امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
erfan javaheri شایدم امشب منتشر کردن هیچی معلوم نیس
-
Amin Hosseinzadeh ولی اگه دقت کنید از فردا صبح فیزیک تو برنامه هست
-
sali ghoreishi اره داداش اگه پک ابریشم باشی اختصاصیا داده میشه بهت هر چند عمومی میتونی خودت بخونی و اقای کبریایی هم گفتن اختصاصی ارش کفایت ولی عمومی خودتون هم بخونید جدا از ارش پس عمومی بدون ارش نمیشه گفت وای چع بد شد
-
erfan javaheri شایدم با عمومی دادن من فقط دینی عربیش رو میخوام
-
sali ghoreishi عمومی نمیدن دیگه داداش
-
Mahdi Jafari 1 یک مگه به تموم شدن راه ابریشمه بنظم راه ابریشم کار خودشو کرد الان باید جمع بندی کنیم و دو اینکه داداش تو برنامشون از فردا زدن تو میگی از 15 ام هم شروع نمیشه!!!1
-
Mahdi Jafari 1 خب مشکل همون برنامه اقای کبریایی دیگه که به ما دادن برا ارش
-
دوستان برنامه آرش خیلی عجیبه!!!!!! برای تفتان از اوایل اسفند شروع کردن به تبلیغ کارشون هفته آخر اسفند آقای کبریایی برنامه خودشونو توضیح دادن و خود برنامه از 2 فروردین شروع میشه
به نظرم بهتره فردا به پشتیبانی آلا زنگ بزنیم
فعلا آلا یه تعهد داده اونم ابریشم که با منتشر کردنش خیلی خرابش کرد ولی فعلا قبل آرش باید ابریشم تکمیل بشه @راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشمی-ها-زیست @راه-ابریشمی-ها-شیمی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی -
Reza Moslemi Naeini ابریشم که تکمیل شده بجز تداخل لوله صوتی فیزیک که اونم به احتمال بالا داریم تو ارش نداشتیمم ویدیو هست تو الا ازش
-
Reza Moslemi Naeini من حاضرم ابریشممم همینجا بمونه بدون هیچ پیش ازمون پس ازمونی جزززززز جامع ها و بره سراغ ارش و جمع بندی و اخرم ازمون جامع بزنیم خودمون
-
erfan javaheri در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
Reza Moslemi Naeini ابریشم که تکمیل شده بجز تداخل لوله صوتی فیزیک که اونم به احتمال بالا داریم تو ارش نداشتیمم ویدیو هست تو الا ازش
کلی پیش ازمون و پس ازمون مونده
( من کلیک نکردم رو اینا که بخواین الان بگین این مهم نیست منظورم اینه اولویتشون تکمیل 100 درصده راه ابریشمه) -
erfan javaheri اونم منتشر کردنااا پیامش برای من اومد
-
erfan javaheri دوست عزیز نمی دونم رشته ریاضی هستی یا نه ولی اینو بدون که نگار ریاضیات ریاضی یه فرسنگ ده داره که هنوز منتشر نشده
-
sali ghoreishi پیش آزمون و پس آزمون به کنار یه سری درسنامه منتشر نشده
-
Reza Moslemi Naeini اون مبحث خیلی کم کوچولو
-
sali ghoreishi در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
Reza Moslemi Naeini من حاضرم ابریشممم همینجا بمونه بدون هیچ پیش ازمون پس ازمونی جزززززز جامع ها و بره سراغ ارش و جمع بندی و اخرم ازمون جامع بزنیم خودمون
ازمونای جامع جز پیش ازمون و پس ازمون نیستن تا جایی که من تیکت زدم گفتن:
در برنامه راه ابریشم قرار بوده تا 3 اردیبهشت آزمون ها تحلیل بشن ( تاریخ آزمون مرحله دهم گزینه دو)
درباره تحلیل ادامه آزمون ها هنوز تصمیمی گرفته نشده -
sallar savadkoohi عزیز دلم الان پیش ازمون پس ازمون وسطای سال چ بدردت میخوره بابا منطقی فکر کنید ما الان جمع بندی مناسب میخوایم نه پیش ازمون پس ازمون اونا برای طول سال بود ما وقت کنیم ارشو تموم کنیم خودش کلی کارههه باید کلی وقت برای ازمون جامع داشته باشیم مهم درسنامه و تستا بود که منتشر شد اون پیش ازمون و ایناااا بدرد طول سال میخورد
-
sallar savadkoohi استاد پویان نظر گفتن احتمالا سنجشارو تحلیل کنند
-
sali ghoreishi در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
sallar savadkoohi عزیز دلم الان پیش ازمون پس ازمون وسطای سال چ بدردت میخوره بابا منطقی فکر کنید ما الان جمع بندی مناسب میخوایم نه پیش ازمون پس ازمون اونا برای طول سال بود ما وقت کنیم ارشو تموم کنیم خودش کلی کارههه باید کلی وقت برای ازمون جامع داشته باشیم مهم درسنامه و تستا بود که منتشر شد اون پیش ازمون و ایناااا بدرد طول سال میخورد
میدونم دوست خوب
خودم تا حالا کلا یه دونه پیش ازمون دیدم
جمع بندیم برام مهم تره
میگم الا الان اولویتش ایناست قبل ارش