سلام
بنده نزدیک دو هفته پیش دوره شلیک نهایی دروس اختصاصی یازدهم رو تهیه کردم و در ابتدا همه چیز عادی بود ، اما از پریروز که وارد قسمت درس ها شدم تنها جزوات موجود بوده و ویدیو ها وجود ندارند.
بنده مهلت انقضای دوره رو چک کردم و نباید به این زودی منقضی شده باشد.
لطفا هرچه سریعتر کمک کرده و رسیدگی کنید.
توی این فیلم آقای موقاری گفتن؛
این جلسه جلسه خیلی مهمی هستش از این نظر که نکاتی که با هم داشتیم در گفتار1 و گفتار2 و همین مباحث ابتدایی گفتار3 رو با هم جمع بندی می کنیم حالا نموداری که براتون درست کردم روی عکس که می ندازیم رو مانیتور که گفتم به بچه ها این عکس این نمودار اضافه کردم به همون جزوه نمودار جنسی که بچه هایی که جزوه جنسی رو می گیرن اون هم برای خودشون دارند
جلال موقاری
ولی من جزوه نمودار دوره جنسی رو خریدم ولی این عکسی که آقای موقاری روی مانیتور انداختند رو نداره
لطفاً اضافه کنید😘
سریع لطفاً چون نیاز داریم هممون
ممنون
@حامیان-آلاء
@administrators
M.an
سلام خب
من لپتابم تل داره، ولی وی پی انم بالا نمیاد..
نمیخوام نصب کنم وی پی ان
میخوام پی دی اف هایی ک میخوام بره ت لپتاب از طریق ایمیل بفرستم برا خودم
ینی ایمیل کنم برای خودم…حالا چجوری بتونم همه رو با هم ایمیل کنم و یکی یکی نکنم؟؟؟!
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @ریاضیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1402
با سلام
چند روزی هست که پخش ویدیو ها در سایت آلاء مشکلاتی پیدا کرده.
من پکیج راه ابریشم رو تهیه کردم و از آموزش ها واقعا راضی هستم اما مشکلاتی که جدیدا برام پیش اومده، متاسفانه واقعا روانی کننده هستن!
می تونم لیستی از مواردی که مورد نظرم هست رو اینجا شرح بدم:
ممنون میشم این موارد رو پیگیری کنید
با تشکر
عدم دانلود :/
-
سلام
چندبار گفتم این مشکل رو
ولی شنیده شده که یا اکانت لاگ اوت کن دوباره برو توش یا مشکل بزودی حل میشه
الان چرا من باید برای هر لینک انقدر بزنم ده دوازده بار تا بالاخره لینک بده برای دانلود؟
تیکت میزنم پشتیبانتون میگه با اپ آلا دانلود کنید
بجای حل مسئله صورت مسئله پاک میکنه که
من خودم همه فیلمارو باید با لپ تاپ ببینم و گوشی هم حجم نداره که اونجا دانلود کنم
یکی بیاد واضح بگه که این مشکل ایپی و اکانت قضیه اش چیه
بخدا رفته رو اعصاب ،یه چارتا فیلم میخوام دانلود کنم فقط اغلب وقتم سر تر تر تر زدن رو لینک ها میره تا خدا بخواد شانسی لینک بده
منشن میکنم لطفا جواب درست بدید ،و اینکه قرار باشه مشکل ی ماه دیگه حل بشه به درد نمیخوره ، الان این تایم هست که بیشتر بچه ها دارن آرش رو دانلود میکنن
و دوستان دیگه هم اعتراض کردن که واس اونام همینطوری میشه
sohrab M.an @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
زیباست !
مشکل 11 روز پیش حل شده ،پس چطور هنوز درگیرشم؟
و مربوط به تایم الان هم نیست
نزدیک 1 ماه اینجوریه -
masood khadmloo
سلام دوست عزیز
منم همچین مشکلی داشتم اما DNS لپ تاپ ام رو تغییر دادم به دی ان اس گوگل که بالاخره درست شد.
حتما حتما idm هم برای دانلود فیلم ها و فایل ها نصب کن.جهت رفع مشکل لطفا دی ان اس های گوگل را طبق روش زیر تنظیم کنید:
- در نوار کاربری پایین ویندوز، روی آیکون شبکه کلیک راست کرده و سپس گزینه Open the Network and Sharing Center را انتخاب کنید.
- در پنجره Network and Sharing Center، روی گزینه Change Adapter Settings کلیک کنید.
- در پنجره Network Connections لازم است روی اتصالی که مایل به پیکربندی DNS عمومی گوگل روی آن هستید کلیک راست کنید. بعد از این کار، گزینه Properties را در منوی باز شده برگزینید.
- روی گزینه Internet Protocol Version 4 کلیک کنید سپس Properties را انتخاب کنید.
- اکنون برای استفاده از DNS عمومی گوگل طبق تصویر زیر روی گزینه Use The Following DNS Server Addresses کلیک کرده و سپس داخل دو فیلد Preferred DNS Server و Alternate DNS Server به ترتیب اعداد 8.8.8.8 و 8.8.4.4 را قرار دهید. در نهایت روی گزینه Ok کلیک کنید.
دوتا لینک بهت میدم برای مراجعه راحت تر:
آموزش گام به گام تنظیم DNS گوگل
دانلود IDMموفق باشی
-
از اون موقعی که سایت انتقال داده شد
یا نمیدونم آپدیت شد
اینجوری شده -
@hamed-shakouri
ممنون دوست عزیز
فعلا که امروز به یه زاری دانلود کردم
انشالله برای سری بعد این حرکتو میزنم -
masood khadmloo