انسولین
-
@mitra-ism-rahmani
نگفتم تست 95 بوده گفتم 95 هم ی تست مشابه این داشته که تست کلا غلط بوده -
-
@mitra-ism-rahmani
نگفتم تست 95 بوده گفتم 95 هم ی تست مشابه این داشته که تست کلا غلط بوده81Sobhan فکر کنم فهمیدم چی شده
من اون تست سراسری را دیدم هم تو نت دیدمش با دو تا تحلیل متفاوت و هم توی کتاب نشر الگو
این تستی هم که اچ آر گذاشته را تو کتاب خیلی سبز یافتمش اونم زده بود کنکور ۹۵ خارج با تغییر
احتمالا همون سوال ۹۵ خارج کشور ۱۸۱ هستش
خب ببینید گفته هر فرد یعنی هم بیمار و هم سالم
خب برای فردی که بیماری دیابت شیرین نوع دو داشته باشه وقتی انسولین زیاد باشه گلوکز نمیتونه وارد یاخته بشه پس تا اینجا اون مورد ۱ رد میشه ولی چرا گزینه دو درسته چون ما میدونیم ماهیچه گلیکوژن ذخیره ای داره وقتی بدن زورش را میزنه و کلی انسولین میریزه تو خون تا گلوکز وارد یاخته بشه ولی نمیشه پس ماهیچه ای که نیاز به جذب انرژی داره اون گلیکوژن را تجزیه میکنه تا گلوکز بدست بیاره و اون گلوکز را مصرف میکنه
اینا تحلیل من و برداشتم از نشر الگو و خیلی سبز بود -
به دنبال افزایش ترشح انسولین در خون هر فرد، بر میزان جذب گلوکز توسط اغلب یاخته هاس بدن افزوده می شود. ( فرد سالم )
دوستان این جمله درسته یا نه ؟ لطفا با دلیل
تجربیا -
81Sobhan اگه میخوایید از خود تست ها و جواب هاشون عکس بدم شاید شما نکته دیگه ای برداشت کردین ازش
@mitra-ism-rahmani
بله اگه امکانش هست ممنون میشم -
به دنبال افزایش ترشح انسولین در خون هر فرد، بر میزان جذب گلوکز توسط اغلب یاخته هاس بدن افزوده می شود. ( فرد سالم )
تجربیا -
@mitra-ism-rahmani
خیلی ممنون -
تجربیا81Sobhan
سلام
نظرم شاید یه طوری باشه ولی میشه ردش کرد به نظرم
اگه توی خون فرد مثلا گلوکز نباشه یا خیلی نباشه که در اون صورت جذب افزایش پیدا نمی کنه
مثلا طرف روزه بوده یه چند روز غذا نخورده با اینکههم سالمه هم انسولین ترشحش زیاد میشه ولی اتفاقی نمی افته -
@mitra-ism-rahmani
والا من هنوز نتیجه خاصی نگرفتم هر منبع ی چی گفته بنظرم از قیدش بگذریم بهتره
اینم عکس منبع من
-
@mitra-ism-rahmani
والا من هنوز نتیجه خاصی نگرفتم هر منبع ی چی گفته بنظرم از قیدش بگذریم بهتره
اینم عکس منبع من
-
سبحان مال همون تسته کنکوره هست ؟
81Sobhan -
سبحان مال همون تسته کنکوره هست ؟
81Sobhanدریا دریایی
بله -
دریا دریایی
بله -
دریا دریایی
بشدت باهات موافقم
هر منبع ی جور این تست رو تحلیل کرده -
دریا دریایی
بشدت باهات موافقم
هر منبع ی جور این تست رو تحلیل کردهدریا دریایی
بشدت باهات موافقم
هر منبع ی جور این تست رو تحلیل کردهخوب پس نتیجه میگیریم طراح محترم موقع طرحش تو باغ البالو بوده
-
دریا دریایی
بشدت باهات موافقم
هر منبع ی جور این تست رو تحلیل کردهخوب پس نتیجه میگیریم طراح محترم موقع طرحش تو باغ البالو بوده
دریا دریایی
بله درسته