سلام
شروع فرایند آزمون کنکور ساعت 8 است و 7:۳۰ داوطلبان باید در حوزه ازمون حاضر باشن
من اولش که کارت ورود جلسه ام رو نگاه کردم ۷:۳۰ زده بود شروع فرایند رو اما صبحش وقتی دوستام گفتن براشون ۸ زده رفتم چک کردم مال منم ۸ شده بود اونایی که براشون ۷:۳۰ زده الان اگه برن چک کنن میبینن که عوض شده(به احتمال ۹۰٪)
چرا؟!
چون سنجش!!
همینجوری گفتم گفته باشم:)
سلام. خب هممون بر اهمیت ازمون دادن واقفیم.. این تاپیکو زدم تا هرکی هر چقدر میتونه ازمونای منطبق با بودجه بندی قلمچیو از هر موسسه و هر سالی (دیگه 99 یا 1400 به قبل نه 🙂 ) با جواب بزاره تا هممون بهره ببریم..
لطفا اگه جزو کسایی هستین که میخواین از آزمونایی که ان شاء الله در اینده قرار داده میشه استفاده کنین لطفا خودتونم اینجا فعالیت کنین و ازمون بزارین:)
درمورد بودجه بندی قلمچیم والا مطمئنا شاید نشه ازمونیو پیدا کرد که دقیقا بودجش مثل قلمچی پیش رو باشه ولی همینکه تا حد زیادی شبیهش باشه تا بشه استفاده کرد عالیه
و اگه میشه وقتی ازمونو قرار دادین اسم موسسه و تاریخ ازمون قلمچی که باهاش هماهنگه رو بنویسین خیلی خوب میشه.
و بازم میگم که لطفا همکاری کنین.. ممنون💙
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @دوازدهم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
تگ ویژه @kosar-ab 💙
سلام. من به تلگرام دسترسی ندارم. میشه ازمون جمعبندی نیمسال اول دوازدهم برای موسسه های قلمچی، گزینه دو، ماز، سنجش و ... (هر موسسه ای که میتونین) برای امسال (اگه تا الان برگزار شده) و یا پارسالو با جواب بفرستین. ممنون
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @دوازدهم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
سلام. امروز اولین بار بود که آزمون قلمچی دادم و خب سر جلسه که رفتم تو هیچ کلاسی اسمم نبود و تهشم یه پاسخبرگ خالی به من (و چند نفر دیگه که اوناهم اسمشون نبود) دادن و من مشخصاتمو رو پاسخبرگ نوشتم و ازمونمو دادم. الانم که هنوز کارنامم نیومده میگه تاریخ ازمونی موجو نمیباشد. معمولا تا ساعت چند کارنامه میاد؟ نکنه اصن بهم کارنامه ندن...
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
سلام بچه ها یه سوال دارم
مثلا فرض کنید بودجه بندی آزمون فلان x , y , z بوده
حالا خیلی اوقات پیش میاد مثلا نصف بودجه بندی y و بودجه بندی x باقی میمونه و آزمون هم میگذره و درگیر بودجه بندی آزمون های بعدی میشیم این بودجه بندیو چجوری براش برنامه میریختید ؟ چون کلا این حرف نشدنیه که کل مباحث بودجه بندیو کامل تست بزنی تمرین کنی تکرار کنی به هر حال اصلا وقت نمیذاره محدوده
سلام سلام به همه کنکوری های گل 🌺
همه میدونیم که آزمونهای جمعبندی چقد مهمن و حل کردنشون چقد به مرور و تثبیت و رفع اشکالمون کمک میکنه
پسسسسس
تو این تاپیک تصمیم دارم آزمونهای جمعبندی موسسات مختلف در سالهای اخیر رو قرار بدم و به عنوان کسی که خودش این مسیر رو طی کرده ، پیشنهاد میکنم حتما حتما و تا جایی که میتونین سوالات کنکور سالهای اخیر رو کار کنین و بهشون مسلط باشین👌
۲تا نکته هم عرض کنم خدمتتون
۱.لطفا اینجا چیزی نفرستید ، اگه کاری داشتین تو چت میتونین بفرمایین
۲. اگه شما هم فایل مناسب جمعبندی داشتین ، خوشحال میشیم به اشتراک بزارین 🤩🌹
به امید موفقیت تک تکتون ❤️
@بچه-های-تجربی-110
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
صندلی داغ نهایی
-
2_5287462567986335132.pdf
خلاصه سلامت و بهداشت
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا -
@نگین-محمدیان در صندلی داغ نهایی گفته است:
سوالات سلامت.pdf
بچه ها این فایل سوالات هست خیلی خوبه میتونید به جای اینکه برید داستان و حاشیه های کتاب رو بخونید از جزوه استفاده کنید
بعد کنار هر سوال چند تا ستاره گذاشته برحسب اهمیت سوال
دیگه بعد یه دور خوندن دستتون میاد کدوم سوالا مهم تر هستن
zeinab dehghani قرار بود اگه فایل گذاشتم تگت کنم
ای قربون دستت...
خیلییی ممنونم -
یه کلاس سلامت برامون گذاشتن
ادم دوس داره خودشو خفه کنه از بس هیچی بلد نیست اون -
نمونه سوال سلامت.pdf
سلام بچه ها، ان شاالله که حال همتون خوب باشه...
این نمونه سوال های نهایی هست درس به درس که سال های قبل دادن ...
امیدوارم براتون مفید باشه..
@دانش-آموزان-آلاء -
mohammadhosien mazaheri چه خوب بود این فایل
مرسی -
Dr.Rashidi خواهش میکنم..
-
تاپیک خاک گرفته
حق با سحر بود که امشب هیچکس نیست
حالت خوش بینانه قضیه رو در نظر بگیریم همتون دارید سلامت میخونیدهمیشه حق با سحره
نگا کن حالا دیشب یه نفرشونم دست به کتاب نزده حالا امروز دارن میخونن باز شب میشه اینجا جای داخل شدن نمی مونه:/ -
-
خرم آن لحظه که از امتحان سلامت رهایی یابیم
-
zeinab dehghani در صندلی داغ نهایی گفته است:
خرم آن لحظه که از امتحان سلامت رهایی یابیم
وانگه به دام هویت اجتماعی راه یابیم
-
میگم باز خوبه یه امتحان ریاضی بین هویت و سلامت هست وگرنه من دق میکردم
پ.ن: لایک کن عزیز
-
Dr.Rashidi ماشالله خیلی خلاقیت به خرج دادن
دستشون درد نکنه
جاهای دیگه هم خلاق بودن خیلی خوب میشد -
@سجاد-ذوالفقاری خواهش میکنم..
-
@mohsen-sari در صندلی داغ نهایی گفته است:
ای کاش الا یه فیلمی چیزی برای زمین شناسی داشت حداقل نصف تایم سلامت رو میدادیم به زمین شناسی که خسته نشیم یه چند سوال تو کنکورم میزدیم
(البته من گفته باشم روی حرفم هستم برا سلامت بیشتر از یک ساعت نمیخونم)https://alaatv.com/set/385
آلا اینجا برای زمین شناسی داره اما نمیدونم فیلماش قدیمی هستن یا جدید... -
من اصلا نه میتونم نه میخوام سلامت بخونم
اصلا خوندن این درس نمیاد لامصب -
این تمرکزی که واسه سلامت دارم به خرج میدم رو برای درسای دیگع گذاشته بودم الان رتبه برتر بودم
حتی با آهنگ هم نمیشه سلامت خوند هعیواقعاااا
هرچند من هنوز ۴ تا درس خوندم -
shayan jafari در صندلی داغ نهایی گفته است:
من اصلا نه میتونم نه میخوام سلامت بخونم
اصلا خوندن این درس نمیاد لامصبواقعا نمیاد
مخصوصا اینکه یه سری مطالبش با زیست مغایرت داره