Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. برنامه ریزی
برای امتحان فردا سلامت و بهداشت
A
بچه ها یکم استرس دارم همه چی تو ذهنم قاطی پاتی شده شما از معلماتون چیزی شندید ک مثلا توی امتحان باید جمله ها عین خود کتاب باشه؟ ب زبون یکم خودمونی تر و یا متن عین کتاب نباشه اما دقیقا همون منظور باشه کافیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
سلامت ایسکمی قلبی
Hg L 0H
سلام راستش گروه دیگه ای رو جز اینجا برای سوالات سلامتم نتونستم پیدا کنم میتونین بگین اگه تعریف ایسکمی رو بخوان از کجا تا کجا باید بنویسیم؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
سوال مشاوره ای
هایپ و انرژی زا
Hg L 0H
سلام قهوه روی من جواب نمیده و بخوام بگم چطوری؟ اینطوری که امروز یه فنجون خوردم و بعدش خوابیدم اصلا انگار نه انگار"نیم ساعت گذشته بود و باید قهوه اثر میکرد اما نکرد" قرص کافئین خیلی خطریه تپش قلبم زیاد میشه نفس تنگی میگیرم اما هایپ و انرژی زا تا حالا امتحان نکردم چطوری بوده؟ کسی خورده؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
وای پی تی
Hg L 0H
سلام مشکلم شده این اپ چند پارت که باهاش میخونم با وجود پاز زدن مطالعه تو برنامه های انتخاب نشده که میرم منو میندازه بیرون:/ هیچ کاریم نمیتونم براش بکنم مجبور میشم گوشی رو ریستارت کنم راه حلی دارین؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
آیس کارامل ماکیاتوآ
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
آیس کارامل ماکیاتوآ
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
آیس کارامل ماکیاتوآ
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای

برنامه ریزی

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده حل نشده سوال مشاوره ای
26 دیدگاه‌ها 4 کاربران 375 بازدیدها 4 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • amir mahdi salimiA آفلاین
    amir mahdi salimiA آفلاین
    amir mahdi salimi
    تجربی
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام دوستان میشه برنامه درسی یک هفته خودتونو به من بگین چون من هرچی میچینم نمیتونم بهش عمل کنم یا....... اگه لطف کنید ممنون میشم؟
    تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-آلاء بچه-های-کنکور-تجربی-1400

Maryam NateqiM amir mahdi salimiA 2 پاسخ آخرین پاسخ
    2
    • amir mahdi salimiA amir mahdi salimi

سلام دوستان میشه برنامه درسی یک هفته خودتونو به من بگین چون من هرچی میچینم نمیتونم بهش عمل کنم یا....... اگه لطف کنید ممنون میشم؟

Maryam NateqiM آفلاین
      Maryam NateqiM آفلاین
      Maryam Nateqi

amir mahdi salimi
      سلام چه پایه ای هستین؟

الهی تا جهان باشد به شادی در جهان باشی...

amir mahdi salimiA 1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • Maryam NateqiM Maryam Nateqi

amir mahdi salimi
        سلام چه پایه ای هستین؟

amir mahdi salimi
        تجربی

Maryam Nateqi دهم

Maryam NateqiM 1 پاسخ آخرین پاسخ
        1

amir mahdi salimi
          تجربی

amir mahdi salimi .؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • _Biliifti__ آفلاین
            _Biliifti__ آفلاین
            _Biliifti_

سلام!
            من نمیدونم مشکل شما مثل من باشه یا نه
            ولی خب اگر هست شاید کمکتون کرد هدف رو نزارید روساعت
            مثلا شما صبح از خواب پا میشی میگی ۲ ساعت زیست ۲ ساعت شیمی خب هدف الان ساعته وقتی هدف رو ساعت باشه آدم فقط میخواد اون تایم رو پر کنه و اصلا کیفیت براش مهم نخواهد بود.
            فکر میکنم شما برنامه ای نداری که با خودا بگی ریاضی الان کجام و هفته ی بعد قراره کجا باشم وچه مبحثی روخونده باشم
            هیچ وقت نگو سه شنبه ی فلان مورخ فلان من این درس رو این مقدار ساعت میخونم
            برنامه بنویس که من تا اینجا این مقدار از زیست روخوندم و بگو آقا من تا آخرهفته با ویژگی هایی که از خودم میشناسم باید این مقدار از زیست رو خونده باشم
            این باعث میشه ساعت براتون مهم نباشه و اولویت این باشه که کجایی؟وقراره به کجا برسی
            بعداز یه مدتی خودش تبدیل به یه انگیزه میشه
            واینکه هیچوقت کم نمیاره آدم دیگه میدونه که بر فرض مثال تو این هفته باید زیست رو به این مبحث برسونه و خودشو جمع میکنه که زمانی که انرژی و یا حالا موقش بود شروع کنه ودرگیر مبحث میشه
            این نیست که بگی مثلا خوابم میاد و کلا عقب میمونم
            درگیر مبحث باش نه ساعت
            واینکه هدف هم مهم ترین چیزه آدم اگه هدف داشته باشه براش هرکاری میکنه
            موفق باشید..

لاجرم مست و طربناک و قوی بنیادیم...

amir mahdi salimiA 2 پاسخ آخرین پاسخ
            3
            • _Biliifti__ _Biliifti_

سلام!
              مثلا شما صبح از خواب پا میشی میگی ۲ ساعت زیست ۲ ساعت شیمی خب هدف الان ساعته وقتی هدف رو ساعت باشه آدم فقط میخواد اون تایم رو پر کنه و اصلا کیفیت براش مهم نخواهد بود.
              فکر میکنم شما برنامه ای نداری که با خودا بگی ریاضی الان کجام و هفته ی بعد قراره کجا باشم وچه مبحثی روخونده باشم
              برنامه بنویس که من تا اینجا این مقدار از زیست روخوندم و بگو آقا من تا آخرهفته با ویژگی هایی که از خودم میشناسم باید این مقدار از زیست رو خونده باشم
              این باعث میشه ساعت براتون مهم نباشه و اولویت این باشه که کجایی؟وقراره به کجا برسی
              واینکه هیچوقت کم نمیاره آدم دیگه میدونه که بر فرض مثال تو این هفته باید زیست رو به این مبحث برسونه و خودشو جمع میکنه که زمانی که انرژی و یا حالا موقش بود شروع کنه ودرگیر مبحث میشه
              درگیر مبحث باش نه ساعت
              موفق باشید..

amir mahdi salimi
              تجربی

@narjes-hashemi سپاس

1 پاسخ آخرین پاسخ
              2
              • _Biliifti__ _Biliifti_

سلام!
                درگیر مبحث باش نه ساعت
                موفق باشید..

amir mahdi salimi
                تجربی

@narjes-hashemi درکل منظورتون این بود که درسو باکیفیت بخونیم مهم نیست که حالا حتما مقدار مشخصی داشته باشع وتو چه روزایی باشه درست فهمیدم؟

_Biliifti__ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                1

@narjes-hashemi درکل منظورتون این بود که درسو باکیفیت بخونیم مهم نیست که حالا حتما مقدار مشخصی داشته باشع وتو چه روزایی باشه درست فهمیدم؟

_Biliifti__ آفلاین
                  _Biliifti__ آفلاین
                  _Biliifti_

amir mahdi salimi بله یه جورایی درست متوجه شدید
                  برای مثال فردارودر نظر میگیریم:
                  اینکه الان بگم خب من فردا از ساعت ۸ تا ۱۰ صبح زیست میخونم
                  این کار غلطه (به نظر من)چون شاید فردا این زمان من خواب بمونم اگر هم خواب نبودم و شروع کنم به خوندن اون چیزی که مهم خواهدبود اون مقدار ساعته و فقط میخوام پرش کنم حتی اگه کیفیت نداشته باشه
                  ولی اگه الان بگم خب من زیست این مقدار رو خوندم و فردا وظیفه دارم حتما حتما(حالا هر ساعتی و هر مقدار ساعت) زیست رو تا مبحث بعدی بخونم و تست بزنم
                  اینجا دیگه آدم به خودش میاد و میدونه به خاطر اون هدفی که داره باید با کیفیت بخونه
                  هدفی دارید؟!

amir mahdi salimiA مصطفی عباسیانم 2 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • _Biliifti__ _Biliifti_

amir mahdi salimi بله یه جورایی درست متوجه شدید
                    برای مثال فردارودر نظر میگیریم:
                    اینکه الان بگم خب من فردا از ساعت ۸ تا ۱۰ صبح زیست میخونم
                    این کار غلطه (به نظر من)چون شاید فردا این زمان من خواب بمونم اگر هم خواب نبودم و شروع کنم به خوندن اون چیزی که مهم خواهدبود اون مقدار ساعته و فقط میخوام پرش کنم حتی اگه کیفیت نداشته باشه
                    ولی اگه الان بگم خب من زیست این مقدار رو خوندم و فردا وظیفه دارم حتما حتما(حالا هر ساعتی و هر مقدار ساعت) زیست رو تا مبحث بعدی بخونم و تست بزنم
                    اینجا دیگه آدم به خودش میاد و میدونه به خاطر اون هدفی که داره باید با کیفیت بخونه
                    هدفی دارید؟!

amir mahdi salimi
                    تجربی

@narjes-hashemi بله خیلی دوست دارم دانشگاه فرهنگیان قبول شم بازم ممنونم لطف کردین

3

@narjes-hashemi بله خیلی دوست دارم دانشگاه فرهنگیان قبول شم بازم ممنونم لطف کردین

_Biliifti__ آفلاین
                      _Biliifti__ آفلاین
                      _Biliifti_

amir mahdi salimi ان شالله..
                      اینکه خیلی خوبه هنوز دیر نشده بخونید حتما میشه
                      خواهش میکنم موفق باشید!!

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0

Maryam Nateqi دهم

Maryam NateqiM آفلاین
                        Maryam NateqiM آفلاین
                        Maryam Nateqi
                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Maryam Nateqi انجام شده

amir mahdi salimi
                        دوست عزیز
                        برنامه من که با اینکه منم دهم تجربی هستم بدرد تون نمیخوره به خاطر دلایل بسیاری! اما خب یه چندتا نکته میگم بهش عمل کن اگه دوست داشتی
                        برنامه ریزی 3 نوعه
                        1اینکه مقدار معین میکنی برای درس که من مثلا امروز گفتار 1 زیست رو میخونم حالا هر چقدر زمان که برد...
                        2 برنامه ریزی زمانی که میگی یک ساعت زیست میخونم که مقدارش مشخص نیست
                        3 برنامه ریزی که میگی یک ساعت برای یک گفتار زیست وقت میزارم
                        این نوع آخر بهتره منتها باید یه جوری باشه که شما نخواین فقط عمل کنین به برنامه و تند تند بخونین ولی کیفیتی نداشته باشه مطالعه تون
                        یه توصیه ای که دارم اینه که برنامه تون جوری باشه که نقطه قوت هاتون تقویت بشه
                        و نقطه ضعف تون به نقطه قوت تبدیل بشه و برنامه تون بر اساس ضریب هر درس باشه خیلی خوبه
                        و اینکه من نمیدونم شما چند ساعت در روز مطالعه کردین تا حالا اما اگه پایینه کم کم زیادش کنین
                        و از همه مهمتر خواب هستش خواب منظمی داشته باشین
                        در نهایت موفق باشی 🌹

amir mahdi salimiA _Biliifti__ 2 پاسخ آخرین پاسخ
                        3

amir mahdi salimi
                          دوست عزیز
                          برنامه من که با اینکه منم دهم تجربی هستم بدرد تون نمیخوره به خاطر دلایل بسیاری! اما خب یه چندتا نکته میگم بهش عمل کن اگه دوست داشتی
                          برنامه ریزی 3 نوعه
                          1اینکه مقدار معین میکنی برای درس که من مثلا امروز گفتار 1 زیست رو میخونم حالا هر چقدر زمان که برد...
                          این نوع آخر بهتره منتها باید یه جوری باشه که شما نخواین فقط عمل کنین به برنامه و تند تند بخونین ولی کیفیتی نداشته باشه مطالعه تون
                          و نقطه ضعف تون به نقطه قوت تبدیل بشه و برنامه تون بر اساس ضریب هر درس باشه خیلی خوبه
                          و اینکه من نمیدونم شما چند ساعت در روز مطالعه کردین تا حالا اما اگه پایینه کم کم زیادش کنین
                          در نهایت موفق باشی 🌹

amir mahdi salimi
                          تجربی

Maryam Nateqi ممنون از نکاتی که گفتین حتما

1

Maryam Nateqi ممنون از نکاتی که گفتین حتما

Maryam NateqiM آفلاین
                            Maryam NateqiM آفلاین
                            Maryam Nateqi

amir mahdi salimi
                            خواهش میکنم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            1

amir mahdi salimi
                              دوست عزیز
                              برنامه ریزی 3 نوعه
                              در نهایت موفق باشی 🌹

_Biliifti__ آفلاین
                              _Biliifti__ آفلاین
                              _Biliifti_
                              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط _Biliifti_ انجام شده

Maryam Nateqi در برنامه ریزی گفته است:

مریم این روال باعث میشه که حتی اگر کیفیتی هم بود تو هیچ وقت نفهمی قراره چیکار کنی ...و فقط داری سعی میکنی اون یه ساعتو پر کنی چه بی کیفیت چه با کیفیت که فکر نمیکنم کیفیتش اونقدر بالا باشه(برا من که اینجور بوده)
                              مثال میزنم من با خودم گفتم
                              از ساعت ۷صبح تا ۹ زیست
                              ۹.۵ تا ۱۲ ریاضی
                              من شروع کردم به خوندن و اون یه ساعت تو ذهنمه که مبادا عقب بمونم حالا من زیستو خوندم و فکر میکنم افتادم رو روال دوست دارم بیشتر بخونم و تست هم بزنم یه دفه ساعت ۹ میشه و من حتی وسط یه تست هم که باشم باید زیستو ببندم اونم درحالی که دوست داشتم بیشتر بخونم و به زور باید برم سر ریاضی
                              حالا اگه مبحثی باشه تو حتی اگه عقب هم باشی وظیفه ی خودتو میدونی باید این مبحث هرجور شده به نحو احسنت خونده بشه و خودش یه انگیزس که نقطه قوت و ضعف رو بفهمه
                              شایدم شما اینجور باشی ولی من نظرم اینه که کیفیت مهم تراز ساعته

Maryam NateqiM 2 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • _Biliifti__ _Biliifti_

مریم این روال باعث میشه که حتی اگر کیفیتی هم بود تو هیچ وقت نفهمی قراره چیکار کنی ...و فقط داری سعی میکنی اون یه ساعتو پر کنی چه بی کیفیت چه با کیفیت که فکر نمیکنم کیفیتش اونقدر بالا باشه(برا من که اینجور بوده)
                                از ساعت ۷صبح تا ۹ زیست
                                ۹.۵ تا ۱۲ ریاضی
                                من شروع کردم به خوندن و اون یه ساعت تو ذهنمه که مبادا عقب بمونم حالا من زیستو خوندم و فکر میکنم افتادم رو روال دوست دارم بیشتر بخونم و تست هم بزنم یه دفه ساعت ۹ میشه و من حتی وسط یه تست هم که باشم باید زیستو ببندم اونم درحالی که دوست داشتم بیشتر بخونم و به زور باید برم سر ریاضی
                                حالا اگه مبحثی باشه تو حتی اگه عقب هم باشی وظیفه ی خودتو میدونی باید این مبحث هرجور شده به نحو احسنت خونده بشه و خودش یه انگیزس که نقطه قوت و ضعف رو بفهمه

Maryam NateqiM آفلاین
                                Maryam NateqiM آفلاین
                                Maryam Nateqi

@narjes-hashemi
                                نرجس خب فکر میکنم منظورم رو خوب نرسوندم 😅
                                میدونم کیفیت مهم تره اما برنامه سوم چرا خوبه اینکه تو میتونی روی زمانت مدیریت کنی و مقداری که مطالعه کنی هم مشخصه من شخصا با اون زمانی فقط موافق نیستم فقط گفتم چطوریه
                                منظورم این نبود که با سرعت بخونی نه منظورم اینه وقتی میبینی یک ساعت وقت داری برای یک گفتار سعی میکنی متمرکز بشی تا بتونی از اون ساعت استفاده درست رو ببری البته نه به قیمت اینکه کیفیت نداشته باشه مطالعه ت
                                اگه نرسیدی مشکلی نیست اولویت با کیفیته میتونیم یه زمان برای جبرانی بزاریم اگه برنامه هفتگی داشته باشیم فکر نمی‌کنم خیلی به مشکل بر بخوریم
                                و خود شخص هم که خودشو میشناسه برنامه ای که مینویسه برا خودش بنویسه (بعضیا ظاهرن اینکار رو میکنن که منم بودم جزوش🤦🏻‍♀️) اگه مثلا من که دو صفحه رو توی نیم ساعت میخونم نیام بنویسم 15 دقیقه 😐
                                یه جورایی شاید میگی کیفیت مهمه درست کاملا درست اما خب توی این برنامه ای که گفتم فرد جدی تر میشه
                                تمرکز میکنه درنتیجه بازدهی بالایی هم به دست میاره

_Biliifti__ 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                0
                                • _Biliifti__ _Biliifti_

از ساعت ۷صبح تا ۹ زیست
                                  ۹.۵ تا ۱۲ ریاضی

Maryam NateqiM آفلاین
                                  Maryam NateqiM آفلاین
                                  Maryam Nateqi

@narjes-hashemi در برنامه ریزی گفته است:

از ساعت ۷صبح تا ۹ زیست
                                  ۹.۵ تا ۱۲ ریاضی

و درنهايت خب اگه خیلی مشکل به وجود میاد برای فرد من گفتم 3 نوع برنامه میتونیم از همونی که زمان مشخص نشده استفاده بکنیم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0

@narjes-hashemi
                                    نرجس خب فکر میکنم منظورم رو خوب نرسوندم 😅
                                    میدونم کیفیت مهم تره اما برنامه سوم چرا خوبه اینکه تو میتونی روی زمانت مدیریت کنی و مقداری که مطالعه کنی هم مشخصه من شخصا با اون زمانی فقط موافق نیستم فقط گفتم چطوریه
                                    منظورم این نبود که با سرعت بخونی نه منظورم اینه وقتی میبینی یک ساعت وقت داری برای یک گفتار سعی میکنی متمرکز بشی تا بتونی از اون ساعت استفاده درست رو ببری البته نه به قیمت اینکه کیفیت نداشته باشه مطالعه ت
                                    اگه نرسیدی مشکلی نیست اولویت با کیفیته میتونیم یه زمان برای جبرانی بزاریم اگه برنامه هفتگی داشته باشیم فکر نمی‌کنم خیلی به مشکل بر بخوریم
                                    و خود شخص هم که خودشو میشناسه برنامه ای که مینویسه برا خودش بنویسه (بعضیا ظاهرن اینکار رو میکنن که منم بودم جزوش🤦🏻‍♀️) اگه مثلا من که دو صفحه رو توی نیم ساعت میخونم نیام بنویسم 15 دقیقه 😐
                                    یه جورایی شاید میگی کیفیت مهمه درست کاملا درست اما خب توی این برنامه ای که گفتم فرد جدی تر میشه
                                    تمرکز میکنه درنتیجه بازدهی بالایی هم به دست میاره

_Biliifti__ آفلاین
                                    _Biliifti__ آفلاین
                                    _Biliifti_

میتونی روی زمانت مدیریت کنی

مریم برای یه برنامه ریزی مهم اون عمل و نظمش خواهد بود و نه عقربه های پلاستیکی...
                                    من مگه گفتم ساعتو بریز دور؟
                                    من وقتی به خودم گفتم تا ظهر درس ریاضی و زیست رو باید تا این مبحث خونده باشی خودش باعث میشه نه تنها کیفت بلکه زمان شخص هم مدیریت میشه
                                    این کجاش باعث میشه زمانتو مدیریت نکنی؟؟
                                    اتفاقا بهت کمک میکنه که فرجه بندی درستی داشته باشی
                                    بخوای اینجور فکر کنی که با این روال زمانت مدیریت نمیشه، خودش داره بیداد میکنه که تو برات ساعت مهمه نه کیفیت
                                    دیدم افرادی رو که ساعت از ۱۲ شب گذشت کلا فکر و خیال خوابو دارن در حالی که اگه به ساعت نگاه نمیکرد شاید تا ساعت ۲ شب میکشید و این به نظرت درسته کلا بزاری کنار؟!
                                    بقیه حرفتم کاملا صحیح فرمودید😂آفرین

1
                                    • _Biliifti__ _Biliifti_

میتونی روی زمانت مدیریت کنی

مریم برای یه برنامه ریزی مهم اون عمل و نظمش خواهد بود و نه عقربه های پلاستیکی...
                                      من مگه گفتم ساعتو بریز دور؟
                                      من وقتی به خودم گفتم تا ظهر درس ریاضی و زیست رو باید تا این مبحث خونده باشی خودش باعث میشه نه تنها کیفت بلکه زمان شخص هم مدیریت میشه
                                      این کجاش باعث میشه زمانتو مدیریت نکنی؟؟
                                      اتفاقا بهت کمک میکنه که فرجه بندی درستی داشته باشی
                                      بخوای اینجور فکر کنی که با این روال زمانت مدیریت نمیشه، خودش داره بیداد میکنه که تو برات ساعت مهمه نه کیفیت
                                      دیدم افرادی رو که ساعت از ۱۲ شب گذشت کلا فکر و خیال خوابو دارن در حالی که اگه به ساعت نگاه نمیکرد شاید تا ساعت ۲ شب میکشید و این به نظرت درسته کلا بزاری کنار؟!
                                      بقیه حرفتم کاملا صحیح فرمودید😂آفرین

Maryam NateqiM آفلاین
                                      Maryam NateqiM آفلاین
                                      Maryam Nateqi

@narjes-hashemi
                                      خب داری میگی تاظهر خب این یعنی زمان تعیین کردی مبحث رو هم همینطور 😂
                                      بعدشم اون فردی که تا ساعت دو میتونسته بیدار بمونه و نشد خیلی به نفعشه کنکور ساعت 8 صبحه باید این ساعت مغزش فعال فعال باشه آها ساعت 12 تا 2فکر کنم اون موقع باید خوابیده باشی چون هیچ خوابی به اندازه این زمان مفید نیست
                                      اون تا 2 بیدار بمونه فرداش به مشکل بر می‌خوره 😐

2

@narjes-hashemi
                                        خب داری میگی تاظهر خب این یعنی زمان تعیین کردی مبحث رو هم همینطور 😂
                                        بعدشم اون فردی که تا ساعت دو میتونسته بیدار بمونه و نشد خیلی به نفعشه کنکور ساعت 8 صبحه باید این ساعت مغزش فعال فعال باشه آها ساعت 12 تا 2فکر کنم اون موقع باید خوابیده باشی چون هیچ خوابی به اندازه این زمان مفید نیست
                                        اون تا 2 بیدار بمونه فرداش به مشکل بر می‌خوره 😐

_Biliifti__ آفلاین
                                        _Biliifti__ آفلاین
                                        _Biliifti_
                                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط _Biliifti_ انجام شده

Maryam Nateqi الان بحث ما درس زندگی بود؟😂😑
                                        تمام ساعتایی که گفتم یه مثال بود حتی اگه توجه بفرمایی قبلش گفتم مثلا یا بر فرض مثال
                                        گفتم تا ظهر چون محدوده زمانی مشخص کردم نه ساعت
                                        این ظهر شاید حتی شد یه هفته شاید شد یه ماه
                                        من شاید نیمدم بگم تا ظهر این مبحث از زیستو بخون
                                        و بیام بگم تا هفته ی آینده خودتو به این مبحث برسون
                                        یه مثال بود و به نظرم کلا بیخیال شیم دیگه سرش بحث نکن به هرحال هر کس نظری داره
                                        من فقط سعی کردم اشکالتو بگم
                                        پ.ن=رو ساعت زوم نکن موقع خوندن محدوده زمانی مشخص کن ولی ساعت باعث میشه کیفیتو بزاری کنار
                                        فعلااااا🔪

1
                                        • _Biliifti__ _Biliifti_

Maryam Nateqi الان بحث ما درس زندگی بود؟😂😑
                                          تمام ساعتایی که گفتم یه مثال بود حتی اگه توجه بفرمایی قبلش گفتم مثلا یا بر فرض مثال
                                          گفتم تا ظهر چون محدوده زمانی مشخص کردم نه ساعت
                                          این ظهر شاید حتی شد یه هفته شاید شد یه ماه
                                          من شاید نیمدم بگم تا ظهر این مبحث از زیستو بخون
                                          و بیام بگم تا هفته ی آینده خودتو به این مبحث برسون
                                          یه مثال بود و به نظرم کلا بیخیال شیم دیگه سرش بحث نکن به هرحال هر کس نظری داره
                                          من فقط سعی کردم اشکالتو بگم
                                          پ.ن=رو ساعت زوم نکن موقع خوندن محدوده زمانی مشخص کن ولی ساعت باعث میشه کیفیتو بزاری کنار
                                          فعلااااا🔪

Maryam NateqiM آفلاین
                                          Maryam NateqiM آفلاین
                                          Maryam Nateqi

@narjes-hashemi
                                          نرجس اینو باید میگفتم 😶من همون محدوده زمانی منظورم بود کلا اگه بگی یه ماه یه هفته اینا محدوده زمانی هستش ساعتم همینطور 🤦🏻‍♀️😂
                                          تازه نرجس اینارو از خودم در نیاوردم که!
                                          کلی واسش وقت گذاشتم تحقیق کردم اومدم گفتم
                                          برنامه رتبه برترا بر این اساس هستن
                                          ولی ممنونم که خواستی مشکلم رو بهم بگی هر چند بنظر خودم نداشتم 😐😂
                                          خدا حافظ شما

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه