تحلیل چند تست سنجش دور هم
-
بچه ها در تست 199 گزینه 2 به نظرم مشکل داره اگر رناهای کوچکی رو که در تنظیم بیان ژن نقش داشتن در نظر بگیرین با اون نمیخونه
در سوال 201 گزینه 4 گفته غلطه در حالیکه استاد موقاری گفته بودن یکی از تفاوتهای جهش واژگونی با جابه جایی اینه که در جابه جایی اون قطعه ای که جدا میشه معکوس نمیشه فقط میره یه جای دیگه می چسبه
آخه مگه چیز زیادیه بابا حرفاتونو یکی کنید طراحان محترم زیست بس که ذهنمون مشوش شد(بلا نسبت استاد موقاری)
در تست 203 گزینه 2 و 3 رو با مرحله جی 0 رد کرده ربطش چیه و دلیل رد گزینه 3 چیه با توضیح قانع کننده
خلاصه که بیاید همو شیرفهم کنیم :oncoming_fist_medium-light_skin_tone: :thumbs_up_medium-light_skin_tone: :thumbs_up_medium-light_skin_tone: :thumbs_up_medium-light_skin_tone: -
-
بچه ها در تست 199 گزینه 2 به نظرم مشکل داره اگر رناهای کوچکی رو که در تنظیم بیان ژن نقش داشتن در نظر بگیرین با اون نمیخونه
در سوال 201 گزینه 4 گفته غلطه در حالیکه استاد موقاری گفته بودن یکی از تفاوتهای جهش واژگونی با جابه جایی اینه که در جابه جایی اون قطعه ای که جدا میشه معکوس نمیشه فقط میره یه جای دیگه می چسبه
آخه مگه چیز زیادیه بابا حرفاتونو یکی کنید طراحان محترم زیست بس که ذهنمون مشوش شد(بلا نسبت استاد موقاری)
در تست 203 گزینه 2 و 3 رو با مرحله جی 0 رد کرده ربطش چیه و دلیل رد گزینه 3 چیه با توضیح قانع کننده
خلاصه که بیاید همو شیرفهم کنیم :oncoming_fist_medium-light_skin_tone: :thumbs_up_medium-light_skin_tone: :thumbs_up_medium-light_skin_tone: :thumbs_up_medium-light_skin_tone:reyhane karimi 0 اینا رو من همشو پرسیدم اگه خواستی یه نگا بنداز
ممنون
خواستم بچه ها سوال تکراری جواب ندن😃 -
reyhane karimi 0 اینا رو من همشو پرسیدم اگه خواستی یه نگا بنداز
ممنون
خواستم بچه ها سوال تکراری جواب ندن😃@kosar-mottaghi سوالاتون همون سوالا و اشکالای من هست؟
-
@kosar-mottaghi سوالاتون همون سوالا و اشکالای من هست؟
reyhane karimi 0 بله هم 193 و203 پرسیدم
-
خب پس فقط دوستان رو 201 به من توضیح بدن