ی سوال خیلی کوچولو از شیمی:)
-
سلام چطور مطورین؟
خوبین؟
رفقا یه سوال خیلی ریز دارم
صفحه 12 شیمی داوزدهم قسمت پاک کنند های خورنده خط اول نوشته بر اساس بر هم کنش میان ذره ها بر هم کنش میان ذره ها یعنی چی؟
لطفا یکی توضیح بدید
مرسی (✪‿✪)@دوازدهم تجربی @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-کنکور-ریاضی-1400
-
سلام چطور مطورین؟
خوبین؟
صفحه 12 شیمی داوزدهم قسمت پاک کنند های خورنده خط اول نوشته بر اساس بر هم کنش میان ذره ها بر هم کنش میان ذره ها یعنی چی؟
لطفا یکی توضیح بدید
مرسی (✪‿✪)@دوازدهم تجربی @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-کنکور-ریاضی-1400
aynaz masoumi در ی سوال خیلی کوچولو از شیمی:) گفته است:
سلام چطور مطورین؟
خوبین؟
لطفا یکی توضیح بدید
مرسی (✪‿✪)برهمکنش یعنی ارتباطاتی که ذرات به شکل فیزیکی دارن مثل انحلال و یا هم چسبی و دگر چسبی در واقع تاثیریه که ذرات رو هم میزارن
-
سلام چطور مطورین؟
خوبین؟
لطفا یکی توضیح بدید
aynaz masoumi
باسلام
برهم کنش به معنیه جاذبه میان ذرات هست -
aynaz masoumi در ی سوال خیلی کوچولو از شیمی:) گفته است:
سلام چطور مطورین؟
خوبین؟
لطفا یکی توضیح بدید
مرسی (✪‿✪)برهمکنش یعنی ارتباطاتی که ذرات به شکل فیزیکی دارن مثل انحلال و یا هم چسبی و دگر چسبی در واقع تاثیریه که ذرات رو هم میزارن
Bio ینی مثه همون قطبی و ناقطبی
؟ -
این پست پاک شده!