تست کنکور
-
سلام 🌹
لطفا این دو سوال کنکور رو بررسی کنید، و بگید به نظرتون کدوم گزینه درسته.
کلید تست گفته 2

کلید تست گفته 2

-
سلام 🌹
لطفا این دو سوال کنکور رو بررسی کنید، و بگید به نظرتون کدوم گزینه درسته.
کلید تست گفته 2

کلید تست گفته 2

@kosar-mortazavi سلام منم به نظرم همون گزینه هایی که علامت زده شدن درستن
نمیدونم چرا کلید شماره دو رو گفته -
@kosar-mortazavi سلام منم به نظرم همون گزینه هایی که علامت زده شدن درستن
نمیدونم چرا کلید شماره دو رو گفته@infinitie-a 🤔نمیدونم خیلی از گزینه ها همینطور بودن، با اینکه کلید رو از سایت سنجش گرفتم ممکنه بازهم خطا داشته باشهو؟ 🧐
-
@infinitie-a 🤔نمیدونم خیلی از گزینه ها همینطور بودن، با اینکه کلید رو از سایت سنجش گرفتم ممکنه بازهم خطا داشته باشهو؟ 🧐
@kosar-mortazavi
سلام🌸
میخوای بگی ماله کدوم کنکور و چه سالیه تا برات پاسخشو از رو کتاب چک کنم؟ -
@kosar-mortazavi
سلام🌸
میخوای بگی ماله کدوم کنکور و چه سالیه تا برات پاسخشو از رو کتاب چک کنم؟@sara-haghighatrad اگر اشکالی نداره ممنون میشم.🌹
کنکور عمومی هنر 99 -
@kosar-mortazavi

بفرمایید
-
@sara-haghighatrad 🌹🌹سپاس، واقعا یه لحظه فکر کردم طراح ها شوخیشون گرفته🤗😅
-
@infinitie-a 🤔نمیدونم خیلی از گزینه ها همینطور بودن، با اینکه کلید رو از سایت سنجش گرفتم ممکنه بازهم خطا داشته باشهو؟ 🧐
@kosar-mortazavi
من اینو از کانال اقای روزبه شهلایی(همونی که همراه شهاب اناری، مبتکران رو تالیف کرده) در اوردم
مثل اینکه سنجش اشتباه کرده

-
@kosar-mortazavi
خواهش میکنم😁🌸 -
@kosar-mortazavi
من اینو از کانال اقای روزبه شهلایی(همونی که همراه شهاب اناری، مبتکران رو تالیف کرده) در اوردم
مثل اینکه سنجش اشتباه کرده

@infinitie-a چه خوب ممنون.✨
من درجریان حق نشر کلید سایتهای غیر از سنجش نبودم برای اطمینان از کلید سنجش استفاده کردم.(چون دیدم بخشی از کتاب خیلی سبز رو یه سایت گذاشته بود)
پس مشکلی نداره از این استفاده کنم😃👌 -
@infinitie-a چه خوب ممنون.✨
من درجریان حق نشر کلید سایتهای غیر از سنجش نبودم برای اطمینان از کلید سنجش استفاده کردم.(چون دیدم بخشی از کتاب خیلی سبز رو یه سایت گذاشته بود)
پس مشکلی نداره از این استفاده کنم😃👌@kosar-mortazavi 😊نه مشکل نداره مطمئنم از منبعش
آقای شهلایی اینو خودشون توی کانال شخصی خودشون، بعد از کنکور ۹۹ فرستادن
اگه نیاز دارید بقیه رشته ها هم هست، میخواید بفرستم؟ -
@kosar-mortazavi 😊نه مشکل نداره مطمئنم از منبعش
آقای شهلایی اینو خودشون توی کانال شخصی خودشون، بعد از کنکور ۹۹ فرستادن
اگه نیاز دارید بقیه رشته ها هم هست، میخواید بفرستم؟@infinitie-a سپاس از لطفتون✨، نه نیاز نیست بفرستید.