لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
sallar savadkoohi
تو تلگرام و بله لینک فرستادن در ضمن یک بر نامه جدید از18اردیبهشت هست که هرکس دوست داره از اون برودyas ta
بله الان کانال رو چک کردم ممنون -
این همایش تایتان چی میگه این وسط ؟فازش چیه
-
Reza Moslemi Naeini
مطمعنین استاد حسین خانی ارش جدید ضبط میکنن؟sallar savadkoohi بله پارسال آرش به صورت اصلی مال استاد صادقی بود (صفر تا صد قدیمی ادبیات دوازدهم) و بعد از استاد حسین خانی دعوت کردن که به عنوان DLC بیان و کنکور های 98 رو تحلیل کنن و بعد خیلی آرشی های پارسال از استاد حسین خانی استقبال کردن برای همین آلا از ایشون خواستم به عنوان هدیه در کنار همایش استاد صادقی یه همایش خلاصه برای دستور و آرایه داشته باشن
ولی امسال گفتن همایششون برای همه موضوعات ادبیاته پس یعنی داره جدید ضبط میشه -
sallar savadkoohi بله پارسال آرش به صورت اصلی مال استاد صادقی بود (صفر تا صد قدیمی ادبیات دوازدهم) و بعد از استاد حسین خانی دعوت کردن که به عنوان DLC بیان و کنکور های 98 رو تحلیل کنن و بعد خیلی آرشی های پارسال از استاد حسین خانی استقبال کردن برای همین آلا از ایشون خواستم به عنوان هدیه در کنار همایش استاد صادقی یه همایش خلاصه برای دستور و آرایه داشته باشن
ولی امسال گفتن همایششون برای همه موضوعات ادبیاته پس یعنی داره جدید ضبط میشهReza Moslemi Naeini
اها بله الان دیدم
ولی چون خودم پارسال فارسی رو خریده بودم و بعد یه مدت استاد حسین خانی هم اضافه شدن و یه جزوه و درسنامه کامل داشت فکر کردم امسال اپدیت نمیشه -
شیمی که به قول آقای پویان نظر قراره از نو ظبط شود و آقای طلوعی که ظبط نکردن با حداقل خود الا اعلام نکردن کن آقای طلوعی آیا ظبط می کنند با خیر
که اگه بود حداقل می نوشتن در حال تولید
@M-anyas ta استاد طلوعی آرش رو ضبط (با ضاد) میکنن تو اینستاشون گفتن.
-
yas ta استاد طلوعی آرش رو ضبط (با ضاد) میکنن تو اینستاشون گفتن.
Amir Kazemi 0
الان ما نفهمیدیم اقای طلوعی ارش دارن یانه
خودشون میگن بله
خانم میدیر میگن نه!!!
@M-an -
sali ghoreishi
تایتان یه جمع بندی برای بچه های قویه
ارش برای بچه های متوسط رو به بالا و متوسط رو به پایین هستsallar savadkoohi یعنی هر دو رو میشه گرف پس!!! چرا چیزی از تایتان نگفتن
-
Amir Kazemi 0
خودشون میگن بله
خانم میدیر میگن نه!!!
@M-analireza hoseyni بابا استاد طلوعی پست گذاشت من خودم پرسیدم گفتن تا 15 ام نهیات 20 ام میاد دیگه
-
Amir Kazemi 0
خودشون میگن بله
خانم میدیر میگن نه!!!
@M-analireza hoseyni در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
Amir Kazemi 0
خودشون میگن بله
خانم میدیر میگن نه!!!
@M-anخانم مدیر کی گفتن نه
-
sallar savadkoohi یعنی هر دو رو میشه گرف پس!!! چرا چیزی از تایتان نگفتن
sali ghoreishi
شاید چون جدیده هنوز نگفتن
اره میشه دوتاشو برداشت -
سلام
دوستانی که میگین پیامک دریافت نکردین
تو پست اصلی این تاپیک متن پیامک رو قرار دادم
قسمت سورپرایز ابریشمی هاهمایش ها هم از فردا در پروفایل راه ابریشمی ها قرار می گیرد
سایر مواردی که سوال کردین هم به موقع اطلاع رسانی خواهد شد.
-
alireza hoseyni در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
Amir Kazemi 0
خودشون میگن بله
خانم میدیر میگن نه!!!
@M-anخانم مدیر کی گفتن نه
sallar savadkoohi 'گفتن زیست و ادبیات ظبط جدیده
-
چه جوریه نوشته انتشار از ۲ خرداد ولی برنامه از یازدهم
یا هجدهمم اردیبهشته؟؟
@M-an -
yas ta تمامممم این سوالات ذهنهمرو درگیر کرده
-
yas ta
اره ولی میگن ارش از فردا رو پروفایلمونه -
باید منتظر بمونیم ببینیم فردا برای راه ابریشمی ها چی میاد روی پنلمون
-
yas ta استاد طلوعی آرش رو ضبط (با ضاد) میکنن تو اینستاشون گفتن.
Amir Kazemi 0
این ضبط امسال یکی ازتستای کنکوره ببین کی گفتم -
Amir Tajfar 0 انگار 3 4 تا کنکور شبیه ساز قراره آلا طراحی کنه که توسط معلمین تحلیل میشه
مثلا دیروز که سایت باگ داشت دیدم انگار تایتان فیزیک هر دو رشته رو استاد فدایی فرد می گن -
Amir Tajfar 0 انگار 3 4 تا کنکور شبیه ساز قراره آلا طراحی کنه که توسط معلمین تحلیل میشه
مثلا دیروز که سایت باگ داشت دیدم انگار تایتان فیزیک هر دو رشته رو استاد فدایی فرد می گنReza Moslemi Naeini بقیع درسارو هم میگید لطفا