b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
تحلیل تست های شمارشی شیمی
-
-
banoo در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
خیلی سبز هم همین طوری حل کرده. درواقع سوال آسون بود ولی نه برای کسی که در سطح کتاب خونده.
آخه این نکته که باز ضعیف و اسید قوی به شرط محدود کننده بودن اسیدقوی میتونن بافر درست کنن تو کتاب نیست و سر جلسه هم به ذهن آدم نمی رسه.
من این سوالو واقعاً 30 دقیقه فکر کردم روش (البته 2و4 رو به سادگی حذف کردم) -
Reza.Tah در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
درست یا غلط؟
PH=7 مناسب برای پروش گندم,جو,یونجه و ذرت استغلط.
ذرت فقط تو خاک اسیدی رشد می کنه.(منpH اینا رو حفظ نکردم. اگه حفظ کنم قاطی میکنم باهم . فقط ذرت رو یادگرفتم که pH اسیدی داره.) -
ARTHUR در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
درست یا غلط؟
الکل سازنده اتیل استات با الکل سازنده ی استر مربوط به بوی انگور یکسان است.پ.ن: کتاب رو نگاه نکنید:)
بلی درسته.چون استر ها با آلکیل آلکانوات نامگذاری میشوند.و اتیل استات همون اتیل اتانوات هست!!!
-
@friend در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
درست یا غلط؟
الکل سازنده اتیل استات با الکل سازنده ی استر مربوط به بوی انگور یکسان است.پ.ن: کتاب رو نگاه نکنید:)
بلی درسته.چون استر ها با آلکیل آلکانوات نامگذاری میشوند.و اتیل استات همون اتیل اتانوات هست!!!
درسته؟؟؟
-
@friend در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
درست یا غلط؟
بله درسته .چون استر سازنده انگور اتیل هپتانوات هست . بنابراین الکل سازنده هر دوتا میشه اتانول
-
پ.ن: خودم هنوز نتونستم این جمله رو هضم کنم! لطفاً یکی با شرح جزئیات توضیح بده.
حذف بوده
توضیح آی کیو:
درست-از آبکافت استر ها در شرایط اسیدی یا قلیایی,الکل بدست می آید.در این ترکیب یک گروه متیل متصل به عامل استری وجود دارد که از آبکافت آن متانول بدست می آید.(لازم به ذکر است که آبکافت استر ها در محیط قلیایی به صابونی شدن معروف است که از کتاب درسی حذف شده ولی متاسفانه در کنکور سراسری مورد پرسش قرار گرفت.)این تست مال امسال ؟؟؟؟؟؟؟
من سوالای امسال هنوز نحلیدم /...... گزینه 3 چرا این جوریه ؟اصن چه خبر اینجا /؟؟؟؟ -
banoo در تحلیل تست های شمارشی شیمی گفته است:
قهرم باهاتون
چرا جواب سوالمو نمیدین؟کو سوالت؟
-
درست یا غلط؟
PH=7 مناسب برای پروش گندم,جو,یونجه و ذرت است
غلط-طبق جدول صفحه 89 کتاب درسی,گندم جو و یونجه در خاکی با PH=7 به خوبی رشد میکنند اما محدوده PH متاسب برای ذرت کمتر از 7(5/7-6/8) است