خلاصه شیمی دوازدهم
-
سلام خوبین رفقا؟
یه خلاصه خوب از شیمی دوازدهم داشتم گفتم با شما هم اشتراک بذارم با هم ازش استفاده کنیم
فعلا فقط فصل اول رو میذارم، اگه راضی بودید و لایک ها به 10 تا رسید بقیش هم میذارم
و دعوت میکنم از aynaz masoumi نازنین جمالی 0 دوازدهم تجربی ریاضیا ریاضی فیزیک بچه-های-کنکور-تجربی-1400 بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 دانش-آموزان-آلاء -
سلام خوبین رفقا؟
یه خلاصه خوب از شیمی دوازدهم داشتم گفتم با شما هم اشتراک بذارم با هم ازش استفاده کنیم
فعلا فقط فصل اول رو میذارم، اگه راضی بودید و لایک ها به 10 تا رسید بقیش هم میذارم
و دعوت میکنم از aynaz masoumi نازنین جمالی 0 دوازدهم تجربی ریاضیا ریاضی فیزیک بچه-های-کنکور-تجربی-1400 بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 دانش-آموزان-آلاءFAT_ P
صفحه اول
صفحه دوم
صفحه سومدوازدهم ریاضیا ریاضی فیزیک دانش-آموزان-آلاء بچه-های-کنکور-تجربی-1400 بچه-های-کنکور-ریاضی-1400
-
FAT_ P
صفحه اول
صفحه دوم
صفحه سومدوازدهم ریاضیا ریاضی فیزیک دانش-آموزان-آلاء بچه-های-کنکور-تجربی-1400 بچه-های-کنکور-ریاضی-1400
FAT_ P ادامه جزوه فصل 1:
صفحه چهارم
صفحه پنجم
صفحه ششماتمام فصل 1 شیمی دوازدهم
دوازدهم تجربی ریاضیا ریاضی فیزیک دانش-آموزان-آلاء بچه-های-کنکور-تجربی-1400 بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 -
سلام خوبین رفقا؟
و دعوت میکنم از aynaz masoumi نازنین جمالی 0 دوازدهم تجربی ریاضیا ریاضی فیزیک بچه-های-کنکور-تجربی-1400 بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 دانش-آموزان-آلاءFAT_ P سلام خوبی جوون دل؟1
سر کیفی؟
مرسی از دعوتت مطمئن باش ازش استفاده میکنم -
FAT_ P سلام خوبی جوون دل؟1
سر کیفی؟
مرسی از دعوتت مطمئن باش ازش استفاده میکنمaynaz masoumi سلام ممنون
آینازم اسپم نوووو
چون شلوغ میشه جزوه گم میشه
پووزش میطلبم -
aynaz masoumi سلام ممنون
آینازم اسپم نوووو
پووزش میطلبمFAT_ P در خلاصه شیمی دوازدهم
گفته است:
aynaz masoumi سلام ممنون
آینازم اسپم نوووو
پووزش میطلبمیس صحیح
ببخشید بانو سوسانو -
سلام خوبین رفقا؟
و دعوت میکنم از aynaz masoumi نازنین جمالی 0 دوازدهم تجربی ریاضیا ریاضی فیزیک بچه-های-کنکور-تجربی-1400 بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 دانش-آموزان-آلاءFAT_ P سلام امیدوارم حال دلتون عالی باشه
خب امروز قراره ادامه خلاصه نویسی رو بذارم یعنی فصل 2
صفحه اول فصل 2
صفحه دوم فصل 2
صفحه سوم فصل 2
صفحه چهارم فصل2دانش-آموزان-آلاء تجربی ریاضیا ریاضی فیزیک بچه-های-کنکور-تجربی-1400 بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 دوازدهم
اتمام خلاصه فصل2شیمی دوازدهم
-
سلام خوبین رفقا؟
و دعوت میکنم از aynaz masoumi نازنین جمالی 0 دوازدهم تجربی ریاضیا ریاضی فیزیک بچه-های-کنکور-تجربی-1400 بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 دانش-آموزان-آلاءFAT_ P سلام روز آدینتون بخیر
امیدوارم حال روحیتون خوب باشه چون برا یه روز عالی روح عالی نیازه
خب امروز ادامه خلاصه نویسی یعنی فصل 3 رو میذارم
صفحه اول فصل 3
صفحه دوم فصل 3
صفحه سوم فصل 3
صفحه چهارم فصل 3دوازدهم تجربی ریاضی فیزیک ریاضیا بچه-های-کنکور-تجربی-1400 بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 دانش-آموزان-آلاء