دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
فصل 9 پیش دانشگاهی
-
سلام دوستان.یه سوال داشتم.ممنون میشم راهنماییم کنین.پارسال دبیرمون گفته بود که ویروس مولد تبخال در اعصاب صورت پنهان می شود و وارد چرخه لیزوژنی می شود و در زمان فشار روحی یا تب وارد چرخه لیتیک می شود.تو نشر الگو نوشته که ویروس تبخال به صورت نهفته در اعصاب صورت زیاد می شود که نه لیتیک است که نورون را از بین ببرد و نه لیزوژنیک چون نورون ها قدرت تقسیم ندارند ( در چرخه لیزوژنیک تقسیم سلولی رخ می دهد.)الان کدوم درسته؟بالاخره تبخال لیزوژنیک داره یا نه؟
-
حرف الگو درسته
اتفاقا اقای پازوکی تو کلاساشون به این مطلب اشاره کردن و گفتن
اصلن هدف کتاب از گفتن این چرخه ها و بعدش مثال زدن ویروس تبخال که اهسته همانند سازی میکنه این نبوده که شما بخواین براش چرخه لیزورنیک رو که به اهستگی انجام میشه رو بگین
پس اولا هدف کتاب این نبوده و به این شکل تو کنکور نمیاد :|
و اینکه خوب حرف الگو هم مث اقا ی پازوکی هس
ینی هیچ کدوم از چرخه ها -
@دکتر-عاطی
منم خودم فک میکنم که حرف نشر الگو درسته چون دلیلش قانع کنندس که نورون ها تقسیم نمیشن به خاطر همون ولی تو کتاب چکیده ژنتیک اقای علی کرامت هم بر خلاف نشر الگو نوشته و دقیقا مثل دبیر ما.به خاطر همین شکم بیشتر شده.