سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
مکمل همایش ارش
-
سلام.من پک همایش ارش تجربی را دارم و با توجه به زمان باقی مانده تا کنکور و همینطور وقت کم به دلیل امتحان نهایی به نظرتون مفید ترین راه چیه که هم به امتحان نهایی رسید و هم کنکور (انتظار رتبه خوب تو کنکور ندارم ولی از اونجایی که سال دوازدهم تقریبا هیچی نخوندم و قصد پشت کنکور موندن هم ندارم میخوام حداکثر تلاشمو کنم)
به نظر خودم ...با ارش استاد ثابتی میشه کل ریاضیو بست
...ارش استاد موقاری هم خوبه چون من زیست 10 و 11 کامل خوندم و در حد جمع بندی برام خوبه ولی 12 نصف کتاب خوندم که اونم به نظر خودم ارش به علاوه کتاب درسی میتونه خیلی خوب باشه
...ولی تو دروس شیمی و فیزیک ارش همش تسته و منی که تا حالا اموزش ندیدم به کارم نمیاد و تو این دو درس نمیدونم باید چیکار کنم!
...دروس عمومی هم تو ایام امتحانات نهایی در وقت معینی که برا هر درس هست فک کنم بتونم جمعشون کنم
در هر صورت ممنون میشم نظرتون را درمورد برنامه خودم بدونم بیشتر ترسم برای دروس فیزیک.شیمی و انگلیسی هست !!
@تجربیا @بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
Mohammad Javad Mo Ja سلام
در مورد شیمی ، جزوه درسنامه هست و آقای پویان نظر وقتی به یه مبحث جدید که توضیح نیاز داره میرسن ، درسنامه اش رو مختصر توضیح میدن ولی خب کافی نیست اگه چیزی از قبل نخوندی ... یه پس زمینه ای برا خودت بساز حالا یا با جزوه یا 0 تا 100
فیزیک هم اگه مال آقای کازرانیان رو داشته باشی .... کل درسنامه رو قبل تست تدریس میکنه
آقای طلوعی هم کنار تست درسنامه رو ارائه میکنه ... یعنی همزمان باید خودت با ایشون جزوه نویسی بکنی -
Mohammad Javad Mo Ja
به صورت کلی به نظرم اگه کلاس نکته و تست ثبت نام کنید یه حدی میارتتون بالا
البته توی فیزیک استاد طلوعی گفتن برای همه مناسبه ارش
ولی کلاسای نکته و تست از ارش طولانی ترن و یه درسنامه طور دارن
به نظر من برای شما میتونه مناسب باشه
خصوصا توی زبان -
shayan jafari ممنون
شیمی را خودم احتمالا از کتاب بخونم چون جزوه که معلممون نگفته و کتاب های کمک اموزشی هم خیلی وقت میخوان برای تست شیمی هم احتملا از تست های ازمون های جامع کنکور و یا ارش استاد پویان نظر استفاده کنم
فیزیک هم احتمالا از کتاب بخونم چون فیزیک دهم و یازدهم را هم از کتاب خوندم و به نظرم خوبه . من با درسنامه های راه ابریشم استاد کازرانیان که ارتباط نگرفتم ولی درسنامه های ارش ایشون را یه نگاه میندازم. و برای تست فیزیک هم احتمالا از تست های کنکور های قبل یا کنکوریوم مهر و ماه استفاده کنم -
sallar savadkoohi خیلی ممنون جایی را برای کلاس های نکته و تست سراغ دارید؟برای زبان و شیمی؟
-
دوستان نظرتون در مورد کنکوریوم مهر و ماه برای تست و ازمون جامع چیه؟؟
-
Mohammad Javad Mo Ja
برای زبان خودم نمیرم ولی استاد قریشی و کیاسالار خوبن توی کلاسینو
شیمی هم کلاسی برتر یا انلاین اکادمی با استاد ابوالقاسمی بنویسید من خودم طول سال هم با ایشون بودم و عالین
البته استاد پویان نظر هم قطعا خیلی خوبن
اما اگه از پایه مشکل دارین همون استاد ابوالقاسمی بهترن
دیرم نشده کلا 4 جلسه از نکته و تستشون توی انلاین اکادمی گذشته -
Mohammad Javad Mo Ja
من هم نظر مثبت شنیدم راجه بهش هم منفی
خودم نگرفتم ولی -
امتحان نهایی را با یک آموزش مختصر و حل سه چهار ساعته نمونه های نهایی قبلی میشه نمره بالا گرفت
بیشتر وقت تونو بذارید برای کنکور و از فرصت باقی مانده نهایت استفاده را ببرید
حتما حتما کنکور های سال های اخیر را به صورت شبیه سازی بزنید این کار برای همه افراد با همهی سطوح مفید و لازمه
در پست زیر توضیحات کامل رو دادم
سوالی داشتید بفرمایید
https://forum.alaatv.com/post/1927797 -
z Gheibi در مکمل همایش ارش گفته است:
امتحان نهایی را با یک آموزش مختصر و حل سه چهار ساعته نمونه های نهایی قبلی میشه نمره بالا گرفت
بیشتر وقت تونو بذارید برای کنکور و از فرصت باقی مانده نهایت استفاده را ببرید
حتما حتما کنکور های سال های اخیر را به صورت شبیه سازی بزنید این کار برای همه افراد با همهی سطوح مفید و لازمه
در پست زیر توضیحات کامل رو دادم
سوالی داشتید بفرمایید
https://forum.alaatv.com/post/1927797ممنون برای شبیه سازی کنکور چه کتابی را پیشنهاد میدین هم برای عمومی و هم برای اختصاصی؟
-
Mohammad Javad Mo Ja دوردنیا خوب نیست
اما چند کنکور خیلی سبز داشتم راضی بودم خوب بودزرد کانون و مهرماه هم هستن خیلی اطلاع ندارم اما فکر کنم از دوردنیا بهترن
زرد و دوردنیا فقط کتاب هستن اما خیلی سبز و مهروماه دفترچه و پاسخ نامه هم دارن البته محتوا مهمتره
-
Mohammad Javad Mo Ja اختصاصی بگیرید جامعه ، هم شامل درسهای عمومیه و هم اختصاصی
اما عمومی فقط شامل عمومیه، به نظر من شما الان همون اختصاصی را بگیرید و روش تمرکز کنید -
sallar savadkoohi عمومیش بهتر از اختصاصی هست ، درسهای اختصاصی هم زیست خیلی بد بود درسهای دیگه باز بهتر بودن
البته شاید ویرایش های بعدی بهتر شده باشه -
Mohammad Javad Mo Ja دوردنیا خوب نیست
اما چند کنکور خیلی سبز داشتم راضی بودم خوب بودزرد کانون و مهرماه هم هستن خیلی اطلاع ندارم اما فکر کنم از دوردنیا بهترن
زرد و دوردنیا فقط کتاب هستن اما خیلی سبز و مهروماه دفترچه و پاسخ نامه هم دارن البته محتوا مهمتره
ولی دور دنیا دارم خیلی خوبه خدایی
مخصوصا پاسخنامه ردیفی داره -
Bio شما بقیه کتاب هارو هم بررسی کردین؟ حتما دور دنیا خیلی تغییر کرده وگرنه برای ما خیییییییلی بد بود اصلا زیست ش از قائده خارج بود
Mohammad Javad Mo Ja به نظر ایشون هم توجه کنید
من کنکوریم رو هم دیدم
مشاورم هم اینو توصیه کرد
خالی از اشتباه نیست قطعا
ولی خب کتاب خوبیه