لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
Amir Tajfar 0 خب حداقل ما ضر نمی کنیم آخر سالی.
Amin Rm در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
مگه ضرر چیه
الان هرجا جمع بندی بزارن کمتر از ۷۰۰ تومن نیست
درحالی که این حق ما بود و باید رایگان بود -
@mohsen-sari حالا اومدی اینجا که بگی چی؟
-
بچه ها تست های ارش آقای ثابتی کم نیست؟
-
Amir Tajfar 0 به نظر من با همون راه ابریشم به جای آرش استفاده کنید خیلی بهتره.
-
sohrab خودتون ببینید که همه رو از خودتون دور میکنید
الان شک نکنید استاد هرجا همایش جمع بندی بزاره ۹۰ درصد بچه ها از جمله خود من دنبال ایشونیم
خب چرا باهامون لج کردید
بذارید دیگه این آرش لعنتی روابوالفضل ریسی منم معلومه که میرم من حتی برای ریاضی و فارسیمم رفتم یه جای دیگ چون میدونسم ارش بدردم نمیخوره وقتی با یه دبیر یههههه سال میخونم مریضم با یکی دیگه جمع بندی کنم من کل سال هندسه گسسته با استاد ثابتیخوندم با همونم جمع میکنم فیزیکم ایشالله استاد یه جای دیگ بزاره من که میرم
-
Amin Rm در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
مگه ضرر چیه
الان هرجا جمع بندی بزارن کمتر از ۷۰۰ تومن نیست
درحالی که این حق ما بود و باید رایگان بودابوالفضل ریسی اون چیزی که شما میگی جمع بندی نیس نکته و تسته که ساعت کلاسشم خیلیییی بالاس 70 ساعت ایناس و کلا فرق دارن با الا
-
Amir Tajfar 0 من هندسه گسسته امار و دیدم واقعا خوب و به اندازه بود
-
Amir Tajfar 0 به نظر من با همون راه ابریشم به جای آرش استفاده کنید خیلی بهتره.
Amin Rm من درسنامه رو میبینم یا تست ها رو دو ایکس بعدش میرم تست های راه ابریشم علامت دارهاشو میزنم به نظرم خوبه اینطوری
-
ابوالفضل ریسی اون چیزی که شما میگی جمع بندی نیس نکته و تسته که ساعت کلاسشم خیلیییی بالاس 70 ساعت ایناس و کلا فرق دارن با الا
sali ghoreishi آقای طلوعی کجا و بقیه کجا!!!!!! امان از دلی که شکستی آلا.
-
ابوالفضل ریسی منم معلومه که میرم من حتی برای ریاضی و فارسیمم رفتم یه جای دیگ چون میدونسم ارش بدردم نمیخوره وقتی با یه دبیر یههههه سال میخونم مریضم با یکی دیگه جمع بندی کنم من کل سال هندسه گسسته با استاد ثابتیخوندم با همونم جمع میکنم فیزیکم ایشالله استاد یه جای دیگ بزاره من که میرم
sali ghoreishi فارسی آقای حسین خانی خوب نیست؟
-
اگه تکمیل تر بگم مکالمه من با ادمین استاد به این شکل بود :
+استاد برنامه ای برای همایش جمع بندی ندارن ؟ آخه بعضی بچه ها پرسیده بودن گویا گفته بودید استاد امسال همایش ندارن
-چرا احتمالا استاد به پیشنهادایی که موسسات دادن فکر بکنن. تا الان تقریبا 10 تا موسسه پیشنهاد دادن که استاد به خاطر آلا قبول نکرده بود اما با وضع پیش اومده ( که نگفتن چیه ) استاد احتمالا تو یه موسسه دیگه در خدمت دانش آموزا خواهند بود
-
Amin Rm من درسنامه رو میبینم یا تست ها رو دو ایکس بعدش میرم تست های راه ابریشم علامت دارهاشو میزنم به نظرم خوبه اینطوری
Amir Tajfar 0 بد نیست ولی خب درس نامه ریاضی کلا تو هر مبحثی زیاد چیزی نداره فقط باید تست زد.
-
+استاد برنامه ای برای همایش جمع بندی ندارن ؟ آخه بعضی بچه ها پرسیده بودن گویا گفته بودید استاد امسال همایش ندارن
-چرا احتمالا استاد به پیشنهادایی که موسسات دادن فکر بکنن. تا الان تقریبا 10 تا موسسه پیشنهاد دادن که استاد به خاطر آلا قبول نکرده بود اما با وضع پیش اومده ( که نگفتن چیه ) استاد احتمالا تو یه موسسه دیگه در خدمت دانش آموزا خواهند بود
Abolfazl Sattari خدا رو شکر.
-
sali ghoreishi فارسی آقای حسین خانی خوب نیست؟
Amir Tajfar 0 بنظرم کامل نیس من یکتارو میرم و حتی با تفتان هم مقایسه کردم!!! به دله من که نشست
-
Abolfazl Sattari این پیامه آقای طلوعیه یا ادمینش؟
-
2000 تایی شدیم :))
-
@infinitie-a در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
ادمینش
-
ادمینش
Abolfazl Sattari اها پ هیچ
-
از خودشون رو نکردم بپرسم.....
-
اینقدر که میگن به فکر ما هستن پس چرا ضرر زدن به ما؟