ناقل همسانه سازی
-
سلام دوستان
به نظرتون علت غلط بودن این جمله چیه
همه ی ناقل های همسانه سازی مورد استفاده در مهندسی ژنتیک همواره به قطعاتی از دنا با دو انتهای تک رشته ای تبدیل میشوند
ممنونم
تجربیا@sara-haghighatrad
سلام
با توجه به اینچیزی که من از سوالتون فهمیدم
و چیز هایی که از این فصل یادم میاد
من اینطوری ردش می کنم که
علاوه بر Ecor1 یه سری برش دهنده دیگه هم هستن که انتهای چسبنده ایجاد نمی کنن پس انتهاشون تک رشته نیس دو رشته هست -
سلام دوستان
همه ی ناقل های همسانه سازی مورد استفاده در مهندسی ژنتیک همواره به قطعاتی از دنا با دو انتهای تک رشته ای تبدیل میشوند
ممنونم
تجربیا@sara-haghighatrad سلام 🌹
آقای موقاری گفتند همیشه در همسانه سازی انتهای چسبنده درست نمیشه و اونی که تو کتاب مثال زده (برش با ECOR1) انتهای چسبنده میسازه.به نظر من به این دلیل این جمله غلطه
-
@sara-haghighatrad سلام 🌹
آقای موقاری گفتند همیشه در همسانه سازی انتهای چسبنده درست نمیشه و اونی که تو کتاب مثال زده (برش با ECOR1) انتهای چسبنده میسازه.به نظر من به این دلیل این جمله غلطه
این پست پاک شده! -
سلام دوستان
ممنونم
تجربیا@Kosar-Mortazavi
احمد قادری
مثلا این طوری؟

-
@Kosar-Mortazavi
احمد قادری
مثلا این طوری؟

@sara-haghighatrad
مثلا آره -
@sara-haghighatrad
مثلا آرهاحمد قادری
ممنونم -
سلام دوستان
ممنونم
تجربیا@Kosar-Mortazavi
ممنونم🌸 -
@Kosar-Mortazavi
احمد قادری
مثلا این طوری؟

@sara-haghighatrad نمیدونم تو کتاب غیر از برش ECOR1 چیز دیگه ای نیست. ولی به هرحال باید یه چیزی مثل این باشه
-
@sara-haghighatrad نمیدونم تو کتاب غیر از برش ECOR1 چیز دیگه ای نیست. ولی به هرحال باید یه چیزی مثل این باشه
@kosar-mortazavi 🌸🌸