b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
تحلیل تست های شمارشی شیمی
-
یه سوال اومد ذهنم.
تا حالا نشده بود من تستی رو غلط حل کنم و بعدش که جواب رو خوندم اینقدر خوب بفهمم چی به چیه . حتی خوشحال هم باشم که غلط زدم و یه چیزایی یاد گرفتم!!!به نظرتون چرا؟؟؟
من وقتی غلط میزنم اعصابم خورد میشه دیگه حوصله نمیکشه پاسخنامه رو بخونم.تستای درس رو هم میگم بلدم و نمیخونم!!! -
@friend
گفتم که,کسی که تنها درس میخونه با کسی که با دیگران درس میخونه خیلی خیلی فرق داره -
Reza.Tah در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
@friend
گفتم که,کسی که تنها درس میخونه با کسی که با دیگران درس میخونه خیلی خیلی فرق دارهکجا گفتی؟؟...حالا هر جا...خیلی خوب گفتی!!!دمت گرم
-
@friend
تو توضیح همین تاپیک اون قسمت سبز
خوبی دیگه که داره اینه که شما اون گزینه هایی که مشکل دارید رو اینجا تایپ میکنید و به چشم طراح اصلا به تست نگاه میکنید
و این باعث میشه مدت طولانی تو ذهنتون بمونه -
اسید و باز-گزینه 2 ,25 اسفند
درست یا غلط؟
هیدروفلوئوریک اسید,یک اسید ضعیف است و به کندی در آب به حالت تعادل میرسدقسمت اولش درسته.قسمت دومش نظری ندارم!!!
-
@friend
همون قسمت دومش مهمه -
درست یا غلط؟
هیدروفلوئوریک اسید,یک اسید ضعیف است و به کندی در آب به حالت تعادل میرسدغلط-به طور کلی تعادلات یونی در محیط آبی به سرعت ایجاد میشوند و HF نیز به محض حل شدن ایجاد تعادل میکند.
-
درست یا غلط؟
هیدروفلوئوریک اسید,یک اسید ضعیف است و به کندی در آب به حالت تعادل میرسدغلط-به طور کلی تعادلات یونی در محیط آبی به سرعت ایجاد میشوند و HF نیز به محض حل شدن ایجاد تعادل میکند.
آها...اینم یه نکته جدید!!!خوب بود مرسی