لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
sali ghoreishi استاد تو لایو آخرشون گفتن که آرش جدید در راه خواهیم داشت و حرفی از تایتان نبود
amirmahdi hesami برید چت های قبلیو ببینید یکی پرسیدن و گفتن تایتان
-
بخدا اگر امسال همایش آرش آقای طلوعی نباشیم بدبخت میشم
کارزاییان خوب نیست آخه... واسه کسایی خوبه که راه ابریشمو با آقای خودشون رفتن جلو
-
amirmahdi hesami برید چت های قبلیو ببینید یکی پرسیدن و گفتن تایتان
sali ghoreishi
اره به yas ta گفته بودن فکر کنم -
Mahdi Jafari 1 من ازتون یک سوال کلی دارم تا حالا تو کدوم پیج اینستایی دیدی بیانمثلن از نواقص کارشون حرف بزنن
-
amirmahdi hesami
به یکی از بچه ها توی تلگرام گفتن تایتان دارنsallar savadkoohi بله دیدم ولی همچین حرفی رو هم زده بودن و ممکنه هم این دوتا رو باهم اشتباه و به جای هم معرفی کردن
-
علی افشار مگه من گفتم بیان نواقصو بگن؟ من گفتم بیان توضیح بدن اقا این برنامه ارشه. دبیرا اینا هستن. فلان دبیرا ارش دارن. برای راه ابیرشمیا شرایط اینجوریه و غیره
Mahdi Jafari 1 صد سال سیا خخخخخخخخخخخ
-
sallar savadkoohi بله دیدم ولی همچین حرفی رو هم زده بودن و ممکنه هم این دوتا رو باهم اشتباه و به جای هم معرفی کردن
amirmahdi hesami
بابا مگه میشه
معلم نخواد حواسش باشه که نمیشه
نمیدونم حالا باید صبر کنیم -
بخدا اگر امسال همایش آرش آقای طلوعی نباشیم بدبخت میشم
Amin Hosseinzadeh به معنای واقعی بله.
-
علی افشار مگه من گفتم بیان نواقصو بگن؟ من گفتم بیان توضیح بدن اقا این برنامه ارشه. دبیرا اینا هستن. فلان دبیرا ارش دارن. برای راه ابیرشمیا شرایط اینجوریه و غیره
Mahdi Jafari 1 نمیان بگن
-
sallar savadkoohi همینه دیگه. وقتی آلا میگه از پیج رسمی ما پیگیر باشید ولی خودشون زجرکش میکنن تا خبر بدن، همین اسکرین شاتا و جوابای استادا بچه هارو وارد حاشیه و سردرگمی میکنه
دوستان 60 روز تا کنکور مونده ما حقمون نیست بابت همایش فیزیکمون خیالمون راحت باشه؟
@M-an
romisa
sohrabMahdi Jafari 1 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
sallar savadkoohi همینه دیگه. وقتی آلا میگه از پیج رسمی ما پیگیر باشید ولی خودشون زجرکش میکنن تا خبر بدن، همین اسکرین شاتا و جوابای استادا بچه هارو وارد حاشیه و سردرگمی میکنه
دوستان 60 روز تا کنکور مونده ما حقمون نیست بابت همایش فیزیکمون خیالمون راحت باشه؟
@M-an
romisa
sohrabالان میگن استاد کازرانیان دبیر ماهری هستن استفاده کنید
بر منکرش لعنت که ایشون بد درس بدن
ولی کمترین حقمون اینه با استادی که پیش رفتیم جمع بندی کنیم -
Mahdi Jafari 1 به به به این وضع بع قول یع نفر بر طبل شادانه بکوب
-
amirmahdi hesami
بابا مگه میشه
معلم نخواد حواسش باشه که نمیشه
نمیدونم حالا باید صبر کنیم
این پیامو دیروز دادم.... اگر نمیخواستن بدن که آلا میگف -
این پیامو دیروز دادم.... اگر نمیخواستن بدن که آلا میگفAmin Hosseinzadeh چرا نمیاد پس؟؟
-
این پیامو دیروز دادم.... اگر نمیخواستن بدن که آلا میگفAmin Hosseinzadeh
به نظرم یکی این وسط داره دروغ میگه
حالا کیه نمیدونم -
Amin Hosseinzadeh
به نظرم یکی این وسط داره دروغ میگه
حالا کیه نمیدونمsallar savadkoohi من میدونم ولی بگم بن میشه اکانتم
-
این پیامو دیروز دادم.... اگر نمیخواستن بدن که آلا میگفAmin Hosseinzadeh پس آقای طلوعی چرا اینجوری گفته؟
-
sallar savadkoohi من میدونم ولی بگم بن میشه اکانتم
علی افشار
خوب بگین بعد پستو پاک کنین -
همین اسکرین ها سر هممونو به باد میده
-
این پیامو دیروز دادم.... اگر نمیخواستن بدن که آلا میگفAmin Hosseinzadeh ای کاش همینطور بود ولی متاسفانه
بی خبر ترین افراد از امور الا همین پشتیبان های عزیزن
-
Amin Hosseinzadeh ای کاش همینطور بود ولی متاسفانه
بی خبر ترین افراد از امور الا همین پشتیبان های عزیزن
Mahdi Jafari 1 اینجوری میکنین خودتون میدونید که چی میشه.....