صندلی داغ نهایی
-
-
@haniehno توپ میدونی چیه؟
-
H_R در صندلی داغ نهایی
گفته است:
@dr-rashidi به نام خدا بنده مبتلا به مورد 8 هستم:/
من مریض این موردم
بقیه هنو برگه اولو کامل تموم نکردن من دو دورم چک کردم و تحویل دادم@dr-rashidi در صندلی داغ نهایی
گفته است:
H_R در صندلی داغ نهایی
گفته است:
من مریض این موردم
بقیه هنو برگه اولو کامل تموم نکردن من دو دورم چک کردم و تحویل دادمسر امتحان شیمی 20 مین گذشته بود خانومه اومد چک کنه من اومدم بلند شم برم گفت خانم کجا گفتم خب تمومم:/ گفت خانوم چهار تا برگه هستا چشماتو وا کن گفتم همرو نوشتم://// گفت ععععععع خو بروXD
-
@haniehno در صندلی داغ نهایی
گفته است:
Abolfazl Sattari نیوکمپ الکلاسیکو چیه ؟
فقط یه فوتبالی اینو درک میکنه
دخترونشو بگم انگا مثلا تو یه عروسی قراره بری یه جایی که پسری که روش کراش شدید داری قراره بیاد (هیجانشو گفتم فاز بد نگیرید ناموسا ://///) -
توضیح مورد 4 از گفته های طلا برای خودم:هرچقدر معناومفهوم هارو بیشتر بنویسی و بیشتر توضیح بدی،احتمال نمره کم شدنت کمتر میشه...
خسیس بازی درنیار تاجایی ک برای سوال جادادن توضیح بده
توضیح مورد6 ازگفته های طلا برای خودم: بابالنتی چشات سالمه...عینک هم لازم نداری...پس خواهشن این امتحان رو نترکون
مورد8: کجا میخای بری؟!بیرون چ خبره؟!آش میدن؟!تازه بیرون گرمه...همینجاتوسالن زیربادکولر بشین....اصن یه نیم ساعت چرت بزن..بیدارشو..یه دور دوباره چک کن بعدش برو برگتو بده
zeinab dehghani در صندلی داغ نهایی
گفته است:
توضیح مورد 4 از گفته های طلا برای خودم:هرچقدر معناومفهوم هارو بیشتر بنویسی و بیشتر توضیح بدی،احتمال نمره کم شدنت کمتر میشه...
خسیس بازی درنیار تاجایی ک برای سوال جادادن توضیح بده
توضیح مورد6 ازگفته های طلا برای خودم: بابالنتی چشات سالمه...عینک هم لازم نداری...پس خواهشن این امتحان رو نترکون
مورد8: کجا میخای بری؟!بیرون چ خبره؟!آش میدن؟!تازه بیرون گرمه...همینجاتوسالن زیربادکولر بشین....اصن یه نیم ساعت چرت بزن..بیدارشو..یه دور دوباره چک کن بعدش برو برگتو بده
سپاس از تکمیل
-
@dr-rashidi در صندلی داغ نهایی
گفته است:
H_R در صندلی داغ نهایی
گفته است:
من مریض این موردم
بقیه هنو برگه اولو کامل تموم نکردن من دو دورم چک کردم و تحویل دادمسر امتحان شیمی 20 مین گذشته بود خانومه اومد چک کنه من اومدم بلند شم برم گفت خانم کجا گفتم خب تمومم:/ گفت خانوم چهار تا برگه هستا چشماتو وا کن گفتم همرو نوشتم://// گفت ععععععع خو بروXD
H_R در صندلی داغ نهایی
گفته است:
گفته است:
H_R در صندلی داغ نهایی
گفته است:
من مریض این موردم
آیییی منم اینجوری بودم دقیقا
سر فیزیک مخصوصا -
البته مورد چهار جور یه من وقتی یه چیزی درمورد هر درسی در رابطه با سوال یادم میاد رو مینویسم دیگه مصحح خودش بگرده اون بین جواب ها رو پیدا کنه:/
-
@haniehno اوکی.
-
گفته است:
Abolfazl Sattari نیوکمپ الکلاسیکو چیه ؟
فقط یه فوتبالی اینو درک میکنه
دخترونشو بگم انگا مثلا تو یه عروسی قراره بری یه جایی که پسری که روش کراش شدید داری قراره بیاد (هیجانشو گفتم فاز بد نگیرید ناموسا ://///)Abolfazl Sattari wowwww
ما چقدر از جامعه عقبیم -
مث چی الان یه جوریم توی برگه امتحانم پوکر فیس کشیدم کنار سوالی که شک داشتم میترسم به جرم نشانه گذاری برگه رو گزارش بدن:/
-
Abolfazl Sattari wowwww
ما چقدر از جامعه عقبیم@haniehno در صندلی داغ نهایی
گفته است:
Abolfazl Sattari wowwww
ما چقدر از جامعه عقبیمنگفتم فاز بد نگیر؟
الله وکیلی چیز خاصی ذهنم نرسیدم خو ://// -
H_R در صندلی داغ نهایی
گفته است:
گفته است:
H_R در صندلی داغ نهایی
گفته است:
من مریض این موردم
آیییی منم اینجوری بودم دقیقا
سر فیزیک مخصوصا -
گفته است:
Abolfazl Sattari wowwww
ما چقدر از جامعه عقبیمنگفتم فاز بد نگیر؟
الله وکیلی چیز خاصی ذهنم نرسیدم خو :////Abolfazl Sattari کلی گفتم
منظورم همون نیوکمپ الکلاسیکو بود به خدا
آخه الان من تو وضعیتی هستم که فاز بد بگیرم ؟ -
مث چی الان یه جوریم توی برگه امتحانم پوکر فیس کشیدم کنار سوالی که شک داشتم میترسم به جرم نشانه گذاری برگه رو گزارش بدن:/
H_R در صندلی داغ نهایی
گفته است:
من سر فیزیک یه خط افتاد رو پاسخبرگم عذاب وجدان داشت خفم میکرد
-
گفته است:
@dr-rashidi عوضش من آنقدر میشینم مراقب میگه دخترم شما قصد نداری بری
من یک مقداری بیش فعالم
یه جا زیاد بشینم سکته میکنم قطعا -
H_R در صندلی داغ نهایی
گفته است:
من سر فیزیک یه خط افتاد رو پاسخبرگم عذاب وجدان داشت خفم میکرد
@dr-rashidi
-
این پست پاک شده!
-
Abolfazl Sattari کلی گفتم
آخه الان من تو وضعیتی هستم که فاز بد بگیرم ؟@haniehno در صندلی داغ نهایی
گفته است:
Abolfazl Sattari کلی گفتم
آخه الان من تو وضعیتی هستم که فاز بد بگیرم ؟ناموسا من اصا فوتبالی نیستم ://