سلام سلام
تقریبا توی هر سنی داریم میبینم که اعتیاد به گوشی چقدر وحشتناک شده
داشن آموزا و دانشجوها نمیتونن درس بخونن
و آدمای دیگه هم نمیتونن از دنیا واقعی لذت ببرن
دقت کردین ساعتها گوشی دست مونه تهش اگه ازمون بپرسن چیکار میکردی ؟ هیچ جوابی نداری؟ هیچ کار مفیوی نکردی ک حای یادت نمیاد دقیقا چه ویدیوهایی توی اکسپلور دیدی
مغزت یه عالمه فرکانس و دیتا دریافت کرده و الکی شلوغ شده
خبببببب روال کار از چه قراره به صورت هفتگی از قسمت کنترل والدین گوشی مون عکس میفرستیم
تا خجالت بکشیم و دیگه این کار زشت رو انجام ندیم😁
1000004122.jpg
سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
دقیقا از تایتلی که نوشتم مشخصه
عملا هیچی دیگه جواب نمیده تکنیک پومودرو هم جواب نمیده...
نمیتونم بشینم پای کتابام جوری هم نیست که بگم بدم میاد از درس خوندن
اوکیم با درس و کتاب ولی خیلی زود خسته میشم و دلم میخواد برم وب گردی...
یا این که خوابم میگیره
لطفا اگه راهی دارین بگین...
اینو هم اضافه کنم الان تایم امتحانات دی ماهه و وقت برای استراحت هم نمیتونم به خودم بدم که آره مثلا یه روز هیچی نخونم چون نمیشه
@دوازدهم @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون
سلام وقت بخیر
من دوازدهمی هستم عضویتمو میخواستم داخل مای سنجش انجام بدم اطلاعات رو کامل وارد کردم زدم رو عضویت چیزی که برام نوشت این بود:
سرویس ثبت احوال در دسترس نمیباشد.
چیکار باید بکنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام وقتتون بخیر
من راه ابریشم رشته ریاضی رو تهیه کردم و امسال کنکوری ام سوالم اینه اگر من چندباره سوالات راه ابریشم رو بخونم میتونم تو آزمونام پیشرفت کنم خیلی نگرانم چون تراز و درصدام خیلی پایین میشه و چون مدرسه خوبی ندارم مجبورم کل درسامو فیلم ببینم و بیشتر برای نهایی دارم آماده میشم ولی واقعا میخوام تو کنکور درصد خولیو بزنم بنظر شما فقط جزوات و تستای راه ابریشم مسلط بشم کافیه ؟ واسه آزمونای آزمایشی و کنکور؟
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
برنامه ریزی
-
سلام دوستان میشه برنامه درسی یک هفته خودتونو به من بگین چون من هرچی میچینم نمیتونم بهش عمل کنم یا....... اگه لطف کنید ممنون میشم؟
@تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 -
amir mahdi salimi
سلام چه پایه ای هستین؟ -
Maryam Nateqi دهم
-
-
سلام!
من نمیدونم مشکل شما مثل من باشه یا نه
ولی خب اگر هست شاید کمکتون کرد هدف رو نزارید روساعت
مثلا شما صبح از خواب پا میشی میگی ۲ ساعت زیست ۲ ساعت شیمی خب هدف الان ساعته وقتی هدف رو ساعت باشه آدم فقط میخواد اون تایم رو پر کنه و اصلا کیفیت براش مهم نخواهد بود.
فکر میکنم شما برنامه ای نداری که با خودا بگی ریاضی الان کجام و هفته ی بعد قراره کجا باشم وچه مبحثی روخونده باشم
هیچ وقت نگو سه شنبه ی فلان مورخ فلان من این درس رو این مقدار ساعت میخونم
برنامه بنویس که من تا اینجا این مقدار از زیست روخوندم و بگو آقا من تا آخرهفته با ویژگی هایی که از خودم میشناسم باید این مقدار از زیست رو خونده باشم
این باعث میشه ساعت براتون مهم نباشه و اولویت این باشه که کجایی؟وقراره به کجا برسی
بعداز یه مدتی خودش تبدیل به یه انگیزه میشه
واینکه هیچوقت کم نمیاره آدم دیگه میدونه که بر فرض مثال تو این هفته باید زیست رو به این مبحث برسونه و خودشو جمع میکنه که زمانی که انرژی و یا حالا موقش بود شروع کنه ودرگیر مبحث میشه
این نیست که بگی مثلا خوابم میاد و کلا عقب میمونم
درگیر مبحث باش نه ساعت
واینکه هدف هم مهم ترین چیزه آدم اگه هدف داشته باشه براش هرکاری میکنه
موفق باشید.. -
@narjes-hashemi سپاس
-
@narjes-hashemi درکل منظورتون این بود که درسو باکیفیت بخونیم مهم نیست که حالا حتما مقدار مشخصی داشته باشع وتو چه روزایی باشه درست فهمیدم؟
-
amir mahdi salimi بله یه جورایی درست متوجه شدید
برای مثال فردارودر نظر میگیریم:
اینکه الان بگم خب من فردا از ساعت ۸ تا ۱۰ صبح زیست میخونم
این کار غلطه (به نظر من)چون شاید فردا این زمان من خواب بمونم اگر هم خواب نبودم و شروع کنم به خوندن اون چیزی که مهم خواهدبود اون مقدار ساعته و فقط میخوام پرش کنم حتی اگه کیفیت نداشته باشه
ولی اگه الان بگم خب من زیست این مقدار رو خوندم و فردا وظیفه دارم حتما حتما(حالا هر ساعتی و هر مقدار ساعت) زیست رو تا مبحث بعدی بخونم و تست بزنم
اینجا دیگه آدم به خودش میاد و میدونه به خاطر اون هدفی که داره باید با کیفیت بخونه
هدفی دارید؟! -
@narjes-hashemi بله خیلی دوست دارم دانشگاه فرهنگیان قبول شم بازم ممنونم لطف کردین
-
amir mahdi salimi ان شالله..
اینکه خیلی خوبه هنوز دیر نشده بخونید حتما میشه
خواهش میکنم موفق باشید!! -
amir mahdi salimi
دوست عزیز
برنامه من که با اینکه منم دهم تجربی هستم بدرد تون نمیخوره به خاطر دلایل بسیاری! اما خب یه چندتا نکته میگم بهش عمل کن اگه دوست داشتی
برنامه ریزی 3 نوعه
1اینکه مقدار معین میکنی برای درس که من مثلا امروز گفتار 1 زیست رو میخونم حالا هر چقدر زمان که برد...
2 برنامه ریزی زمانی که میگی یک ساعت زیست میخونم که مقدارش مشخص نیست
3 برنامه ریزی که میگی یک ساعت برای یک گفتار زیست وقت میزارم
این نوع آخر بهتره منتها باید یه جوری باشه که شما نخواین فقط عمل کنین به برنامه و تند تند بخونین ولی کیفیتی نداشته باشه مطالعه تون
یه توصیه ای که دارم اینه که برنامه تون جوری باشه که نقطه قوت هاتون تقویت بشه
و نقطه ضعف تون به نقطه قوت تبدیل بشه و برنامه تون بر اساس ضریب هر درس باشه خیلی خوبه
و اینکه من نمیدونم شما چند ساعت در روز مطالعه کردین تا حالا اما اگه پایینه کم کم زیادش کنین
و از همه مهمتر خواب هستش خواب منظمی داشته باشین
در نهایت موفق باشی -
Maryam Nateqi ممنون از نکاتی که گفتین حتما
-
amir mahdi salimi
خواهش میکنم -
Maryam Nateqi در برنامه ریزی گفته است:
این نوع آخر بهتره منتها باید یه جوری باشه که شما نخواین فقط عمل کنین به برنامه و تند تند بخونین ولی کیفیتی نداشته باشه مطالعه تونمریم این روال باعث میشه که حتی اگر کیفیتی هم بود تو هیچ وقت نفهمی قراره چیکار کنی ...و فقط داری سعی میکنی اون یه ساعتو پر کنی چه بی کیفیت چه با کیفیت که فکر نمیکنم کیفیتش اونقدر بالا باشه(برا من که اینجور بوده)
مثال میزنم من با خودم گفتم
از ساعت ۷صبح تا ۹ زیست
۹.۵ تا ۱۲ ریاضی
من شروع کردم به خوندن و اون یه ساعت تو ذهنمه که مبادا عقب بمونم حالا من زیستو خوندم و فکر میکنم افتادم رو روال دوست دارم بیشتر بخونم و تست هم بزنم یه دفه ساعت ۹ میشه و من حتی وسط یه تست هم که باشم باید زیستو ببندم اونم درحالی که دوست داشتم بیشتر بخونم و به زور باید برم سر ریاضی
حالا اگه مبحثی باشه تو حتی اگه عقب هم باشی وظیفه ی خودتو میدونی باید این مبحث هرجور شده به نحو احسنت خونده بشه و خودش یه انگیزس که نقطه قوت و ضعف رو بفهمه
شایدم شما اینجور باشی ولی من نظرم اینه که کیفیت مهم تراز ساعته -
@narjes-hashemi
نرجس خب فکر میکنم منظورم رو خوب نرسوندم
میدونم کیفیت مهم تره اما برنامه سوم چرا خوبه اینکه تو میتونی روی زمانت مدیریت کنی و مقداری که مطالعه کنی هم مشخصه من شخصا با اون زمانی فقط موافق نیستم فقط گفتم چطوریه
منظورم این نبود که با سرعت بخونی نه منظورم اینه وقتی میبینی یک ساعت وقت داری برای یک گفتار سعی میکنی متمرکز بشی تا بتونی از اون ساعت استفاده درست رو ببری البته نه به قیمت اینکه کیفیت نداشته باشه مطالعه ت
اگه نرسیدی مشکلی نیست اولویت با کیفیته میتونیم یه زمان برای جبرانی بزاریم اگه برنامه هفتگی داشته باشیم فکر نمیکنم خیلی به مشکل بر بخوریم
و خود شخص هم که خودشو میشناسه برنامه ای که مینویسه برا خودش بنویسه (بعضیا ظاهرن اینکار رو میکنن که منم بودم جزوش️) اگه مثلا من که دو صفحه رو توی نیم ساعت میخونم نیام بنویسم 15 دقیقه
یه جورایی شاید میگی کیفیت مهمه درست کاملا درست اما خب توی این برنامه ای که گفتم فرد جدی تر میشه
تمرکز میکنه درنتیجه بازدهی بالایی هم به دست میاره -
@narjes-hashemi در برنامه ریزی گفته است:
این نوع آخر بهتره منتها باید یه جوری باشه که شما نخواین فقط عمل کنین به برنامه و تند تند بخونین ولی کیفیتی نداشته باشه مطالعه تونمریم این روال باعث میشه که حتی اگر کیفیتی هم بود تو هیچ وقت نفهمی قراره چیکار کنی ...و فقط داری سعی میکنی اون یه ساعتو پر کنی چه بی کیفیت چه با کیفیت که فکر نمیکنم کیفیتش اونقدر بالا باشه(برا من که اینجور بوده)
مثال میزنم من با خودم گفتم
از ساعت ۷صبح تا ۹ زیست
۹.۵ تا ۱۲ ریاضی
من شروع کردم به خوندن و اون یه ساعت تو ذهنمه که مبادا عقب بمونم حالا من زیستو خوندم و فکر میکنم افتادم رو روال دوست دارم بیشتر بخونم و تست هم بزنم یه دفه ساعت ۹ میشه و من حتی وسط یه تست هم که باشم باید زیستو ببندم اونم درحالی که دوست داشتم بیشتر بخونم و به زور باید برم سر ریاضی
حالا اگه مبحثی باشه تو حتی اگه عقب هم باشی وظیفه ی خودتو میدونی باید این مبحث هرجور شده به نحو احسنت خونده بشه و خودش یه انگیزس که نقطه قوت و ضعف رو بفهمه
شایدم شما اینجور باشی ولی من نظرم اینه که کیفیت مهم تراز ساعتهو درنهايت خب اگه خیلی مشکل به وجود میاد برای فرد من گفتم 3 نوع برنامه میتونیم از همونی که زمان مشخص نشده استفاده بکنیم
-
میتونی روی زمانت مدیریت کنی
مریم برای یه برنامه ریزی مهم اون عمل و نظمش خواهد بود و نه عقربه های پلاستیکی...
من مگه گفتم ساعتو بریز دور؟
من وقتی به خودم گفتم تا ظهر درس ریاضی و زیست رو باید تا این مبحث خونده باشی خودش باعث میشه نه تنها کیفت بلکه زمان شخص هم مدیریت میشه
این کجاش باعث میشه زمانتو مدیریت نکنی؟؟
اتفاقا بهت کمک میکنه که فرجه بندی درستی داشته باشی
بخوای اینجور فکر کنی که با این روال زمانت مدیریت نمیشه، خودش داره بیداد میکنه که تو برات ساعت مهمه نه کیفیت
دیدم افرادی رو که ساعت از ۱۲ شب گذشت کلا فکر و خیال خوابو دارن در حالی که اگه به ساعت نگاه نمیکرد شاید تا ساعت ۲ شب میکشید و این به نظرت درسته کلا بزاری کنار؟!
بقیه حرفتم کاملا صحیح فرمودیدآفرین -
@narjes-hashemi
خب داری میگی تاظهر خب این یعنی زمان تعیین کردی مبحث رو هم همینطور
بعدشم اون فردی که تا ساعت دو میتونسته بیدار بمونه و نشد خیلی به نفعشه کنکور ساعت 8 صبحه باید این ساعت مغزش فعال فعال باشه آها ساعت 12 تا 2فکر کنم اون موقع باید خوابیده باشی چون هیچ خوابی به اندازه این زمان مفید نیست
اون تا 2 بیدار بمونه فرداش به مشکل بر میخوره -
Maryam Nateqi الان بحث ما درس زندگی بود؟
تمام ساعتایی که گفتم یه مثال بود حتی اگه توجه بفرمایی قبلش گفتم مثلا یا بر فرض مثال
گفتم تا ظهر چون محدوده زمانی مشخص کردم نه ساعت
این ظهر شاید حتی شد یه هفته شاید شد یه ماه
من شاید نیمدم بگم تا ظهر این مبحث از زیستو بخون
و بیام بگم تا هفته ی آینده خودتو به این مبحث برسون
یه مثال بود و به نظرم کلا بیخیال شیم دیگه سرش بحث نکن به هرحال هر کس نظری داره
من فقط سعی کردم اشکالتو بگم
پ.ن=رو ساعت زوم نکن موقع خوندن محدوده زمانی مشخص کن ولی ساعت باعث میشه کیفیتو بزاری کنار
فعلااااا -
@narjes-hashemi
نرجس اینو باید میگفتم من همون محدوده زمانی منظورم بود کلا اگه بگی یه ماه یه هفته اینا محدوده زمانی هستش ساعتم همینطور ️
تازه نرجس اینارو از خودم در نیاوردم که!
کلی واسش وقت گذاشتم تحقیق کردم اومدم گفتم
برنامه رتبه برترا بر این اساس هستن
ولی ممنونم که خواستی مشکلم رو بهم بگی هر چند بنظر خودم نداشتم
خدا حافظ شما