سلام
روزتون بخیر
اگه دوره های مدرسه کنکور ایران براتون نمیاد برید تو سایت آلاء
یکی از اون دوره هارو انتخاب کنین
مثلا فیزیک استاد یاری برای رشته ریاضی
بعد وارد سایت بشید با اکانتتون
روی یه قسمت از اون دوره نشانه بذارین
پایین هر قسمت یه علامت داره برای نشان کردن فیلم یا دوره
بعد بیاین تو اکانت آلاء تو اپ و برید قسمت نشان شده ها میتونین فیلم رو مشاهده کنین و دانلودش کنین
اینجوری تا وقتی که باگ اپ حل شه میتونین از دوره ها استفاده کنین
Screenshot_20230605_194303_Samsung Internet.jpg
باسلام خدمت پشتیبان های آلای عزیز
یه مشکل هست که زمانی صفحه دانلود درس را باز میکنی فیلم به صورت خودکار دانلود میشه و حجم باز کننده صفحه را مصرف میکنه لطف کنید در پخش آنلاین فیلم بارگیری را از حالت اتوماتیک بردارید و بستگی به کاربر داشته باشه که اگر بر روی دکمه پلی کلیک کرد آغاز به بارگیری بشه
دوستان مدیران رو تگ کنید تا برطرف بشه ممنون
مشکل دانلود فیلم ها و اشتباهی بودن بعضی دروس
-
mim.noon سلام
مشکل دانلود با پارس آنلاین سرجاشه من با نت ایرانسل دانلود کردم
ظاهرا نت همراه اول هم مشکل دانلود نداره ولی از ایرانسل مطمئنمضمنا اینجا وقتتونو هدر ندید چون الانم درگیر اردوهای نوروزی هستن و احتمالا وقتی درست بشه که دیگه کار از کار گذشته
بنظرم بهتره از نت گوشی یا وای فای فامیل و دوستاتون امتحان کنین و اگه برا اونا مشکل دانلود نداشت از اینترنت اونا استفاده کنین و فوقش هزینه ترافیکشونو میدین و خیالتونم راحت میشه
موفق باشین ایشالا -
mim.noon من میخواستم پارس انلاین بگیریم که! شانس اوردم پس! احتمال 99درصد مشکل از سرور آلا هست! چون نمیشه هم پارس انلاین و مخابرات و صبانت هر سه شون مشکل داشته باشن!!
-
Mashlab313 100درصد
-
اقا اسیاتک این مشکلو نداره بریم اونو بگیرم؟
-
-
سلام میکنم خدمت تمام دست اندر کاران آلا و تمام آدمینها.لطفا یکی یه ما بگه مشکل دانلود شدن فیلما باکیفیت پایین کی قراره حل شه؟ آخه من تنها نیستم که!مشکل از سرور ماست یا از سرور آلا؟آدمین های همیشه در صحنه لطفا به بالاتری ها منتقل کنند.
-
سلام
فیزیک صفر تا صد دکتر طلوعی هم مشکل داره منم از پارس آنلاین استفاده میکنم
چرا از آپلود بوی استفاده نمیکنید هم مشکلاتی که پیش اومده حل میشه هم اینکه یه کمک مالی به آالا(فکر کنم آپلود بوی به ازای هر چند تا دانلود مبلغی پرداخت میکنه البته ادمین های عزیز بهتر میدونن) -
سينا غلامي درست بشو نیس این مشکل!!
-
بچه ها یی راه خوب برا اونایی ک مشکل دانلود فیلمارو دارن پیدا کردم.
اول اینکه باید فیلتر شکن داشته باشین دوم نرم افزار free download manager
فیلتر شکنو فعال کنین بعد لینک فیلمو کپی کنین تو نرم افزار free download managerبدون مشکل فیلم مورد نظرتون با کیفیت مورد نظرتونو میتونین دان کنین.فقط ی نکته ایم هس ک اگه مرورگر گوگل کروم دارین از کروم استفاده کنین.فک کنم رو موزیلا جواب نمیده این قضیه.موفق باشید -
u3f سلام ممنون این کار رو هم کردم ولی اینو بگم مشکلم دانلود نیست چون فیلم دانلود میشه اما مال یه چیز دیگه است برای همه فیلم ها اینجور نیست بعضی ها درست دانلود میشن ولی بعضی ها باز به جای شیمی یه چیز دیگه مثل عربی یا ادبیات دان میشه ممنون میشم اگه کمکم کنید این فیلما رو لازم دارم
-
u3f در مشکل دانلود فیلم ها و اشتباهی بودن بعضی دروس گفته است:
بچه ها یی راه خوب برا اونایی ک مشکل دانلود فیلمارو دارن پیدا کردم.
اول اینکه باید فیلتر شکن داشته باشین دوم نرم افزار free download manager
فیلتر شکنو فعال کنین بعد لینک فیلمو کپی کنین تو نرم افزار free download managerبدون مشکل فیلم مورد نظرتون با کیفیت مورد نظرتونو میتونین دان کنین.فقط ی نکته ایم هس ک اگه مرورگر گوگل کروم دارین از کروم استفاده کنین.فک کنم رو موزیلا جواب نمیده این قضیه.موفق باشیداستفاده کنین دوستان
@دانش-آموزان-آلاء
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
sodeys ghorbani با این کاری ک گفتم اون مشکلم احتمال قوی حل میشه.من امتحان کردم شد.وقتی فیلتر شکنو فعال کنی و وارد سایت شی قضیه فرق میکنه!
-
-
u3f در مشکل دانلود فیلم ها و اشتباهی بودن بعضی دروس گفته است:
Vezra اگه منظورتون اینه ک فیلم تا نصفه دان میشه و خطا میده مشکل همین مشکل فعلیه! اون لحضه یا نتتون قط شده یا مودمو خاموشو روشن کردین بعد کلا فیلما مثل مشکل بقیه بچه ها بهم ریخته و لینک عوض شده و مشکل ایجاد شده
سلام ببخشیدچه نوع فیلتر شکنی؟