مغز استخوان
-
سلام دوستان یه سوال
آیا در حفرات بافت استخوانیه اسفنجی تنه استخوان دراز مغز قرمز داریم؟یا نداریم؟ -
@sara-haghighatrad در مغز استخوان گفته است:
سلام دوستان یه سوال
آیا در حفرات بافت استخوانیه اسفنجی تنه استخوان دراز مغز قرمز داریم؟یا نداریم؟هست ولی از یه سنی به بعد زرد میشه
-
@sara-haghighatrad در مغز استخوان گفته است:
سلام دوستان یه سوال
آیا در حفرات بافت استخوانیه اسفنجی تنه استخوان دراز مغز قرمز داریم؟یا نداریم؟هست ولی از یه سنی به بعد زرد میشه
Bio چچچییی!؟
اولا درون بافت فشرده اصلا مغز نداریم(ربطی ب سوال نداشت)
دوما هم مغز قرمز میتونیم ببینیم هم مغز زرد و در کم خونی های شدید مغز زرد ب مغز قرمز تبدیل میشه(در بافت اسفنجی)
حالا دوست عزیز میشه راجب نظرتون بیشتر توضیح بدین؟🙏 -
Bio چچچییی!؟
دوما هم مغز قرمز میتونیم ببینیم هم مغز زرد و در کم خونی های شدید مغز زرد ب مغز قرمز تبدیل میشه(در بافت اسفنجی)
حالا دوست عزیز میشه راجب نظرتون بیشتر توضیح بدین؟🙏حامد شهرکی 1 در مغز استخوان گفته است:
Bio چچچییی!؟
حالا دوست عزیز میشه راجب نظرتون بیشتر توضیح بدین؟🙏ببین دکتر جان توی سن منو و شما ممکنه دیده بشه و توی کوچولوها حتما ولی توی سنینی بعد از بلوغ دیگه نه فقط توی پهن ها و مهره ها
و بعد از یه مدت فقط تو مهره ها -
حامد شهرکی 1 در مغز استخوان گفته است:
Bio چچچییی!؟
حالا دوست عزیز میشه راجب نظرتون بیشتر توضیح بدین؟🙏ببین دکتر جان توی سن منو و شما ممکنه دیده بشه و توی کوچولوها حتما ولی توی سنینی بعد از بلوغ دیگه نه فقط توی پهن ها و مهره ها
و بعد از یه مدت فقط تو مهره هاBio اره خب منم همینو میگم بعد از یه مدتی مثلا داخل استخوان بازو مغزقرمز نداریم درواقع در کم خونی های شدید مغز زرد ب قرمز تبدیل میشه
-
Bio اره خب منم همینو میگم بعد از یه مدتی مثلا داخل استخوان بازو مغزقرمز نداریم درواقع در کم خونی های شدید مغز زرد ب قرمز تبدیل میشه
Bio اره خب منم همینو میگم بعد از یه مدتی مثلا داخل استخوان بازو مغزقرمز نداریم درواقع در کم خونی های شدید مغز زرد ب قرمز تبدیل میشه
مشکل کجاس الان؟
-
-
مشکل کجاس الان؟
Bio الان من از شما یه سوالی دارم
بعد از بلوغ مغز قرمز درون استخوان بازو میتونیم ببینیم یا ن ؟ -
بعد از بلوغ مغز قرمز درون استخوان بازو میتونیم ببینیم یا ن ؟حامد شهرکی 1 در مغز استخوان گفته است:
بعد از بلوغ مغز قرمز درون استخوان بازو میتونیم ببینیم یا ن ؟ممکن است
-
@sara-haghighatrad مغز قرمز ب زرد تبدیل مشه؟
-
@sara-haghighatrad مغز قرمز ب زرد تبدیل مشه؟
-
Bio کجای کتابع؟
-
Bio کجای کتابع؟
حامد شهرکی 1 اونجاش
-
حامد شهرکی 1 اونجاش
Bio 😶🤦♂️
من ک هیچ جای کتاب ندیدم و نخوندم ک بگه مغز قرمز ب زرد تبدیل میشه ولی اینو خوب خوندم ک گفته در کمخونی های شدید مغز زرد ب قرمز تبدیل میشه تمامم -
سلام دوستان یه سوال
آیا در حفرات بافت استخوانیه اسفنجی تنه استخوان دراز مغز قرمز داریم؟یا نداریم؟