مشکل فیلم ها
-
سلام
چند مدتی هست که هروقت در سایت هنگام دیدن فیلم هستم بعد از چند دقیقه گوشی یا تبلت ریستارت میشهیا پیام زیر می آید و بعد صفحه ریفرش میشه (هم در مرورگر safari و هم در مرورگر chrome)
@M-an
@ادمین@دانش-آموزان-آلاء شما هم این مشکل رو دارید؟
-
سلام
چند مدتی هست که هروقت در سایت هنگام دیدن فیلم هستم بعد از چند دقیقه گوشی یا تبلت ریستارت میشهیا پیام زیر می آید و بعد صفحه ریفرش میشه (هم در مرورگر safari و هم در مرورگر chrome)
@M-an
arldragon والا دوست عزیز من فیلمارو دانلود میکنم که تا ابد داشته باشم و هر وقت بخوام دوباره ببینم بدون اینکه نت مصرف بشه نظر من اینه فیلم دانلود کنید ببینید که اگر خواستید بازبینی کنید در نت صرفه جویی بشه
-
سلام
@M-an
arldragon ضمنا اپلیکشن الا بریزید خیلی بهتر از سایتشه
-
سلام
@M-an
arldragon البته سایت الا به فیلتر شکن ای پی های مختلف حساسه برا منم چند وقتی بود میخواستم فیلم ببینم ارور 403 اینارو میداد دیگه ولی با اپلیکشن تا به حال به این مشکلات بر نخوردم
-
arldragon والا دوست عزیز من فیلمارو دانلود میکنم که تا ابد داشته باشم و هر وقت بخوام دوباره ببینم بدون اینکه نت مصرف بشه نظر من اینه فیلم دانلود کنید ببینید که اگر خواستید بازبینی کنید در نت صرفه جویی بشه
-
arldragon ضمنا اپلیکشن الا بریزید خیلی بهتر از سایتشه