سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
یک سوال؟
-
سلام یه سوالی برام پیش اومده.اینکه کتاب نوروز قلمچی واقعا به دردبخوره یا نه پشتیبانا فقط بخاطر خودشون اجبار میکنن که بخریم؟بخرمش یا بیخودی تعداد کتابامو زیاد نکنم؟
-
واقعا؟ممنون که جواب دادین
-
پارسال پشتیبانه منم گول زد خریدمش...پشیمونم اما به هرحال نگاشون کن امکان داره تو خوشت بیاد،همه یه سلیقه ندارن
-
banoo
اون حتما ادم شریفیه. البته پارسال کتاب اسمش جمع بندی پیش یک نوروز بود -
intllignt در یک سوال؟ گفته است:
Dr.Saraaa اونو نمیدونم..ولی در کل کتابای کانون زیاد خوب نیستن
بی انصافی میکنی.سی سال کنکور فیزیک و ریاضیش که کم نظیره.زیست پیشش هم خیلی خوبه.زرد عمومی هم که والا فقط کنکور رو اورده اگه خوب نیست پس کنکور خوب نبوده!!سه سطحی زیستشم برخلاف شیمی که ابکی بود خیلی جون داره!!بازم بگم؟؟ من پشتیبان کانون نیستماا .
هر انتشاراتی یکسری کتاب های خوب داره.ولی قلم چی از بس کتاب های چرت و پرت داره اسمش خراب شده!! -
@friend خوب همین...مثلا بیشتر کتاباش فقط سوالای کنکوره....30 هزار تومن..جدا جدا بخری کمتر در میاد
-
Delete account
ینی شما امسال کنکور ندارید؟
خوشبحالتون.قلمچی (...)برا خودش تبلیغ الکی زیاد میکنه میدونم خخ -
nazi2
دارم قلمچی نرفتم -
Delete account
پس کوجی میرین؟
در هر صورت ان شالله هممون موفق بشیم.خدایا خودت کمکمون کن -
ازمونا رو میگیرم گاهی خانه نگاهی میکنم
-
@Delete-acc
اهان.خوبه.منو که نا امید میکنه بعضی موقع ها باخودم میگم کاش نمیرفتم منم. -
شما ناچارا مقایسه میشید با اقسام دانش اموزان کسیکه میلیونا داده دبیر خصوصی کسیکه از مرداد شروع کرده درس کسیکه و...سرت رو بنداز پایین و خودت رو تا روز کنکور فقط با خودت مقایسه کن
-
Delete account
اره واقعا هم همینطوره.باشه.پس پیش روی موفقیت -
به نظر منم به درد نمیخوره!!!
تعداد کتاب زیاد کردن بیخودی نیست عزیز.
اگه شما کتابی رو کار کردید و دو تا ویژگی نداشت بهتره اون کتابو عوض کنید
اولا یک (ههه)با کتاب باید بتونید ارتباط دوستانه و حتی عاشقانه برقرار کنید!!
دوما اینکه باید بتونید نتیجه بگیرید.و این معلوم نمیشه مگر تو ازمون ها.من بالفرض ازمون 23 مهر رو میگم .قلم چی سینیتک میداد تو شیمی.مبتکرن رو کامل کار کردم ولی زدم 60 درصد .در حالی که بهتر و بیشتر کار کرده بودم.اینجا بود که گزینه دوم هم رد شد.چون شرط اول تو همون خوندنم رد شده بود.مبتکران زیاد شوخی کرده بود و من اعصاب مصاب ندارم!! (یه ادم جدی و مغرور اصولا برای این جور چیزا اعصاب نداره )
رفتم خ سبز خوندم ازمون بعدی و بعدی هاش درصدام رشد کرد و اینکه خیلی هم حال میداد!!
اگه شما حتی مزخرفترین کتاب رو داشته باشید (از دید بقیه)ولی بتونید باهاش ارتباط خوب برقرار کنید و همچنین تراز بالای هفت هزار تو درس مورد نظر کسب کنی.اگه دنیا بگن اون کتاب اشغاله.شما گوش نده..راهتو ادامه بده!!امیدوارم سال اولت باشه و اگه قسمت شد بمونی پشت کنکور یکم روی این حرفام فکر کن!! -
@friend
اهان.ممنون چقدرم گسترده توضیح دادید.متاسفانه سال دوممه ولی اره خودممامروز به این نتیجه رسیدم زیادنوع کتاب کار مهم نیست همشون فقط برا تسلط بیشترن مهم خوده کتابه وگرنه هرکدوم هم یجورایی خوین هم یجورایی بد بستگی به استفاده خود فرد داره