خلاصه نویسی بکنم یا نه؟
-
سلام من دانش آموز پایه دوازدهم هستم من تو طول سال همش نگران این بودم که زمان کم نیارم باسه کنکور! و الآن خلاصه نویسی هام از دروس یازدهم ناقص و نتونستم کامل مرورشون کنم! به نظرتون فقط مرورشون کنم و تست بزنم یا خلاصه نویسی هم بکنم؟ به نظرتون اصلا وقت میکنم؟
-
سلام من دانش آموز پایه دوازدهم هستم من تو طول سال همش نگران این بودم که زمان کم نیارم باسه کنکور! و الآن خلاصه نویسی هام از دروس یازدهم ناقص و نتونستم کامل مرورشون کنم! به نظرتون فقط مرورشون کنم و تست بزنم یا خلاصه نویسی هم بکنم؟ به نظرتون اصلا وقت میکنم؟
-
matin rezaee
توی خلاصه نویسی دستتون تنده؟ -
matin rezaee
خلاصه نویسی سلیقه ایه
من خودم تا کلشو نخونم خیالم راحت نمیشه
به خلاصه هم نمیتونم اعتماد کنم
شما اگه باهاش راحتی
خیلی سریع خلاصه برداریاتو کامل کن
اگر دستت کنده به نظرم نمی ارزه
میتونی از خلاصه نویسیای کتابا یا بچه ها که توی انجمن میذارن هم استفاده کنی -
matin rezaee
توی خلاصه نویسی دستتون تنده؟sallar savadkoohi آره خدارو شکر
-
matin rezaee
خلاصه نویسی سلیقه ایه
من خودم تا کلشو نخونم خیالم راحت نمیشه
به خلاصه هم نمیتونم اعتماد کنم
شما اگه باهاش راحتی
خیلی سریع خلاصه برداریاتو کامل کن
اگر دستت کنده به نظرم نمی ارزه
میتونی از خلاصه نویسیای کتابا یا بچه ها که توی انجمن میذارن هم استفاده کنیsallar savadkoohi خلاصه نویسیا رو کجا میذارن؟ من تازه عضو انجمن شده م
-
خلاصه نویسی از نظر من وقت تلف کردنه.. فقط مطالب مهم که نکته دارن رو بنویس که اونم وقتی نمیبره(مطالب مهم نکته دار)...مگه کتاب نداریم.. دیگه این دوباره نوشتنه چیه؟! من موافق نیستم
خلاصه نویسی دیدم ، خودش اندازه دو تا کتاب بوده -
sallar savadkoohi خلاصه نویسیا رو کجا میذارن؟ من تازه عضو انجمن شده م
matin rezaee
توی بخش جزوات برین پیدا میکنین -
خلاصه نویسی از نظر من وقت تلف کردنه.. فقط مطالب مهم که نکته دارن رو بنویس که اونم وقتی نمیبره(مطالب مهم نکته دار)...مگه کتاب نداریم.. دیگه این دوباره نوشتنه چیه؟! من موافق نیستم
خلاصه نویسی دیدم ، خودش اندازه دو تا کتاب بوده@zahra-khoshnam
اره منم موافقم
خودم تا حالا نکردم این کارو -
matin rezaee اگه خلاصه نویسی نکردی نکات تستا و. ازمونایی که میزنی رو جایی بنویس
اگه خلاصه داری و ناقصه کاملش کن
نکات تستا و ازمونا رو توصیه میکنم بنویسی خیلی مهمه -
matin rezaee
درود
الان وقت خلاصه نویسی نیست
الان وقت خوندن خلاصه نویسی های قبلیه
البته اگه بخوایم واقع گرا باشیم . اگه هم قبلا خلاصه نویسی نکردید الان باید تست بزنید و لاقل توی درسای حفظی باید متن کتاب رو بخونید -
اگه واقعاً بعداٌ میخونی حتما اینکار رو بکن.
سعی کن تو خلاصه نویسی از کلماتی استفاده کنی که بیانگر کل مطلب باشه.
من تو خلاصه نویسی بیشتر سعی میکنم که تا حد امکان از نمودار و جدول و اشکال گرافیکی استفاده کنم.
چون اینطوری خیلی خوب یادم می مونه.