Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
چگونگی جریان در مدار
-
سلام دوستان خواهش میکنم هرکس فیزیک رو مفهومی بلده به این سوال پاسخ بده.
من جایی خوندم(البته نمیدونم درسته یا غلط ولی استنباط من از اون متن این بود:بارهای منفی به طور واقع(نه قراردادی) از قطب منفی میرن قطب مثبت و از قطب مثبت با گرفتن انرژی و توسط یون های موجود در الکترولیت میرن قطب منفی تا دوباره در مدار شارش کنند.حالا اینایی که گفتم درسته؟اگه میشه خودتون درباره اینکه جریان چطوری در مدار شارش میکنه توضیح بدین!(خواهشا جواب کامل بدید برای مثال از خیلیا پرسیدم جواب دادن اختلاف پتانسیل باعث شارش بار میشه خب من نمیگم جواب غلطه ولی یه خورده کاملتر توضیح بدید برای مثال بگید باتری چطوری این اختلاف پتانسیل رو ایجاد میکنه این اختلاف پتانسیل چه خاصیتی داره که باعث میشه بار رو حرکت بده و سوال هایی از این قبیل.در کل خواهشا دقیق جواب بدید،ممنون میشم ازکسی که بتونه این موضوع رو برام روشن کنه خیلی دعاش میکنم.) -
@mt77;2406 said:
من جایی خوندم(البته نمیدونم درسته یا غلط ولی استنباط من از اون متن این بود:بارهای منفی به طور واقع(نه قراردادی) از قطب منفی میرن قطب مثبت و از قطب مثبت با گرفتن انرژی و توسط یون های موجود در الکترولیت میرن قطب منفی تا دوباره در مدار شارش کنند.حالا اینایی که گفتم درسته؟اگه میشه خودتون درباره اینکه جریان چطوری در مدار شارش میکنه توضیح بدین!(خواهشا جواب کامل بدید برای مثال از خیلیا پرسیدم جواب دادن اختلاف پتانسیل باعث شارش بار میشه خب من نمیگم جواب غلطه ولی یه خورده کاملتر توضیح بدید برای مثال بگید باتری چطوری این اختلاف پتانسیل رو ایجاد میکنه این اختلاف پتانسیل چه خاصیتی داره که باعث میشه بار رو حرکت بده و سوال هایی از این قبیل.در کل خواهشا دقیق جواب بدید،ممنون میشم ازکسی که بتونه این موضوع رو برام روشن کنه خیلی دعاش میکنم.)با عرض سلام
من به طور تخصصی مدار الکتریکی نخوندم ولی یه سری چیزا می دونم .
الکترون در واقع اون چیزی که در مدار حرکت می کنه
الکترون های آزاد در قطب منفی خیلی بیشتر از الکترون های ازاد در قطب مثبت هستند
الکترون ها تمایل دارن به تعدال برسند برا همین از جایی که زیاد تر اند به جایی که کمتر هستند حرکت می کنند .
در واقع اختلاف پتانسیل دارند .
علت اینم که در مدار از سیم استفاده می کنند که رسانی مس و الومینیوم بالا ه و می تونه الکترون های ازاد رو عبور بده -
خواهشمندم این سوال از دبیر فیزیک دبیرستان سوال شود.
-
@mt77;2406 said:
من جایی خوندم(البته نمیدونم درسته یا غلط ولی استنباط من از اون متن این بود:بارهای منفی به طور واقع(نه قراردادی) از قطب منفی میرن قطب مثبت و از قطب مثبت با گرفتن انرژی و توسط یون های موجود در الکترولیت میرن قطب منفی تا دوباره در مدار شارش کنند.حالا اینایی که گفتم درسته؟اگه میشه خودتون درباره اینکه جریان چطوری در مدار شارش میکنه توضیح بدین!(خواهشا جواب کامل بدید برای مثال از خیلیا پرسیدم جواب دادن اختلاف پتانسیل باعث شارش بار میشه خب من نمیگم جواب غلطه ولی یه خورده کاملتر توضیح بدید برای مثال بگید باتری چطوری این اختلاف پتانسیل رو ایجاد میکنه این اختلاف پتانسیل چه خاصیتی داره که باعث میشه بار رو حرکت بده و سوال هایی از این قبیل.در کل خواهشا دقیق جواب بدید،ممنون میشم ازکسی که بتونه این موضوع رو برام روشن کنه خیلی دعاش میکنم.)سلام دوست عزیز چون قطب مثبت دارای چگالی بار بسیار زیاد (مثبت) است باعث جذب بار های منفی میشود و از طرفی چون قطب منفی دارای چگالی بار بسیار زیاد منفی است باعث دفع بار های منفی می شود و بار های منفی سرگردان و سست در مدار شارش پیدا میکنند و باعث به وجود آمدن جریان الکتریکی میشن.
-
دوستان اگه بتونید موضوعات زیر رو برام روشن کنید کافیه!
وقتی الکترون از قطب منفی رفت به قطب مثبت آیا دوباره این الکترون در مدار شارش میکنه؟اگه شارش میکنه باید از قطب مثبت جدا شه و به قطب منفی بره تا دوباره در مدار شارش کنه دیگه؟حالا سوال اینه آیا در درون باتری بین دو قطب اتصالی برقراره که الکترون میتونه بره به قطب منفی؟اگه اتصالی برقراره پس چرا قبل از این که مدار بسازیم در درون باتری چرا بارهای مثبت و منفی همدیگر رو خنثی نمیکنند؟