امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
بروزرسانی ویژه کنکور ۱۴۰۱ راه ابریشم
-
سلام
جواب سوال شما در پست اصلی هست :حداقل 30 الی 40 روز زمان نیاز داریم
برای تصمیمگیری قطعی و اعلام بروزرسانی و اتفاقات جدید این دوره
گروه آموزشی راه ابریشم این موارد رو بررسی می کنن و در صورت نیاز آپدیت داده میشه
-
M.an
سلام خسته نباشید
در راه ابریشم ۱۴۰۱ برنامه ای برای دروس عمومی ندارید؟ -
Reza Estendi
سلام سلامت باشید
دوست خوب پست اصلی تاپیک رو مطالعه کنید -
M.an
سلام تمديد تخفيف سه آ در برنامه آلا نيست تا بتونيم راه ابريشم رو قبل از 27 ام با قيمت بهتر تهيه كنيم؟ -
M.an سلام خانم مدیر ببخشید جزوه ها راه ابریشم کاملا بعد از آپدیت عوض میشه یا یکم عوض میشه؟
چون من جزوه هارو نصفش رو پرینت گرفتم مجدد باید بگیرم؟و اینکه همایش تفتان هم برای ما 1401ها آپدیت داره؟
جزوه های اونم تغییر میکنه کاملا؟ممنون
-
-
M.an در بروزرسانی ویژه کنکور ۱۴۰۱ راه ابریشم گفته است:
و آغاز فعالیت
اتاق فکر راه ابریشم آلاء برای بروزرسانی های هیجانانگیز راه ابریشم
ویژه کنکور 1401یه بروزرسانی ویژه در راهه
حداقل 30 الی 40 روز زمان نیاز داریم
برای تصمیمگیری قطعی و اعلام بروزرسانی و اتفاقات جدید این دورهقراره کاروان راه ابریشم، همانند سال گذشته در مسیری مطمئن گام برداره پس شرایط ایمنی رو باید براتون مهیا کنیم؛ این تجربه سفری جذاب با آلاء خواهد بود پس حواسمون به همه چی هست
%(#ff0000)[فقط تا 27 اردیبهشت ماه]
فرصت ثبت نام در راه ابریشم رو خواهید داشت و بعد از این تاریخ، امکان ثبت نام وجود نداره تا تیر ماه که خبر های جذاب و جدیدی رو اعلام کنیمو اما دو تا نکته مهم:
1⃣ تمامی عزیزانی که قبل از این تاریخ به راه ابریشم پیوستن نیز تمامی آپدیت ها و به روز رسانی ها متناسب با کنکور ۱۴۰۱ رو رایگان دریافت میکنن
این یعنی اگه الان برای کنکور 1401 میخوایی قدرتمند شروع کنی پس تا 27 اردیبهشت اقدام کن که فرصت از دست ندی
2⃣ نکته بعدی اینکه راه ابریشم از تیر ماه 1400 به بعد، به دلیل بروزرسانی و تامین هزینه های مربوطه با قیمت جدیدی عرضه خواهد شد.
این حق آلایی هاست که در جریان اتفاقات پیشرو باشند و اگر تصمیم به ورود راه ابریشم دارید پس فرصت فوقالعاده فعلی تا 27 اردیبهشت رو دریابید که با قیمت فعلی و آپدیت های رایگان سال آینده در این راه قدم بذارید.
ثبت نام در راه ابریشم
سلام .
چرا برای راه ابریشم تخفیف قرار نمیدید ,مگه مثل همیشه قبل عید قرار نمی دادید؟؟
لطفا پیگیری کنید
-
Abolfazl Mousavi
سلام این که قراره چه اتفاقی بیفته تو پست اصلی گفته شده باید بررسی بشه این کار هم زمان لازم داره
شما الان میدونید از تیرماه قیمت افزایش پیدا می کنه و با این حال آپدیت های بعدی رو رایگان دریافت می کنید
قیمتش مناسبه و به نوعی الان شما تخفیف دارید . -
برای فردا محصولات تخفیف می خوره ؟؟؟؟
-
Abolfazl Mousavi در بروزرسانی ویژه کنکور ۱۴۰۱ راه ابریشم گفته است:
داشته باشه حتما اطلاع میدیم
-
سلام . من کنکوری ۱۴۰۱ هستم ،لطفا خانم مدیر اگر ممکنه شرایط قسطی رو فعال کنید ،به خدا مننمی تونم یک جا پول راه ابریشم رو بدم
-
maryam111 در بروزرسانی ویژه کنکور ۱۴۰۱ راه ابریشم گفته است:
Abolfazl Mousavi در بروزرسانی ویژه کنکور ۱۴۰۱ راه ابریشم گفته است:
داشته باشه حتما اطلاع میدیم
خب اگر میشه شرایط قسطی رو فعال کنید شاید واقعا دادن این هزینه کاری دشوار باشه.
-
Abolfazl Mousavi دوست عزیز هر اتفاقی که بیفته ما از طریق رسانه های رسمی آلاء اعلام خواهیم کرد
همونطور که تو پست مدیر هم میبینید نوشتن ۳۰ الی ۴۰ روز زمان نیازه تا شرایط و کلا هرچیزی که مربوط به راه ابریشم هست اعلام بشه بنابراین من نمیتونم بهتون بگم الان شرایط قسطی میشه حتما یا نه
اگر قصد خرید رو دارید این تایم طلایی ترین تایمیه که میتونید خرید کنید تا ۲۷ اردیبهشت چون بعدش معلوم نیست چ اتفاقی بخواد بیفته -
maryam111 در بروزرسانی ویژه کنکور ۱۴۰۱ راه ابریشم گفته است:
Abolfazl Mousavi دوست عزیز هر اتفاقی که بیفته ما از طریق رسانه های رسمی آلاء اعلام خواهیم کرد
همونطور که تو پست مدیر هم میبینید نوشتن ۳۰ الی ۴۰ روز زمان نیازه تا شرایط و کلا هرچیزی که مربوط به راه ابریشم هست اعلام بشه بنابراین من نمیتونم بهتون بگم الان شرایط قسطی میشه حتما یا نه
اگر قصد خرید رو دارید این تایم طلایی ترین تایمیه که میتونید خرید کنید تا ۲۷ اردیبهشت چون بعدش معلوم نیست چ اتفاقی بخواد بیفتهدقیقا قصد خرید دارم ،ولی واقعا سه میلیون یک دفعه یک جورایی سخته ،خب مثل اسفند ، شرایط قسطی رو فعال کنید ،مگه چی میشه؟؟؟لطفا با مدیر صحبت کنید
-
ببخشید من برنامه ریختم که برای تابستان با راه ابریشم باشم ،واقعا چرا شرایط اقساطی و برداشتید؟؟خب من قصد دارم تا قبل ۲۷ راه ابریشم رو بگیرم ، ولی دادن سه میلیون واقعا کار دشواریه ،لطفا شرایط قسطی اون رو فعال کنید