لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
ابوالفضل ریسی
آرش به جز دو درس همه کامل هست از پارسال@m-an فیزیک شیمی؟
-
سلام خانم مدیر
لطفاً یه برنامه مخصوص راه ابریشمی ها
الان تداخل ابریشم و آرش چیکار کنیم هنوز هیچی برای ما فایل نیومده تو پروفایلمون
چه جوری از فردا شروع کنیم
@M-anyas ta گفتن از یکشنبه میاد دیگ راه ابریشم رو هم عملا باید ول کرد و رفت سراغ جمع بندی دیگ تایتان چیه فقط من اینو موندم
-
yas ta گفتن از یکشنبه میاد دیگ راه ابریشم رو هم عملا باید ول کرد و رفت سراغ جمع بندی دیگ تایتان چیه فقط من اینو موندم
sali ghoreishi دوستان برنامه ازین قراره که برنامه از شنبه شروع میشه و فیلم ها از یکشنبه پخش میشه و جزوه هام انشالاه هفته بعدش در دسترس همه قرار میگیرد دیگه چی میخواید
-
sali ghoreishi دوستان برنامه ازین قراره که برنامه از شنبه شروع میشه و فیلم ها از یکشنبه پخش میشه و جزوه هام انشالاه هفته بعدش در دسترس همه قرار میگیرد دیگه چی میخواید
علی افشار پس یعنی چی
خب اینطوری که از برنامه عقب میفتیم
-
شیمی که به قول آقای پویان نظر قراره از نو ظبط شود و آقای طلوعی که ظبط نکردن با حداقل خود الا اعلام نکردن کن آقای طلوعی آیا ظبط می کنند با خیر
که اگه بود حداقل می نوشتن در حال تولید
@M-an -
علی افشار پس یعنی چی
خب اینطوری که از برنامه عقب میفتیم
Amir Tajfar 0 غیر از اینه ؟
-
yas ta گفتن از یکشنبه میاد دیگ راه ابریشم رو هم عملا باید ول کرد و رفت سراغ جمع بندی دیگ تایتان چیه فقط من اینو موندم
sali ghoreishi
تایتان یه جمع بندی برای بچه های قویه
ارش برای بچه های متوسط رو به بالا و متوسط رو به پایین هست -
شیمی که به قول آقای پویان نظر قراره از نو ظبط شود و آقای طلوعی که ظبط نکردن با حداقل خود الا اعلام نکردن کن آقای طلوعی آیا ظبط می کنند با خیر
که اگه بود حداقل می نوشتن در حال تولید
@M-anyas ta
فیزیک با استاد طلوعی حتما ضبط میشه -
Amir Tajfar 0 غیر از اینه ؟
علی افشار بله غیر از اینه برنامه از فردا شروع میشه اینطوری بود که برای یک هفته بعد برنامه رو میچیدن
-
سلام به همه ی راه ابریشمی های عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه
با خبر شدم که آلا می خواد همایش های آرش رو از فردا شروع کنه
همونطوری که خودمون می دونم آلا طبق چیزی که گفته بود قرار بود آخرین فرسنگ رو قبل عید منتشر کنه که نکرد حتی برای ریاضیات ریاضی یه فرسنگ دهی هم وجود داره که هنوز منتشر نشده
من خودم از اول عید شروع کردم با راه ابریشم تست زدن و فکر کنم اگر دو هفته زمان داشته باشم بتونم راه ابریشم رو تموم کنم (اگه فرسنگ ده تا اون موقع منتشر بشه) از آلا خواهش می کنم این زمان رو به من و بقیه راه ابریشمی هایی که عقبن بده که بعدش بتونیم طبق برنامه آلا پیش بریم و از آرش استفاده کنیم
لطفا دوستانی که مثل من این مشکل رو دارن داخل همین صفحه مشکل خودشونو بگن
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشمی-ها-زیست @راه-ابریشمی-ها-شیمی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی @M-anدوستان خیلی عجیبه
برای زیست و ادبیات که استاد موقاری و حسین خانی تازه دارن آرش ضبط می کنن یه پنل خرید همایششون درست شده و توی برنامه ای که آلا برای دانلود گذاشته با استفاده از کیو آر کد میشه وارد پنل خرید شد
اما برای فیزیک رشته ریاضی فیزیک استاد کازرانیان رو میاره و حتی پنل خرید همایش آرش استاد طلوعی هم درست نشده
و از اون طرف هم استاد طلوعی گفتن همایش آرش دارن :/// -
دوستان خیلی عجیبه
برای زیست و ادبیات که استاد موقاری و حسین خانی تازه دارن آرش ضبط می کنن یه پنل خرید همایششون درست شده و توی برنامه ای که آلا برای دانلود گذاشته با استفاده از کیو آر کد میشه وارد پنل خرید شد
اما برای فیزیک رشته ریاضی فیزیک استاد کازرانیان رو میاره و حتی پنل خرید همایش آرش استاد طلوعی هم درست نشده
و از اون طرف هم استاد طلوعی گفتن همایش آرش دارن :///Reza Moslemi Naeini در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
دوستان خیلی عجیبه
و از اون طرف هم استاد طلوعی گفتن همایش آرش دارن :///اصلا مگه میشه استاد طلوعی آرش نداشته باشن
روش هاشون کلا خاص هست و نمی شه با یه استاد دیگه جمع کرد خب -
دوستان خیلی عجیبه
و از اون طرف هم استاد طلوعی گفتن همایش آرش دارن :///Reza Moslemi Naeini
مطمعنین استاد حسین خانی ارش جدید ضبط میکنن؟ -
Reza Moslemi Naeini در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
دوستان خیلی عجیبه
و از اون طرف هم استاد طلوعی گفتن همایش آرش دارن :///اصلا مگه میشه استاد طلوعی آرش نداشته باشن
روش هاشون کلا خاص هست و نمی شه با یه استاد دیگه جمع کرد خبابوالفضل ریسی
به نظر من که نمیشه ارش نداشته باشن
ما با سبک ایشون اخت شدیم یهو سر جمع بندی یه معلم دیگه نمیشه که -
بچه ها پی دی اف برنامه ارش رو دادن؟
اگر دارید میشه بفرستید؟ -
بچه ها پی دی اف برنامه ارش رو دادن؟
اگر دارید میشه بفرستید؟sallar savadkoohi
تو تلگرام و بله لینک فرستادن در ضمن یک بر نامه جدید از18اردیبهشت هست که هرکس دوست داره از اون برود -
sallar savadkoohi
تو تلگرام و بله لینک فرستادن در ضمن یک بر نامه جدید از18اردیبهشت هست که هرکس دوست داره از اون برودyas ta
بله الان کانال رو چک کردم ممنون -
این همایش تایتان چی میگه این وسط ؟فازش چیه
-
Reza Moslemi Naeini
مطمعنین استاد حسین خانی ارش جدید ضبط میکنن؟sallar savadkoohi بله پارسال آرش به صورت اصلی مال استاد صادقی بود (صفر تا صد قدیمی ادبیات دوازدهم) و بعد از استاد حسین خانی دعوت کردن که به عنوان DLC بیان و کنکور های 98 رو تحلیل کنن و بعد خیلی آرشی های پارسال از استاد حسین خانی استقبال کردن برای همین آلا از ایشون خواستم به عنوان هدیه در کنار همایش استاد صادقی یه همایش خلاصه برای دستور و آرایه داشته باشن
ولی امسال گفتن همایششون برای همه موضوعات ادبیاته پس یعنی داره جدید ضبط میشه -
sallar savadkoohi بله پارسال آرش به صورت اصلی مال استاد صادقی بود (صفر تا صد قدیمی ادبیات دوازدهم) و بعد از استاد حسین خانی دعوت کردن که به عنوان DLC بیان و کنکور های 98 رو تحلیل کنن و بعد خیلی آرشی های پارسال از استاد حسین خانی استقبال کردن برای همین آلا از ایشون خواستم به عنوان هدیه در کنار همایش استاد صادقی یه همایش خلاصه برای دستور و آرایه داشته باشن
ولی امسال گفتن همایششون برای همه موضوعات ادبیاته پس یعنی داره جدید ضبط میشهReza Moslemi Naeini
اها بله الان دیدم
ولی چون خودم پارسال فارسی رو خریده بودم و بعد یه مدت استاد حسین خانی هم اضافه شدن و یه جزوه و درسنامه کامل داشت فکر کردم امسال اپدیت نمیشه