چیزایی که می دونم راجع به تایتان
-
سلام به همگی
راجع به تایتان باید بگم
انگار 3 4 تا کنکور شبیه ساز قراره آلا طراحی کنه که توسط معلمین تحلیل میشه
مثلا دیروز که سایت باگ داشت دیدم انگار تایتان فیزیک هر دو رشته رو استاد فدایی فرد می گن
که فکر کنم تایتان همون طرح 4k باشه
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی راه-ابریشمی-ها-زیست راه-ابریشمی-ها-شیمی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی -
سلام به همگی
راجع به تایتان باید بگم
مثلا دیروز که سایت باگ داشت دیدم انگار تایتان فیزیک هر دو رشته رو استاد فدایی فرد می گن
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی راه-ابریشمی-ها-زیست راه-ابریشمی-ها-شیمی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضیReza Moslemi Naeini ظاهرا تایتان یه طرح جمع بندی ویژه هست ولی چگونگی و زمانش رو نمیدونمو آزمون ۴k چند مرحله آزمون شبیه سازی کنکور
-
چی همه فیزیکشو میگن بقیه درساشم بگید
-
سلام به همگی
راجع به تایتان باید بگم
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی راه-ابریشمی-ها-زیست راه-ابریشمی-ها-شیمی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضیReza Moslemi Naeini
من فکر کنم جدان -
چی همه فیزیکشو میگن بقیه درساشم بگید
sali ghoreishi فقط معلم فیزیکشو دیدم خب
ولی انگار استاد یاری هم یه همایش تتا داره که به جز دینامیک و سینماتیک همه رو گفته الان گذاشتن برای فروش
ریاضی تجربی تایتان هم فکر کنم استاد سیاوش محب باشن -
sali ghoreishi فقط معلم فیزیکشو دیدم خب
ولی انگار استاد یاری هم یه همایش تتا داره که به جز دینامیک و سینماتیک همه رو گفته الان گذاشتن برای فروش
ریاضی تجربی تایتان هم فکر کنم استاد سیاوش محب باشنReza Moslemi Naeini کجاس برای فروش تو قسمت همایش ارش؟؟؟
-
Reza Moslemi Naeini کجاس برای فروش تو قسمت همایش ارش؟؟؟
sali ghoreishi آره
-
با سلام و عرض ادب خواستم بپرسم چرا برای فرسنگ 7 شیمی درسنامه دوازدهم به همراه جزوش ولی حل تست تسلطی ندارند و باز برعکس در فرسنگ 8 حل تست تسلط دوازدهم با جزوه وجود دارد ولی باز جزوه درسنامه . فیلم دوازدهم ندارند خواهش مندم پاسخ بدید در مورد پایه نیستش دوازدهم فقط کسی میدونه چرا لطفا جواب بدین نمی دونم واقعا چیکار کنم
-
با سلام و عرض ادب خواستم بپرسم چرا برای فرسنگ 7 شیمی درسنامه دوازدهم به همراه جزوش ولی حل تست تسلطی ندارند و باز برعکس در فرسنگ 8 حل تست تسلط دوازدهم با جزوه وجود دارد ولی باز جزوه درسنامه . فیلم دوازدهم ندارند خواهش مندم پاسخ بدید در مورد پایه نیستش دوازدهم فقط کسی میدونه چرا لطفا جواب بدین نمی دونم واقعا چیکار کنم
علی افشار تست فرسنگ هشتم برای دوازدهم تستای درسنامه فرسنگ هفتمه
-
علی افشار تست فرسنگ هشتم برای دوازدهم تستای درسنامه فرسنگ هفتمه
Reza Moslemi Naeini دمت گرم . فقط یه سوال یعنی دیگه منتظر درسنامه فرسنگ 8 نباشم با تست فرسنگ 7 ؟
-
Reza Moslemi Naeini دمت گرم . فقط یه سوال یعنی دیگه منتظر درسنامه فرسنگ 8 نباشم با تست فرسنگ 7 ؟
علی افشار طبق چیزی که من می دونم نه و اینکه تنها تست های یازدهم از اون فرسنگا مونده
-
علی افشار طبق چیزی که من می دونم نه و اینکه تنها تست های یازدهم از اون فرسنگا مونده
Reza Moslemi Naeini اها خیلی ممنونم دمت گرم
-
Reza Moslemi Naeini من چیزی ندیدم از اقای داداشی!!
-
Reza Moslemi Naeini من چیزی ندیدم از اقای داداشی!!
sali ghoreishi ببخشید استاد یاری منظورمه
-
sali ghoreishi ببخشید استاد یاری منظورمه
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد