حذف شده 🤔
-
سلام
قسمت سطوح ساختاری پروتئین ها تو حذفیات کنکور هست.
باید تو آرش بخونیمش یا حذفش کنیم به نظرتون؟ 🤔 -
سلام
باید تو آرش بخونیمش یا حذفش کنیم به نظرتون؟ 🤔@kosar-mortazavi در حذف شده 🤔 گفته است:
سلام
باید تو آرش بخونیمش یا حذفش کنیم به نظرتون؟ 🤔سلام
جزء حذفیات هست ولی حجم آنچنانی نداره و من میخوام همه رو بخونم😐 -
@kosar-mortazavi در حذف شده 🤔 گفته است:
سلام
باید تو آرش بخونیمش یا حذفش کنیم به نظرتون؟ 🤔سلام
جزء حذفیات هست ولی حجم آنچنانی نداره و من میخوام همه رو بخونم😐ابوالفضل ریسی 🤔آره من فکر میکنم نمیشه از اون بخشا تست نداد... تو بعضی تستا غیر مستقیم ارتباط داره
-
ابوالفضل ریسی 🤔آره من فکر میکنم نمیشه از اون بخشا تست نداد... تو بعضی تستا غیر مستقیم ارتباط داره
ابوالفضل ریسی 🤔آره من فکر میکنم نمیشه از اون بخشا تست نداد... تو بعضی تستا غیر مستقیم ارتباط داره
اصلا حذفیات اینقدر تو زیست پراکنده هست که نخوندش بیشتر از خوندنش وقت میخواد😐😂
-
ابوالفضل ریسی 😅بله، واقعا
-
@kosar-mortazavi سلام
درسته که حذفیات زیست جوری نیس که روش حساب کرد ولی در کل هرچی که حذف شده نه به صورت مستقل و نه به صورت ترکیبی سوال نخواهد داشت اینو بچه های پارسال گفتن -
سلام
باید تو آرش بخونیمش یا حذفش کنیم به نظرتون؟ 🤔@kosar-mortazavi سلام💛آره جزء حذفیات هست...ولی یه جاهایی میتونه ترکیب بشه...مثلا من خودم اون قسمتی که احتمال میدم ترکیبی مطرح بشه نکات هموگلوبین هست...اینکه تو چه سطحی هست اینکه چه آرایشی داره آلفا بتا و ....اینا یه کوچولو میتونه با فصل 3 دهم که حمل گاز های تنفسی توسط هموگلوبین بود ترکیب بشه....شاید به ظاهر نکته مهمی نباشه ولی همین نکات ترکیبی ریز رو هم خیلی ها حواسشون نیست پس بهتره یه نیم نگاهی بهش داشته باشید چون حتما طراح ذهنش از من و شما باز تره که بتونه تست ترکیب طرح کنه😉
-
سپاسگزارم دوستان🌹🌹
-
ابوالفضل ریسی آره واقعا 😂
منم کلا حذفشون نکردم یه مروری از رو جزوه بهش انداختم