برنامه امتحان نهایی عوض شد
-
سلام بچه های گل آلایی برنامه امتحان نهایی عوض شده من خبر نداشتم تازه فهمیدم گفتم بگم هرکس مث من خبر ندارم بدونه اینم برنامه
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 -
سلام بچه های گل آلایی برنامه امتحان نهایی عوض شده من خبر نداشتم تازه فهمیدم گفتم بگم هرکس مث من خبر ندارم بدونه اینم برنامه
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
بچه-های-کنکور-ریاضی-1400دختر پاییز سلام دستت درد نکنه
ولی کجاش عوض شده؟ -
دختر پاییز سلام دستت درد نکنه
ولی کجاش عوض شده؟@haniehno امتحانات از دوشنبه ۲۷اردیبهش شروع میشه
قبلی از ۲۹بود تازه قبلی بعد دینی فیزیک بود ولی الان شیمی هس -
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
بچه-های-کنکور-ریاضی-1400دختر پاییز سلام
ببخشید این فقط برای دوازدهمه ؟؟ یعنی برنامه دهم و یازدهم رو هر مدرسه ای خودش اعلام میکنه و فرق میکنه ؟؟ امتحانات دهم و یازدهم که میدونم هماهنگ برگزار نمیشه میخوام بدونم زمان امتحانات هم فرق میکنه؟ -
دختر پاییز سلام
ببخشید این فقط برای دوازدهمه ؟؟ یعنی برنامه دهم و یازدهم رو هر مدرسه ای خودش اعلام میکنه و فرق میکنه ؟؟ امتحانات دهم و یازدهم که میدونم هماهنگ برگزار نمیشه میخوام بدونم زمان امتحانات هم فرق میکنه؟Yazdan Gonabadi سلام
فکر کنم این فقط برای دوازدهم هستش.
من یازدهمم خود مدرسه مون برنامه داده. امتحاناتمون هم هماهنگ نیست. -
@haniehno امتحانات از دوشنبه ۲۷اردیبهش شروع میشه
قبلی از ۲۹بود تازه قبلی بعد دینی فیزیک بود ولی الان شیمی هسدختر پاییز آها مرسی
-
دختر پاییز سلام
ببخشید این فقط برای دوازدهمه ؟؟ یعنی برنامه دهم و یازدهم رو هر مدرسه ای خودش اعلام میکنه و فرق میکنه ؟؟ امتحانات دهم و یازدهم که میدونم هماهنگ برگزار نمیشه میخوام بدونم زمان امتحانات هم فرق میکنه؟Yazdan Gonabadi سلام این برای دوازدهمه
دهم و یازدهم رو خود مدرسه مشخص میکنه