تحلیل تست های شمارشی شیمی
-
Reza.Tah در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
banoo
فقط رسم باید بشه راهی نداره
یکی دو تا البته رسم کنید بقیش رو میتونید حدس بزنیدچطوره اینو شما ا برام رسم کنین؟خوبهههه؟؟؟
banoo در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
banoo
یکی دو تا البته رسم کنید بقیش رو میتونید حدس بزنیدچطوره اینو شما ا برام رسم کنین؟خوبهههه؟؟؟
البته اگه مقدوره
-
banoo
-
صاحب تاپیک قول میدم آخری باشه
توی یکی از آزمون های موج آزمون شیمی 2 سوالی مطرح شده به این صورت که:
برای فرمول مولکولی C8H18 چند ایزومر میتوان رسم کرد که تنها دارای یک شاخه ی فرعی متیل باشد؟
اینا رو چه جوری حل میکنین!؟banoo در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
برای فرمول مولکولی C8H18 چند ایزومر میتوان رسم کرد که تنها دارای یک شاخه ی فرعی متیل باشد؟
اینا رو چه جوری حل میکنین!؟http://www.upload-photos.ir/images/11708519888834439112.jpg
البته شماره گذاریم اشتباه شد باید از سمت چپ علامت میزدم ولی مهم نیست حالا برا این سوال -
اینا رو چه جوری حل میکنین!؟http://www.upload-photos.ir/images/11708519888834439112.jpg
البته شماره گذاریم اشتباه شد باید از سمت چپ علامت میزدم ولی مهم نیست حالا برا این سوالReza.Tah در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
البته شماره گذاریم اشتباه شد باید از سمت چپ علامت میزدم ولی مهم نیست حالا برا این سوالمرسی حله
-
خود به خود باعث شدین یه روش واسش اختراع کنم
1)نوع ترکیب آلی رو مشخص کنید(آلکان-آلکن-آلکین)
2)به تعداد کربن های شاخه فرعی از شاخه اصلی کربن رو کم کنید(مثلا اگر گفته شد یک شاخه اتیل یا دو شاخه متیل,2 کربن از زنجیره اصلی باید حذف کنید)
3)تعداد حالت های غیر تکراری که شاخه فرعی میتونه به شاخه اصلی وصل بشه رو بدست بیارید(و حواستون باشه که شاخه فرعی ای که n تا کربن داره هرگز نمیتونه رو n امین کربن زنجیره اصلی قرار بگیره چون در غیر این صورت دیگه شاخه فرعی نیست)
نکته:اگر ترکیب آلکن یا آلکین باشه,معمولا تو صورت سوال گفته میشه که از شماره پیوند دوگانه یا سه گانه صرف نظر کنید,ولی اگر گفته نشد,اول شاخه فرعی رو ثابت نگه دارید و جای پیوند دوگانه یا سه گانه رو عوض کنید و تعداد حالت هارو بشمرید,بعد جای شاخه رو یه دونه تغییر بدید و دوباره تعداد جابه جایی های پیوند دوگانه یا سه گانه رو بشمرید,فقط حواستون باشه حالت تکراری به وجود نیاد -
2)به تعداد کربن های شاخه فرعی از شاخه اصلی کربن رو کم کنید(مثلا اگر گفته شد یک شاخه اتیل یا دو شاخه متیل,2 کربن از زنجیره اصلی باید حذف کنید)
3)تعداد حالت های غیر تکراری که شاخه فرعی میتونه به شاخه اصلی وصل بشه رو بدست بیارید(و حواستون باشه که شاخه فرعی ای که n تا کربن داره هرگز نمیتونه رو n امین کربن زنجیره اصلی قرار بگیره چون در غیر این صورت دیگه شاخه فرعی نیست)
نکته:اگر ترکیب آلکن یا آلکین باشه,معمولا تو صورت سوال گفته میشه که از شماره پیوند دوگانه یا سه گانه صرف نظر کنید,ولی اگر گفته نشد,اول شاخه فرعی رو ثابت نگه دارید و جای پیوند دوگانه یا سه گانه رو عوض کنید و تعداد حالت هارو بشمرید,بعد جای شاخه رو یه دونه تغییر بدید و دوباره تعداد جابه جایی های پیوند دوگانه یا سه گانه رو بشمرید,فقط حواستون باشه حالت تکراری به وجود نیادReza.Tah در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
نکته:اگر ترکیب آلکن یا آلکین باشه,معمولا تو صورت سوال گفته میشه که از شماره پیوند دوگانه یا سه گانه صرف نظر کنید,ولی اگر گفته نشد,اول شاخه فرعی رو ثابت نگه دارید و جای پیوند دوگانه یا سه گانه رو عوض کنید و تعداد حالت هارو بشمرید,بعد جای شاخه رو یه دونه تغییر بدید و دوباره تعداد جابه جایی های پیوند دوگانه یا سه گانه رو بشمرید,فقط حواستون باشه حالت تکراری به وجود نیادواااااییی خداااا
کلی ذوق کردممممم
مینویسمش تو کتابممم
مرسی -
ARTHUR
غلطه فکر کنم
سومین کتون باید 5 تا کربن داشته باشه
که تعداد هیدروژن هاش میشه 10 تا
مونومر پتوی آکریلیک هم فکر کنم سیانواتن باشه که 3 تا هیدروژن داره
نسبتش میشه ده سومReza.Tah در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
ARTHUR
غلطه فکر کنم
سومین کتون باید 5 تا کربن داشته باشه
که تعداد هیدروژن هاش میشه 10 تا
مونومر پتوی آکریلیک هم فکر کنم سیانواتن باشه که 3 تا هیدروژن داره
نسبتش میشه ده سومآفرین. کنار پستت یه تیک بزن به عنوان پاسخ
بعضی بچه ها دقت نمی کنن که سومین کتون 5 تا کربن داره ، همون سه رو تعداد کربن در نظر میگیرن و ...
-
ARTHUR در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
نسبت تعداد هیدروژن های سومین کتون به تعداد هیدروژن های مونومر پتوی آکریلیک 2 است.
غلط-اولین کتون حداقل باید دارای 3 کربن در ساختار خود باشد(پروپانون یا استون)بنابراین سومین کتون باید دارای 5 اتم کربن باشد,فرمول همگانی کتون ها به صورت
\(C_nH_{2n}O\) است بنابراین سومین کتون دارای 10 هیدروژن است
مونومر پتوی آکریلیک نیز سیانواتن(\(C_2H_3CN\)) است
بنابراین نسبت هیدروژن های سومین کتون به سیانواتن برابر \({10 \over 3}\) می باشد. -
بلد نیستم
کاش بخونین این قسمتای شیمی 2 رو هم.آخه حس میکنم بقیه عبارتای این سوال رو بلدین
http://uupload.ir/files/pus2_746.png