گیاهان چند ساله
-
سلام
صبح بخیر 🌻
یه گیاه دو لپه ای،حتما رشد پسین انجام میده؟
یعنی مثلاً میتونیم بگیم یه گیاه دو لپه ای قطعا و فقط یه گیاه چند سالس چون رشد پسین انجام میده؟
یا میتونیم بگیم فقط گیاهان تک لپه این که گیاهان یک ساله و دوساله نام برده میشن؟
وقتی یه گاه یک سالهس،یعنی رشد پسین نداره،حالا یعنی قطعا این گیاه تک لپهایه؟یا میتونه دو لپه ای هم باشه که رشد پسین نداده هنوز
مرسی
یازدهم تجربیا همیار -
@kosar-mottaghi یه توضیحی هم راجب ب گیاهان علفی بدید ممنون میشم
سروش قادری
همه گیاهان چندساله چوبی نیستن،گیاه علفی چندساله هم وجود دارد،بنابراین گیاهان علفی ممکن است یک ساله،دوساله ،چندساله باشن
،اما گیاهان چوبی حتما چندساله هستن
همه گیاهان یک ساله و دوساله علفی هستند،اما گیاهان چند ساله ممکن است علفی یا چوبی باشن -
سلام
صبح بخیر 🌻
یه گیاه دو لپه ای،حتما رشد پسین انجام میده؟
یعنی مثلاً میتونیم بگیم یه گیاه دو لپه ای قطعا و فقط یه گیاه چند سالس چون رشد پسین انجام میده؟
یا میتونیم بگیم فقط گیاهان تک لپه این که گیاهان یک ساله و دوساله نام برده میشن؟
وقتی یه گاه یک سالهس،یعنی رشد پسین نداره،حالا یعنی قطعا این گیاه تک لپهایه؟یا میتونه دو لپه ای هم باشه که رشد پسین نداده هنوز
مرسی
یازدهم تجربیا همیارسروش قادری سلام
اولی:نخیر لوبیا دولپه هستش رشد پسین نداره
دومی:نخیر نمیتونیم قطعی حکم کنیم ،باز لپبیا مثال نقضشه
سومی:نخیر،باز لوبیا هم یک ساله هستش
چهارمی:نخیر ،باز لوبیا -
زنبق ک تک لپه ایه
گیاه علفی هم هست انگار
ولی چند سالهس😐 -
سروش قادری سلام
اولی:نخیر لوبیا دولپه هستش رشد پسین نداره
دومی:نخیر نمیتونیم قطعی حکم کنیم ،باز لپبیا مثال نقضشه
سومی:نخیر،باز لوبیا هم یک ساله هستش
چهارمی:نخیر ،باز لوبیا@kosar-mottaghi یه توضیحی هم راجب ب گیاهان علفی بدید ممنون میشم
-
زنبق ک تک لپه ایه
گیاه علفی هم هست انگار
ولی چند سالهس😐سروش قادری بله اونم هستش
-
@kosar-mottaghi یه توضیحی هم راجب ب گیاهان علفی بدید ممنون میشم
سروش قادری
همه گیاهان چندساله چوبی نیستن،گیاه علفی چندساله هم وجود دارد،بنابراین گیاهان علفی ممکن است یک ساله،دوساله ،چندساله باشن
همه گیاهان یک ساله و دوساله علفی هستند،اما گیاهان چند ساله ممکن است علفی یا چوبی باشن -
سروش قادری
همه گیاهان یک ساله و دوساله علفی هستند،اما گیاهان چند ساله ممکن است علفی یا چوبی باشن@kosar-mottaghi بله مرسی متوجه شدم 🌻🙏
-
@kosar-mottaghi بله مرسی متوجه شدم 🌻🙏
سروش قادری خواهش میکنم