگه نمیخاد ادامه بدید و فقط هی دارن حرف از جمع بندی میزنن و میگن که فقط آرش رو بدید بیرون
1)برنامه راه ابریشم همینجوریش کلی از مطالب عقب افتاده توی کنکورچه ها و... داره که اگه بخایم قید درسنامه ها رو هم بزنیم که دیگه هیچی. این راه ابریشم قرار بوده یه سنگ بنای محکم باشه که تا سال های سال بمونه
2)شمایی که انقد پیگیر آرش هستید و میگید همین الانشم دیره، پس تو انجمن چیکار میکنید و هی از دیشب تا حالا دارین فتوا های مختلفی صادر میکنین.اگه شما دانش آموزی هستید که الان نیاز به آرش و جمع بندی دارین، پس حتما دانش آموزی هستید که قوی مطالعه کردید و دانش آموز قوی هم تو طول سال خلاصه مطلب داره، تست مارک شده داره و اگر هم نیستید و فکر این رو دارید که با آرش بتونید عقب افتادگی هاتون رو جبران کنید و درصد عالی ازش بگیرین باید بگم زهی خیال باطل. چون اسم این پروژه همایش آرش استamirmahdi hesami بله میدونیم اسمش همایشش هستش اما خیلیا میگفتن اول راه ابریشم رو تموم کنید من یکی ازمخالفا بودمم همایششش که میدونی یعنی چی دیگه؟ یعنی مرور سریع به مطالبی که خونده شده به دروس عمومی کار ندارم ولی من از استاد طلوعی پرسیدم گفتن حتی اگ فصلی نخوندی و اون فصل رو تو همایش ببینی میتونی تستای ساده و متوسط رو جواب بدی فصل هایی هم که خوندی خب مرور میشه دیگ کسیتواین 60 رو چیزی غیر این میخواد؟
-
Reza Moslemi Naeini من با این حرف کاملا مؤافقم. که باید زودتر از اینها کار راه ابریشم به اتمام میرسید.ولی اینکه الان یسری میگن دیگه راه ابریشم رو همینجور که هس ول کنید مخالفم. همه چی باید کامل تموم بشه که برای سالهای بعد هم مورد استفاده باشا
amirmahdi hesami من نگفتم الا ول کنه خیلی از دوستان التماس دعای پیش ازمون پس ازمون داشتن الان کسی هس بخواد تو این 60 روز بره پیش ازمون یا پس ازمون بهمن و ببینه!!! برای سالای بعد بعد کنکور هم میتونن تکمیل کنند مهم درسنامه و تستا بود که تکمیل شده به جز یه فرسنگ10 ریاضیات
-
Amir Kazemi 0 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
میدونم سخت تر میشه
ولی این سخت تر شدن واسه شما هست که خوب خوندین
یکی مثل من که عقبه عقب افتادن واسم بهتره
ولی اصلا حواشی که بعدش هست رو دوست ندارم -
میدونم سخت تر میشه
ولی این سخت تر شدن واسه شما هست که خوب خوندین
یکی مثل من که عقبه عقب افتادن واسم بهتره
ولی اصلا حواشی که بعدش هست رو دوست ندارمابوالفضل ریسی ابوالفضل شما باید آزمون فراوان بدی. به قول شاعر که میفرماید: بگشای بوک که تست فراوانم آرزوست... شما نباید هی بخونی بخونی بخونی... این تاثیری روی پیشرفتت نداره، حتی اگه کنکورا 6 ماه عقب بندازن. شما از همین الانا باید آزمون از خودت بگیری. 50 درصد کار اینه. اینجوری اگه کنکورم یک ماه جلو بندازن آماده ای من تضمین میکنم.
-
ابوالفضل ریسی ابوالفضل شما باید آزمون فراوان بدی. به قول شاعر که میفرماید: بگشای بوک که تست فراوانم آرزوست... شما نباید هی بخونی بخونی بخونی... این تاثیری روی پیشرفتت نداره، حتی اگه کنکورا 6 ماه عقب بندازن. شما از همین الانا باید آزمون از خودت بگیری. 50 درصد کار اینه. اینجوری اگه کنکورم یک ماه جلو بندازن آماده ای من تضمین میکنم.
ابوالفضل ریسی ابوالفضل شما باید آزمون فراوان بدی. به قول شاعر که میفرماید: بگشای بوک که تست فراوانم آرزوست... شما نباید هی بخونی بخونی بخونی... این تاثیری روی پیشرفتت نداره، حتی اگه کنکورا 6 ماه عقب بندازن. شما از همین الانا باید آزمون از خودت بگیری. 50 درصد کار اینه. اینجوری اگه کنکورم یک ماه جلو بندازن آماده ای من تضمین میکنم.
حرفتون درسته
ولی خب مثلا مبحثی که نخوندم رو چطور ازش تست بزنم
بعد این آزمونی که میگید چه طور آزمونیه؟
کنکوره یا کنکور های آزمایشی؟ -
حرفتون درسته
ولی خب مثلا مبحثی که نخوندم رو چطور ازش تست بزنم
بعد این آزمونی که میگید چه طور آزمونیه؟
کنکوره یا کنکور های آزمایشی؟ابوالفضل ریسی شما بفرمایید که کدوم مباحث رو نخوندید. از کتابهای آزمونی مثل فصل آزمون شروع کنید و بعدش هم کنکور.
-
ابوالفضل ریسی شما بفرمایید که کدوم مباحث رو نخوندید. از کتابهای آزمونی مثل فصل آزمون شروع کنید و بعدش هم کنکور.
ابوالفضل ریسی شما بفرمایید که کدوم مباحث رو نخوندید. از کتابهای آزمونی مثل فصل آزمون شروع کنید و بعدش هم کنکور.
من فقط فصل ۱ فیزیک یازدهم رو خوندم ولی پایه قوی دارم چون یازدهم تست زیاد زدم
فیزیک و شیمی فصل ۴ مونده
زیست ۲ فصل و یک گفتار
ریاضی سه فرسنگ آخر
و ۳۰ درصد لغات کنکور
و عربی و زبان دوازدهم فقط درس ۱ رو خوندم
غیر از اینا بقیه رو خوندم
این همه مونده و وقت به جمع بندی رسیده -
من فقط فصل ۱ فیزیک یازدهم رو خوندم ولی پایه قوی دارم چون یازدهم تست زیاد زدم
فیزیک و شیمی فصل ۴ مونده
زیست ۲ فصل و یک گفتار
ریاضی سه فرسنگ آخر
و ۳۰ درصد لغات کنکور
و عربی و زبان دوازدهم فقط درس ۱ رو خوندم
غیر از اینا بقیه رو خوندم
این همه مونده و وقت به جمع بندی رسیدهابوالفضل ریسی خب مشکلی نیست. شما باز هم فرصت اتمام داری. تا 24 اردیبهشت به همش میرسی. فقط اینکه یادت باشه درست یادبگیری ولی تو اموزش وسواس به خرج ندی و تستم زیاد بزنی. نصف بیشتر اموزشت تسته. بعد 24 اردیبهشت رسما جمع بندیو شروع کن. اگه میخوای عقب نبفتی اموزش های این دوهفتتو به نیت جمع بندی هم بخون. که دیگه نخوای برگردی.
-
ابوالفضل ریسی خب مشکلی نیست. شما باز هم فرصت اتمام داری. تا 24 اردیبهشت به همش میرسی. فقط اینکه یادت باشه درست یادبگیری ولی تو اموزش وسواس به خرج ندی و تستم زیاد بزنی. نصف بیشتر اموزشت تسته. بعد 24 اردیبهشت رسما جمع بندیو شروع کن. اگه میخوای عقب نبفتی اموزش های این دوهفتتو به نیت جمع بندی هم بخون. که دیگه نخوای برگردی.
ابوالفضل ریسی خب مشکلی نیست. شما باز هم فرصت اتمام داری. تا 24 اردیبهشت به همش میرسی. فقط اینکه یادت باشه درست یادبگیری ولی تو اموزش وسواس به خرج ندی و تستم زیاد بزنی. نصف بیشتر اموزشت تسته. بعد 24 اردیبهشت رسما جمع بندیو شروع کن. اگه میخوای عقب نبفتی اموزش های این دوهفتتو به نیت جمع بندی هم بخون. که دیگه نخوای برگردی.
من سرعت فیلم دیدنم خوبه میرسونم ولی دچار سردرگمی عجیبی شدم میترسم هرچی تا الان خوندم یادم رفته باشه و تو همایش آرش هم نتونم خوب جمع کنم
-
من سرعت فیلم دیدنم خوبه میرسونم ولی دچار سردرگمی عجیبی شدم میترسم هرچی تا الان خوندم یادم رفته باشه و تو همایش آرش هم نتونم خوب جمع کنم
ابوالفضل ریسی منم همین حسو دارم ولی وسواسی بیش نیست و فقط باید آزمون داد تا بفهمیم واقعا وسواسی بیش نیست.
-
ابوالفضل ریسی منم همین حسو دارم ولی وسواسی بیش نیست و فقط باید آزمون داد تا بفهمیم واقعا وسواسی بیش نیست.
آره درسته
ممنون از وقتی که گذاشتید و راهنمایی کردید
امیدوارم موفق و مؤید باشید -
آره درسته
ممنون از وقتی که گذاشتید و راهنمایی کردید
امیدوارم موفق و مؤید باشیدابوالفضل ریسی خواهش میکنم. همچنین دوست عزیز.
-
Amir Kazemi 0
سول منم بود مرسی ازتون -
اقا یه چیز دیگه درمورد ارش
این نمونه جزوه هایی که گذاشتن توی سایت برای ارش زیست عین جزوه های راه ابریشمه
یعنی قرار نیست نکات جدید یا یه چیز متفاوت از راه ابریشم باشه ؟ -
اقا یه چیز دیگه درمورد ارش
این نمونه جزوه هایی که گذاشتن توی سایت برای ارش زیست عین جزوه های راه ابریشمه
یعنی قرار نیست نکات جدید یا یه چیز متفاوت از راه ابریشم باشه ؟sallar savadkoohi نکته جدید؟!
زیست زیسته دیگه چه تو ابریشم چه تو آرش
ابریشم آموزش جامع و کامله و آرش آموزش جمع و جور -
sallar savadkoohi نکته جدید؟!
زیست زیسته دیگه چه تو ابریشم چه تو آرش
ابریشم آموزش جامع و کامله و آرش آموزش جمع و جورReza Moslemi Naeini
نه اتفاقا تنها درسی که جزوش باید فرق بکنه همین زیسته
کلییی نکته جدید وجود داره
ما طول سال همین نکات رو خوندیم
جمع بندی هم با همین نکات باشه؟
یه جوری نیست ؟