مشکل دانلود فیلم ها و اشتباهی بودن بعضی دروس
-
u3f سلام دوستانی که مشکل دانلود دارن این کارو انجام بدن.برا من ک درست شده.دست شما درد نکنه
-
بچه ها یی راه خوب برا اونایی ک مشکل دانلود فیلمارو دارن پیدا کردم.
اول اینکه باید فیلتر شکن داشته باشین دوم نرم افزار free download manager
فیلتر شکنو فعال کنین بعد لینک فیلمو کپی کنین تو نرم افزار free download managerبدون مشکل فیلم مورد نظرتون با کیفیت مورد نظرتونو میتونین دان کنین.فقط ی نکته ایم هس ک اگه مرورگر گوگل کروم دارین از کروم استفاده کنین.فک کنم رو موزیلا جواب نمیده این قضیه.موفق باشیداین پست پاک شده! -
سلام،
دو تا مشکل هست که بعضی ها دارند اعلام می کنند، برای اینکه بتونیم مشکل رو سریع حل و فصل کنیم، لازمه که همه اینجا موضوع رو کامل توضیح بدند.
حتما به سوالات زیر کامل و مفصل جواب دهید:- دقیقا کاری که انجام دادید با ریز مراحل و عکس گرفتن مرحله به مرحله برای ما توضیح دهید.
- در مورد هر فیلمی حرف زدید، لینک صفحه ی تماشای فیلم رو حتما قرار بدید.
- از چه اینترنتی استفاده می کنید و از کدوم شرکت خریدید ؟
- ساعت و تاریخی که این مشکل رو خوردید و ساعت و تاریخ هایی که درست بوده؟
- آیا تو برنامه های اندروید ما هم این مشکل رو داشتید ؟ اگه امتحان نکردید، حتما امتحان کنید و بعد اینجا بنویسید
سلام
من حدود چهار ماه میشه که دارم فیلمها رو دانلود میکنم و استفاده میکنم و تا الان مشکلی نداشتم
امروز اومدم مثل همیشه وارد سایت شدم و دانلود فیلم جلسه 67 شیمی 2 آقای آقاجانی رو انجام دادم، اما وقتی بازش کردم فیلم عربی آقای ناصح زاده باز شد... چند تا دیگه اش هم چک کردم و همین مشکل بود
لینک صفحه تماشای فیلم : متن لینک
اینترنتم شاتل هست و این مشکل امروز برام پیش اومده.....
بااندروید ندارم چک کنم
[![متن جایگزین](آدرس عکس) -
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/4/26/5685
تو این لینک فیلم اشتباهی ی استاد دیگه دان میشه
شرکت اینترنتی پارس انلاین -
سلام،
دو تا مشکل هست که بعضی ها دارند اعلام می کنند، برای اینکه بتونیم مشکل رو سریع حل و فصل کنیم، لازمه که همه اینجا موضوع رو کامل توضیح بدند.
حتما به سوالات زیر کامل و مفصل جواب دهید:- دقیقا کاری که انجام دادید با ریز مراحل و عکس گرفتن مرحله به مرحله برای ما توضیح دهید.
- در مورد هر فیلمی حرف زدید، لینک صفحه ی تماشای فیلم رو حتما قرار بدید.
- از چه اینترنتی استفاده می کنید و از کدوم شرکت خریدید ؟
- ساعت و تاریخی که این مشکل رو خوردید و ساعت و تاریخ هایی که درست بوده؟
- آیا تو برنامه های اندروید ما هم این مشکل رو داشتید ؟ اگه امتحان نکردید، حتما امتحان کنید و بعد اینجا بنویسید
sohrab سلام اقا سهراب من چن ماهی هست از الا استفاده میکنم و مشکلی در دانلود فیلم ها هم نداشتم اینترنت مورد استفاده هم مخابراته اما از دیروز هرچی میام فیلم دانلود کنم نمیشه اول شروع به بارگیری میکنه ولی پس از چند ثانیه قطع میشه بارگیری مجدد هم میزنی باز همین مشکل پیش میاد اولش فک کردم شاید مشکل از نت خودم باشه امتحان کردم ولی مشکلی نداشت
-
sohrab سلام اقا سهراب من چن ماهی هست از الا استفاده میکنم و مشکلی در دانلود فیلم ها هم نداشتم اینترنت مورد استفاده هم مخابراته اما از دیروز هرچی میام فیلم دانلود کنم نمیشه اول شروع به بارگیری میکنه ولی پس از چند ثانیه قطع میشه بارگیری مجدد هم میزنی باز همین مشکل پیش میاد اولش فک کردم شاید مشکل از نت خودم باشه امتحان کردم ولی مشکلی نداشت
akram مال من هم اينجوري شده واينترنت مخابرات هم هست
-
akram شما مشكلشو پيدا كرديد؟
-
akram شما مشكلشو پيدا كرديد؟
kimiya.spa نه متاسفانه
برای شما از کی اینجوری شده؟ -
deshab injori shod
-
deshab injori shod
kimiya.spa منم دیروز غروب که زدم دیگ دانلود نشد
کاش سریعتر برسی کن اطلاع رسانی کنند بدونیم مشکل از کجاست از سرویس ما یا الا من زیاد وقت ندارم -
manam deshab natonestam antegral bekhonam bayad be ki etela bedim?
-
سلام اینترنت منم همین طور شده وقتی میزنی دانلود بعد از چندثانیه دیگهerroreمیده توروخدارسیدگی کنید آلان از فیلما عقب موندیم
-
اینترنتم مخابرات هست
-
hamin tori jigh jigh konim fek konam ye negah be ma bendazan
-
manam deshab natonestam antegral bekhonam bayad be ki etela bedim?
kimiya.spa فک کنم مشکل در کیفیت متوسطه چون من الان با کیفیت پایین دان کردم مشکلی پیش نیومد
-
kimiya.spa فک کنم مشکل در کیفیت متوسطه چون من الان با کیفیت پایین دان کردم مشکلی پیش نیومد
akram نه کلا همینه باهرکیفیتی نمیشه
-
حالا باید چه کارکنم
-
حالا باید چه کارکنم
konkuri002
اینترنتتون ازکجاس؟ -
حالا باید چه کارکنم
konkuri002 برای منم قطع شد باز
-
man ba har keyfiyati dn mikonam nemishe