سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
بهترین استاد های سال یازدهم الا
-
سلام دوستان
میشه بگید سال یازدهم هر درس رو با کدوم استاد خوندید و بهتر بودن؟ چون بعضی درس ها چند تا استاد داره که نمیدونم با کی شروع کنم
تجربه هاتون رو بگید لطفا
@دانش-آموزان-آلاء
@یازدهم
@دوازدهم
@ریاضیا -
Loki 83 مرسی
-
fatemeh asadi 1 سلام زیست اقای موقاری
شیمی پویان نظر
فیزیک اقای یاری
عربی اقای علیمردانی
و... -
Mohammad Dehghan مچکرم
-
این پست پاک شده!
-
Loki 83 اینکه حسابان یازدهم اقای ثابتی برای سال ۹۶ بود مشکلی نداشتید؟
-
سلام
زیست آقای موقاری
فیزیک آقای یاری
شیمی هم آقای گودرزی و هم آقای پویان نظر خوبن ولی 0تا100 آقای گودرزی چون جدید داره ضبط میشه بنظرم کامل تر باشه.
ریاضی آقای صدری فقط در حد مدرسه درس میدن ولی اگه کنکوری میخواین 0 تا 100 کنکور آقای ثابتی رو ببینید.
عربی آقای علیمردانی
ادبیات هم اگه ادبیات موضوعی رو ببینین به نظرم بهتره.
زبان هم که یه دبیر بیشتر نداره.
دینی هم آقای ناصری. -
SJY ممنونم
فقط اینکه الان سال یازدهم، صفرتاصد حسابان خود یازدهم رو ببینم بهتره یا صفرتاصد کنکور؟ -
fatemeh asadi 1
خواهش میکنم
رشتتون اگه ریاضیه که حسابان رو ببینید -
سلام زیست آقای موقاری
فیزیک آقای یاری
شیمی آقای پویانظر
ریاضی تجربی هم چون بخش زیادیش رو آقای ثابتی تو حسابان گفته بود با اون رفتم جلو یه کم از سطح کتاب مطالب اضافی تری داشت که سال بعد قرار بود بخونیم ولی خب بهتر شد که امسال خوندم مخصوصا کارگاه تستاشون فووق العاده بود و دو تا فصل آمار واحتمال و هندسه رو هم با درسنامه خوندم -
ریاضی اقای ثابتی
فیزیک اقای یاری و اقای داداشی درسنامه و افزایش سرعت در تست اقای کازرانیان(برا اقای کازرانیان باید درسنامه رو بلد باشین)
شیمی اقای گودرزی(فصل 1 هم تموم نشده ولی) بعدش اقای پویان نظر
عربی اقای ناصح زاده
هندسه اقای کبریایی
دینی اقای ناصری -
حامد پویان نظر عالیه فقط جزوشو من پیدا نمیکنم
از کجا میشه پیدا کرد ؟ -
SJY نه منظورم اینه یه صفر تا صد حسابان برای خود یازدهم هست، یه صفر تا صد حسابان برای کنکور.(شما کنکور رو گفتید)
هندسه هم همین جوره
کدوم مفید تره؟ -
Fatemeh Maleki اها بله خیلی ممنون
-
matin shirinkam اها میشه درسنامه فیزیک رو با یه استاد خوند تست هارو با یکی دیگه زد؟
-
Mahdi J برای شیمیه؟
-
fatemeh asadi 1 اقای پویان نظر دبیر شیمی جزوه ارائه ندادن
-
matin shirinkam اها
-
fatemeh asadi 1 نه من ریاضی تجربی رو گفتم ولی اگه شما رشته ریاضی هستین حسابان یازدهم رو ببینین آقای ثابتی خوبه