زیست ۱۲ فصل آخر گفتار یک کارگاه تست
-
سلام دوستان
آقای موقاری توی کارگاه تست فصل آخر دوازدهم گفتار یک گفتن که موش مادر که از طریق وارسی بچه ها شو بررسی میکنه از طریق بینایی این کار رو انجام میده ولی توی متن کتاب من گشتم چیزی پیدا نکردم
آیا ایشون اینو از متن گفتن یا از دانسته های خودشون
تجربیا -
سلام دوستان
آقای موقاری توی کارگاه تست فصل آخر دوازدهم گفتار یک گفتن که موش مادر که از طریق وارسی بچه ها شو بررسی میکنه از طریق بینایی این کار رو انجام میده ولی توی متن کتاب من گشتم چیزی پیدا نکردم
تجربیا -
سلام دوستان
تجربیااحمد قادری خب موش از طریق حواسی مثل بویایی وخب دیداری هم میشه دیگه چون به محظ اینکه بچه هاش ازش دورمیشن اونارو به سمت خودش میکشه چون میبینه دور میشن
-
احمد قادری خب موش از طریق حواسی مثل بویایی وخب دیداری هم میشه دیگه چون به محظ اینکه بچه هاش ازش دورمیشن اونارو به سمت خودش میکشه چون میبینه دور میشن
reyhane karimi 0
نه بحث ما الان سر وارسی اولیه هست
بعد که بله این اتفاقات میفته
ولی توی وارسی اولیه برای فعال شدن ژن اون من فکر میکردماز طریق لامسه هست به خاطر عکس کتاب ولی خب استاد موقاری گفتن بیناییه و من هر چی کتاب نگاه کردم چیزی که بشه ازش اینو فهمید پیدا نکردم