سلام
شروع فرایند آزمون کنکور ساعت 8 است و 7:۳۰ داوطلبان باید در حوزه ازمون حاضر باشن
من اولش که کارت ورود جلسه ام رو نگاه کردم ۷:۳۰ زده بود شروع فرایند رو اما صبحش وقتی دوستام گفتن براشون ۸ زده رفتم چک کردم مال منم ۸ شده بود اونایی که براشون ۷:۳۰ زده الان اگه برن چک کنن میبینن که عوض شده(به احتمال ۹۰٪)
چرا؟!
چون سنجش!!
همینجوری گفتم گفته باشم:)
سلام. خب هممون بر اهمیت ازمون دادن واقفیم.. این تاپیکو زدم تا هرکی هر چقدر میتونه ازمونای منطبق با بودجه بندی قلمچیو از هر موسسه و هر سالی (دیگه 99 یا 1400 به قبل نه 🙂 ) با جواب بزاره تا هممون بهره ببریم..
لطفا اگه جزو کسایی هستین که میخواین از آزمونایی که ان شاء الله در اینده قرار داده میشه استفاده کنین لطفا خودتونم اینجا فعالیت کنین و ازمون بزارین:)
درمورد بودجه بندی قلمچیم والا مطمئنا شاید نشه ازمونیو پیدا کرد که دقیقا بودجش مثل قلمچی پیش رو باشه ولی همینکه تا حد زیادی شبیهش باشه تا بشه استفاده کرد عالیه
و اگه میشه وقتی ازمونو قرار دادین اسم موسسه و تاریخ ازمون قلمچی که باهاش هماهنگه رو بنویسین خیلی خوب میشه.
و بازم میگم که لطفا همکاری کنین.. ممنون💙
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @دوازدهم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
تگ ویژه @kosar-ab 💙
سلام. من به تلگرام دسترسی ندارم. میشه ازمون جمعبندی نیمسال اول دوازدهم برای موسسه های قلمچی، گزینه دو، ماز، سنجش و ... (هر موسسه ای که میتونین) برای امسال (اگه تا الان برگزار شده) و یا پارسالو با جواب بفرستین. ممنون
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @دوازدهم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
سلام. امروز اولین بار بود که آزمون قلمچی دادم و خب سر جلسه که رفتم تو هیچ کلاسی اسمم نبود و تهشم یه پاسخبرگ خالی به من (و چند نفر دیگه که اوناهم اسمشون نبود) دادن و من مشخصاتمو رو پاسخبرگ نوشتم و ازمونمو دادم. الانم که هنوز کارنامم نیومده میگه تاریخ ازمونی موجو نمیباشد. معمولا تا ساعت چند کارنامه میاد؟ نکنه اصن بهم کارنامه ندن...
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
سلام بچه ها یه سوال دارم
مثلا فرض کنید بودجه بندی آزمون فلان x , y , z بوده
حالا خیلی اوقات پیش میاد مثلا نصف بودجه بندی y و بودجه بندی x باقی میمونه و آزمون هم میگذره و درگیر بودجه بندی آزمون های بعدی میشیم این بودجه بندیو چجوری براش برنامه میریختید ؟ چون کلا این حرف نشدنیه که کل مباحث بودجه بندیو کامل تست بزنی تمرین کنی تکرار کنی به هر حال اصلا وقت نمیذاره محدوده
سلام سلام به همه کنکوری های گل 🌺
همه میدونیم که آزمونهای جمعبندی چقد مهمن و حل کردنشون چقد به مرور و تثبیت و رفع اشکالمون کمک میکنه
پسسسسس
تو این تاپیک تصمیم دارم آزمونهای جمعبندی موسسات مختلف در سالهای اخیر رو قرار بدم و به عنوان کسی که خودش این مسیر رو طی کرده ، پیشنهاد میکنم حتما حتما و تا جایی که میتونین سوالات کنکور سالهای اخیر رو کار کنین و بهشون مسلط باشین👌
۲تا نکته هم عرض کنم خدمتتون
۱.لطفا اینجا چیزی نفرستید ، اگه کاری داشتین تو چت میتونین بفرمایین
۲. اگه شما هم فایل مناسب جمعبندی داشتین ، خوشحال میشیم به اشتراک بزارین 🤩🌹
به امید موفقیت تک تکتون ❤️
@بچه-های-تجربی-110
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
صندلی داغ نهایی
-
Mohammad Javad Mo Ja
همون آرش بهتره
چون درسنامه هم داره
این طور یه تیر و دو نشون میشه -
ابوالفضل ریسی خب کدی که گفتم فوقش ۵۰۰ تومنه
برای من میاره ۱۲۵ تومن -
ابوالفضل ریسی
اول باید نرم افزار ادوبی ریدر رو نصب کنید
بعد جزوه مورد نظرو با این برنامه باز کنید.
بعد از این کارها برید یه فیلم از درسی که میخواید رو پخش کنید و وقتی به قسمت نکته مهم رسیدید پاز بزنید .
خوب حالا 4 تا انتخاب دارید
%(#0591fc)[1.]اینکه بخواید نکته مورد نظر رو تایپ کنید
%(#0591fc)[2.]اینکه بخواید با مداد مثل گوشی روی جزوه چیزی بنویسید
%(#0591fc)[3.]اینکه بخواید نکته رو روی یه برگه بنویسید و بعد به صورت به قسمتی از جزوه که میخواید انتقال بدید
%(#0591fc)[4.]اینکه بخواید نکته رو به صورت یه صدا بگید و توی اون قسمت بذارید
راستش اون 3تا اولی خیلی وقت میگیرن ولی هرکدوم کارای خودشونو دارن . من خودم نظرم گزینه 4 ( چون هم وقت کمتری میبره در حد چند ثانیه و هم خیلی راحت تر میتونی توضیح بدی واسه خودت تازه بعدا که دوباره خواستی بخونی بدون اینکه فیلمارو نگاه کنی سریع پیش میری و بار دوم مرور میتونی هنگام گوش دادن اونارو به صورت جزوه نکته بنویسی ، تازههه همون جزوه نکته رو هم دوباره میشه وارد پی دی اف کنی )
خوب حالا هر 4 روش رو با تصویر نشونتون میدم ( با جزوه آقای مقاری ) :%(#0591fc)[ابتدا مورد 1 ] %(#0591fc)[:]
%(#0591fc)[مورد دوم: ]
خوب این دیگه راحته با اون مداد و پاک کن
ولی اون شماره 2 که تو تصویر نشون دادم متن ها رو هایلایت میکنه%(#0591fc)[موردسوم: ]
خوب اینجا باید اول از اون متنی که می خواید عکس بگیرید و توی کامپیوتر ذخیره کنید و یا اینکه از حل سوالاتی که دبریان پای تابلو حل میکنن اسکرین بگیرید و توی کامپیوتر سیو کنید
و بعد طبق عکسای زیر عمل کنیدتو قسمت زیر هم رنگ اون سنجاق و شکلشو تغییر میدید
خوب حالا بهترین روش :
%(#0591fc)[مورد چهارم: ]
تمام
اگه دوست داشتید لایک یادتون نره
@دانش-آموزان-آلاء -
@haniehno آره خوبه واقعا
ولی تو وقتهای متفاوت قیمتش فرق داره
مثلا سر ظهر گرون میشه -
ابوالفضل ریسی من که هر موقع زدم ۱۲۵ تومن برا ۱۵۰ یا ۳۰۰ مگ بوده
-
@سجاد-ذوالفقاری خیلی خیلی ممنونم که لطف کردید اینقدر با حوصله توضیح دادید
روش ۴ خیلی خفن طوریه
فقط ببخشید یه سوال اینکه روش ۴ میکروفون میخواد؟
یعنی چه ابزای اضافه بر کیس و مانیتور میخواد -
@haniehno واسه من بعضی وقتها ۴ کیگ رو میاره ۶۸۰۰در حالی که چند دقیقه پیش ۲۷۰۰ بوده
ولی فکر کرده زرنگه
یه بار گوشی رو ریستارت میکنم برمیگرده قیمت اصلی -
ابوالفضل ریسی
خواهش میکنم
اره میکرفون میخواد
لب تاپ هیچی نمیخواد -
@سجاد-ذوالفقاری آها درسته
بازم ممنونم خیلی خیلی لطف کردید -
@kosar-mottaghi در حد ۱۴ به بالا
یه جایی رسیدیم به اینم راضی شدیم دیگه -
ابوالفضل ریسی در صندلی داغ نهایی گفته است:
@kosar-mottaghi در حد ۱۴ به بالا