امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
@mohsen-sari خیلی دلم میخواد بدونم سیاست الا چی بوده بنده خدا اقای طلوعی نتونسته ضبط کنه
-
Amin Hosseinzadeh در جشنواره آرش شروع شد گفته است:
Mahdi Jafari 1 مگه چه سیاستی بوده
استاد فقط به من گفتن این رو باید آلا جواب بده تمام ولی آلا چیزی نمیگه
-
Mahdi Jafari 1
آقای طلوعی نباید اینطور میگفتن
هر مشکلی هم بوده، باید بین خوده عوامل و کارکنان باقی میمونده
اینکه اینطور گفتن سبب متشنج تر شدن فضا و بدبینی میشه
فوقش اینه بالاخره خوده آلاء اعلام میکنه که ماجرا چی بوده
ولی نباید با این حرف، از قبلش جو سازی کنن -
Infinitie. A در جشنواره آرش شروع شد گفته است:
Mahdi Jafari 1
آقای طلوعی نباید اینطور میگفتن
هر مشکلی هم بوده، باید بین خوده عوامل و کارکنان باقی میمونده
اینکه اینطور گفتن سبب متشنج تر شدن فضا و بدبینی میشهفعلا هرکس دنبال منفعت خودشه
-
Mahdi Jafari 1 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
جالبیش اینه این سیایت ها به پای آرش زیست و ادبیات نبوده فقط برای فیزیک استاد طلوعی بوده
-
erfan javaheri از این اتفاق بین استاد طلوعی و آلا افتاده
نمی دونم شما می دونید یا نه ولی استاد طلوعی دو سال پیش یه صفر تا صد فیزیک یازدهم داشتن که تا آخر فصل سوم هم منتشر شد ولی از اون به بعدش دیگه معلوم نیست چی شد
الان وارد آرشیو فیلم های آلا بشینو فیلتر فیزیک یازدهم رو فعال کنید اون تک فیلم ها رو هی برید جلو به صفر تا صد استاد طلوعی می رسید -
sallar savadkoohi خود استاد طلوعی میخوان همایش بذارن الا نمیخواد
-
Reza Moslemi Naeini در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
نمی دونم شما می دونید یا نه ولی استاد طلوعی دو سال پیش یه صفر تا صد فیزیک یازدهم داشتن که تا آخر فصل سوم هم منتشر شد ولی از اون به بعدش دیگه معلوم نیست چی شد
الان وارد آرشیو فیلم های آلا بشینو فیلتر فیزیک یازدهم رو فعال کنید اون تک فیلم ها رو هی برید جلو به صفر تا صد استاد طلوعی می رسید -
Reza Moslemi Naeini اره بچه ها فکر کنم بیشتر از زیست به فیزیک نیاز داشتن
-
الان وارد آرشیو فیلم های آلا بشینو فیلتر فیزیک یازدهم رو فعال کنید اون تک فیلم ها رو هی برید جلو به صفر تا صد استاد طلوعی می رسیداین مال سال ۹۶است ولی نوشته یازدهم
-
https://alaatv.com/set/301
این هم همایش 200 تست طلایی نظام قدیم استاد طلوعی فکر کنم در حد 65 درصدش برای ما کارایی داره -
Infinitie. A استاد طلوعی فقط پاسخ مارو دادن. هیچکس پاسخگو نیست حداقل ایشون پاسخگو هست
-
Reza Moslemi Naeini داداش اون برای نظام قدیم بود ما که نمیدونیم کدوم تستاش مطابق امساله کدوم نیست
-
-
قسمت جالب قضیه میدونید چیه؟ اینکه از فرسنگ 4 به بعد تستای هر فصل به شدت کم شد. بعد اعتراض کردیم گفتن کنکورچه میزاریم جبران میشه. اونارو نزاشتن. بعد گفتن استاد توی همایش ارش بیشتر تست کار میکنه و اونم الان کنسل شده!!!
من موندم آلا با 70 تا تست الکتریسیته جاری، چجوری اعتقاد داره که خوراک تستی مارو تامین کرده
-
Infinitie. A اون بنده خدا حداقل ارزش قائل شد جواب داد
چیزی که الان آلا برای ما قائل نمیشه و جوابمونم نمیده