ترمو شیمی
-
سلام
بچه ها من توی این فصل دوم شیمی یازدهم خیلی گیر دارم ممنون میشم کمکم کنید
بچه ها مثلا وقتی جلوی یک واکنشی دلتاh میزاره این به چه معنیه؟ مثلا تو این سوال ۱۲۳ ما میگیم آنتالپی سوختن کدام واکنش منفی تره یا به منظور دیگه ای بزرگ تره؟ میگیم اونی که مول بیشتری داره و هم مقایسه حالت فیزیکی و...
پس یعنی اگه تو ی واکنشی ضریب واکنش دهنده مثلا ۲ بود اون دلتاh که داده به ازای اون دو موله؟ اگه آره پس چرا تو سوال ۱۲۴ ما ضریب دو رو تاثیر ندادیم تا دلتا h رو برای یک مول از واکنش دهنده داشته باشیم تا با اون استوکیومتری رو ببندیم؟
و مثلا تو این سوال

این انتالپی سوختن به ازای یک مول داده شده ...
فرقش با اون دلتا h تو سوال قبل چیه؟ .. دلتاh سوال ۱۲۴
به ازای چیه ؟چرا ضریب دو رو تاثیر ندادیم در کسر هامون؟
وقتی میخوایم دلتاh یک واکنشی رو بنویسیم دقیقا باید چی رو بنویسیم یعنی دلتا h چیه یک واکنشه؟ فرقش با Q چیه
واقعا گیجم این مباحث رو اون موقع ها خوب نخوندم ممنون میشم کمک کنید
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا -
-
-
Q=m c delta teta چون در اینجا گفته به ازای یه مقدار گرما کدوم کمترین تغییر دما را دارد باید ببینیم که کدوم بیشترین cیا همون گرمای ویژه رو داره که در بین گزینه ها بیشتر گرمای ویژه برای هلیم هستش
-
Q=m c delta teta چون در اینجا گفته به ازای یه مقدار گرما کدوم کمترین تغییر دما را دارد باید ببینیم که کدوم بیشترین cیا همون گرمای ویژه رو داره که در بین گزینه ها بیشتر گرمای ویژه برای هلیم هستش
-
-
Amin Rm ببینید توی سوال 123 ما میگیم انتالپی سوختن واکنش گزینه 2 از همه بیشتره چون الان علاوه بر حالت فیزیکیش میگیم چون 2 مول داریم و مقدار مولش بیشتره .. خب بر این اساس اگه بگیم به ازای اون 2 مول ما انتالپی رو داریم برای سوال های دیگه مثا سوال 124 اگه به ازای دو مول از واکنش دهنده مون آنتالپی یا دلتا اچ 484 شده پس توی کسر های استوکیومتری باید این ضریب دو رو بیاریم و جوابمون رو برش تقسیم کنیم...
-
Amin Rm و اینکه مثلا تو سوال 127 گفته انتالپی 890 بعد خودشون گفتن یعنی به ازای یک مول 890 کیلو ژول گرما میده پس یعنی اگه انتالپی به ازای یک مول داده میشه تو واکنش های قبلی تو سوال 124نمیخواد ضریب 2 رو در نظر بگیریم و تو استوکیومتری بیاریمش پس چرا گفتیم اونی که مولش بیشتره آنتالپیش بیشتره ؟
و سوال دیگه اینکه انتالپی دقیقا چیه و فرقش با Q چیه -
سلام
بچه ها مثلا وقتی جلوی یک واکنشی دلتاh میزاره این به چه معنیه؟ مثلا تو این سوال ۱۲۳ ما میگیم آنتالپی سوختن کدام واکنش منفی تره یا به منظور دیگه ای بزرگ تره؟ میگیم اونی که مول بیشتری داره و هم مقایسه حالت فیزیکی و...
پس یعنی اگه تو ی واکنشی ضریب واکنش دهنده مثلا ۲ بود اون دلتاh که داده به ازای اون دو موله؟ اگه آره پس چرا تو سوال ۱۲۴ ما ضریب دو رو تاثیر ندادیم تا دلتا h رو برای یک مول از واکنش دهنده داشته باشیم تا با اون استوکیومتری رو ببندیم؟
و مثلا تو این سوال

وقتی میخوایم دلتاh یک واکنشی رو بنویسیم دقیقا باید چی رو بنویسیم یعنی دلتا h چیه یک واکنشه؟ فرقش با Q چیه
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا -
سلام
و مثلا تو این سوال

دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا -
ولی یه پیشنهاد دارم بهتون . شما که یازدهمی هستید حتما امسال راه ابریشم رو تهیه کنید . استاد پویان نظر این فصل ۲ یازدهم رو فوق العاده درس دادن. البته بقیه فصل های شیمی هر فصل سه سال رو فوق العاده درس دادن.
-
ولی یه پیشنهاد دارم بهتون . شما که یازدهمی هستید حتما امسال راه ابریشم رو تهیه کنید . استاد پویان نظر این فصل ۲ یازدهم رو فوق العاده درس دادن. البته بقیه فصل های شیمی هر فصل سه سال رو فوق العاده درس دادن.
-
Amin Rm من دبیرستان رو تموم کردم و امسال کنکور دوممه:) از راه ابریشم جا موندم و الان هم دیگه وقت نمیشه برگردم بخونم .. ممنون