امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
بروزرسانی ویژه کنکور ۱۴۰۱ راه ابریشم
-
و آغاز فعالیت
اتاق فکر راه ابریشم آلاء برای بروزرسانی های هیجانانگیز راه ابریشم
ویژه کنکور 1401یه بروزرسانی ویژه در راهه
حداقل 30 الی 40 روز زمان نیاز داریم
برای تصمیمگیری قطعی و اعلام بروزرسانی و اتفاقات جدید این دورهقراره کاروان راه ابریشم، همانند سال گذشته در مسیری مطمئن گام برداره پس شرایط ایمنی رو باید براتون مهیا کنیم؛ این تجربه سفری جذاب با آلاء خواهد بود پس حواسمون به همه چی هست
%(#ff0000)[فقط تا 27 اردیبهشت ماه]
فرصت ثبت نام در راه ابریشم رو خواهید داشت و بعد از این تاریخ، امکان ثبت نام وجود نداره تا تیر ماه که خبر های جذاب و جدیدی رو اعلام کنیمو اما دو تا نکته مهم:
1⃣ تمامی عزیزانی که قبل از این تاریخ به راه ابریشم پیوستن نیز تمامی آپدیت ها و به روز رسانی ها متناسب با کنکور ۱۴۰۱ رو رایگان دریافت میکنن
این یعنی اگه الان برای کنکور 1401 میخوایی قدرتمند شروع کنی پس تا 27 اردیبهشت اقدام کن که فرصت از دست ندی
2⃣ نکته بعدی اینکه راه ابریشم از تیر ماه 1400 به بعد، به دلیل بروزرسانی و تامین هزینه های مربوطه با قیمت جدیدی عرضه خواهد شد.
این حق آلایی هاست که در جریان اتفاقات پیشرو باشند و اگر تصمیم به ورود راه ابریشم دارید پس فرصت فوقالعاده فعلی تا 27 اردیبهشت رو دریابید که با قیمت فعلی و آپدیت های رایگان سال آینده در این راه قدم بذارید.
ثبت نام در راه ابریشم
-
M.an در بروزرسانی ویژه کنکور ۱۴۰۱ راه ابریشم گفته است:
و آغاز فعالیت
برای تصمیمگیری قطعی و اعلام بروزرسانی و اتفاقات جدید این دورهقراره کاروان راه ابریشم، همانند سال گذشته در مسیری مطمئن گام برداره پس شرایط ایمنی رو باید براتون مهیا کنیم؛ این تجربه سفری جذاب با آلاء خواهد بود پس حواسمون به همه چی هست
فرصت ثبت نام در راه ابریشم رو خواهید داشت و بعد از این تاریخ، امکان ثبت نام وجود نداره تا تیر ماه که خبر های جذاب و جدیدی رو اعلام کنیمو اما دو تا نکته مهم:
1⃣ تمامی عزیزانی که قبل از این تاریخ به راه ابریشم پیوستن نیز تمامی آپدیت ها و به روز رسانی ها متناسب با کنکور ۱۴۰۱ رو رایگان دریافت میکنن
این یعنی اگه الان برای کنکور 1401 میخوایی قدرتمند شروع کنی پس تا 27 اردیبهشت اقدام کن که فرصت از دست ندی
2⃣ نکته بعدی اینکه راه ابریشم از تیر ماه 1400 به بعد، به دلیل بروزرسانی و تامین هزینه های مربوطه با قیمت جدیدی عرضه خواهد شد.
این حق آلایی هاست که در جریان اتفاقات پیشرو باشند و اگر تصمیم به ورود راه ابریشم دارید پس فرصت فوقالعاده فعلی تا 27 اردیبهشت رو دریابید که با قیمت فعلی و آپدیت های رایگان سال آینده در این راه قدم بذارید.
ثبت نام در راه ابریشم
خوش به حال چهارصد و یکیا :)))
یادش بخیر برا ویدیو ها چقد خون دل کشیدیم -
Abolfazl Sattari
دقیقا
چه قول و قرار هایی که عملی شد!!! -
سلام خسته نباشید الان واقعا موندم چکار کنم مگه قراره چقدر به قیمت ها اضافه بشه که میگین الان نخرین ضرر میکنید برای بچه های پارسال هم طرح پرچم گذاشتین و هم قسطی کردین ولی ما الان نمیدونیم قرار تیر ماه چه اتفاقی بیفته و الان هیچگونه تخفیف یا شرایطی مثل قسطی کردن هم نداره کاش یه تخفیف کوچیک حداقل بزارید یا یه مقدار بیشتر توضیح بدین درباره ی بروز رسانی ها و ... تا ما بدونیم باید چکار کنیم
در هر صورت از صمیم قلب از شما عوامل آلا تشکر میکنم و اگر هم نظری میدیم به خاطره اینه که شما خیلی خوبید -
سلام ميخوام خواهش كنم اگه ميشه تخفيف سه آ رو تمديد كنيد تا بتونيم تا قبل از 27ام تهيه كنيم و يكم قيمتش كمتر بشه
-
امیر علی نبویان
شما اگ ازمون دادی دوازدهمی دیگ
راه ابریشم میخای چیکار
البت فضولی نباش -
امیر علی نبویان دانش آموزان آلاء یازدهم تجربیreplied to alireza hoseyni on آخرین ویرایش توسط انجام شده
alireza hoseyni سلام
من يازدهمم -
امیر علی نبویان دانش آموزان آلاء یازدهم تجربیreplied to امیر علی نبویان on آخرین ویرایش توسط انجام شده
امیر علی نبویان در بروزرسانی ویژه کنکور ۱۴۰۱ راه ابریشم گفته است:
سلام ميخوام خواهش كنم اگه ميشه تخفيف سه آ رو تمديد كنيد تا بتونيم تا قبل از 27ام تهيه كنيم و يكم قيمتش كمتر بشه
-
-
@mohsen-sari در بروزرسانی ویژه کنکور ۱۴۰۱ راه ابریشم گفته است:
Abolfazl Sattari
دقیقا
چه قول و قرار هایی که عملی شد!!!جنجال نیافرین عزیز الان لوله هیتر و مزدور میترکه ://
-
و آغاز فعالیت
ثبت نام در راه ابریشم
سلام .
منقصد دارم از ۱ تیر با راه ابریشم جلو برم ،آیا اگر من ۲۷ اون فیلما رو بخرم ، ۱ تیر می توانم شروع به دیدن کنم؟؟؟؟؟؟
-
Abolfazl Mousavi در بروزرسانی ویژه کنکور ۱۴۰۱ راه ابریشم گفته است:
و آغاز فعالیت
ثبت نام در راه ابریشم
سلام .
منقصد دارم از ۱ تیر با راه ابریشم جلو برم ،آیا اگر من ۲۷ اون فیلما رو بخرم ، ۱ تیر می توانم شروع به دیدن کنم؟؟؟؟؟؟
بله
-
ابوالفضل فرهادی
sohrab
لطفا حداقل بفرمائید تقریبا چقدر افزایش قیمت خواهید داشت -
همایش های گدار و آرش قرار میگیرن
-
ابوالفضل فرهادی
سلام سلامت باشید
این که قراره چه اتفاقی بیافته تو پست اصلی گفته شده باید بررسی بشه این کار هم زمان لازم دارهخب شما الان میدونید از تیرماه قیمت افزایش پیدا می کنه و با این حال آپدیت های بعدی رو رایگان دریافت می کنید
قیمتش مناسبه و به نوعی الان شما تخفیف دارین . -
Abolfazl Mousavi
سلام
هر موقع تهیه کنید فیلم های موجود از همون موقع در دسترستون قرار می گیره و آپدیت ها هم طول سال ضبط و منتشر میشن