طرح آرش
-
با سلام خدمت تمام دست اندر کاران الا ببخشید من در حد صفر هستم آیا این طرح برای من مناسبه تا به یه درصد ی برسم
-
با سلام خدمت تمام دست اندر کاران الا ببخشید من در حد صفر هستم آیا این طرح برای من مناسبه تا به یه درصد ی برسم
Bro Bia سلام
خب به هر حال اگه صفر صفر باشیدکه نه چون این برای جمعبندی هست
ولی اگه یکمی بلد باشید میتونه مفید باشه -
Bro Bia سلام
خب به هر حال اگه صفر صفر باشیدکه نه چون این برای جمعبندی هست
ولی اگه یکمی بلد باشید میتونه مفید باشهANA Kamali سلام میشه که برنامه ریزی آرشو با فیلمای رایگانه تو اپ انجام داد منظورم اون جلسه بندی تو برنامس
-
ANA Kamali سلام میشه که برنامه ریزی آرشو با فیلمای رایگانه تو اپ انجام داد منظورم اون جلسه بندی تو برنامس
Alireza Mousavi سوالی هست یا خبری
-
من هر سال که امتحانات خرداد تموم شده کتابا رو بستم و تا حالا کنکوری شروع به خواندن نکردم بخوندن
این وضعیت کنه دانش آموزی که کتابی خونده نه کنکوری نمیتونه این جمع بندی یه مرور برای یادآوری چیزایی که خواندم باشه با حتما فقط مرور هست -
من هر سال که امتحانات خرداد تموم شده کتابا رو بستم و تا حالا کنکوری شروع به خواندن نکردم بخوندن
این وضعیت کنه دانش آموزی که کتابی خونده نه کنکوری نمیتونه این جمع بندی یه مرور برای یادآوری چیزایی که خواندم باشه با حتما فقط مرور هستBro Bia چه رشته ای هستید؟
-
Bro Bia
سلام منم شرایط شما رو دارم
اولش میخاستم ارش رو بگیرم ولی بعدش منصرف شدم شاید فقط دروس عمومی رو تهیه کنم=)
چون ما که هنوز نخوندیم چجوری میتونیم ترکیبی ها و جمع بندی رو نگا کنیم -
Bro Bia
سلام منم شرایط شما رو دارم
اولش میخاستم ارش رو بگیرم ولی بعدش منصرف شدم شاید فقط دروس عمومی رو تهیه کنم=)
چون ما که هنوز نخوندیم چجوری میتونیم ترکیبی ها و جمع بندی رو نگا کنیمchichak am کلاسای نکته و تست بدردشما میخوره فشرده هست اما خیلی خوبه جمع بندی های الام خوبه از استادا بپرسید شاید تونسن راهنمایتون کنند من برای فیزیک یه سری فصلارو نخوندم استاد طلوعی گفتن میتونی با این همایش تستای ساده ومتوسطش رو جواب بدی سختاشم نیاز به تمرین داره
-
chichak am کلاسای نکته و تست بدردشما میخوره فشرده هست اما خیلی خوبه جمع بندی های الام خوبه از استادا بپرسید شاید تونسن راهنمایتون کنند من برای فیزیک یه سری فصلارو نخوندم استاد طلوعی گفتن میتونی با این همایش تستای ساده ومتوسطش رو جواب بدی سختاشم نیاز به تمرین داره
sali ghoreishi
اره منم به خاطر همین تمرین زیاد گفتم نمیشه طبق اون پیش بریم ولی خب زیست و عمومی ها مشکلی ندارن
توی همایش ها تست هایی که کار میکنن به نسبت کم هست
ممنون:cherry_blossom:
انشاالله فیزیک رو عالی بزنید:cherry_blossom: